Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה סיפור של 400-600 ש"ח

איפה בדיוק מוסך מורשה נתן לך מחיר כזה להחלפת צינור??? עכשיו אני קונה קסנטיה.

פורסם

המק"ט שאתה צריך הוא 5270Z1 (בין המשאבה לבומבה המרכזית). הוא אינו חליפי עם דגמים אחרים (מלבד קסנטיה אקטיבה, בה יש מחסור זמני בארץ ...). יש המון וריאציות עם מק"ט 5270xx - אני מניח שנבדלות במיקומי ה"קליפסים" שמחברים את הצינור לנקודות שונות בתא המנוע.

מחיר הצינור הזה בבריטניה הוא 12 פאונד (100 ש"ח) לא כולל מע"מ. בארץ - בטח בין 200 ל 300 ש"ח. יחד איתו אתה זקוק לאטמי גומי חדשים. אתה מלביש אותם על הצינור, מחבר ומבריג ב-ע-ד-י-נ-ו-ת!!!

אסור לחזק יותר מדי, כיוון שזה גורם דווקא לנזילות. האיטום מתבצע בגלל לחץ השמן במערכת, ולא כפונקציה של עוצמת ההידוק שלך.

ניקוז אוויר מבוצע עצמאית על ידי המערכת. אם תרגיש תחושה מוזרה בעת בלימה, סימן שחדר לבלמים אוויר (סיכוי נמוך). צור קשר שוב כדי לקבל הוראות ניקוז אוויר משם.

פורסם

אחרית דבר (לבינתיים).

היום לפני שיצאתי מהעבודה ללוינסקי, אחי הזכיר לי שלחבר ממש טוב שלי יש עסק רציני מאד לריתוכים (הבחור מבצע עבודות סופר מקצועיות גם לתעשיות הבטחוניות), טלפון קצר אליו, אני מתאר לו את המצב והוא בתגובה מגחך, "תגיע ונסדר את העניין".

עולה על האנזו, מכת גז מהירה והופ הגעתי מפ"ת לרחובות:-D

2 דקות עבודה והצינור סודר (הבחור הלחים עם כסף 5% ולאחר מכן עם כסף 30% ואל תשאלו אותי מה זה...), בדקנו לחץ והעניין נראה אטום לגמרי.

מעבר מהיר דרך מוסך סיטרואן קרוב לקניית נוזל הדראולי.

עולה על האנזו ועוד מכת גז מהירה והופ אני במודיעין...:lol:

חצי שעה עבודה ושלל קללות (כרגיל) למהנדסים הצרפתים והעסק גמור.

כרגע אין נזילות ושאר עניינים, הרכב נוסע כתמול שלשום.

עלות בסופו של דבר: 62 ש"ח (2 ליטר נוזל הדראולי) 8)

מצ"ב תמונות של התיקון ושל קסנטיה מתחפשת לג'יפ...:-)

אפשר לחזור ולעמוד בתור:-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קודם תמצא מחירון...:lol:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
2 דקות עבודה והצינור סודר (הבחור הלחים עם כסף 5% ולאחר מכן עם כסף 30% ואל תשאלו אותי מה זה...), בדקנו לחץ והעניין נראה אטום לגמרי.

לא אוהב את זה, אבל לא שואלים אותי...

תתחדש. ותקרא הודעות פרטיות.

פורסם

מכן עם כסף 30% ואל תשאלו אותי מה זה...), בדקנו לחץ והעניין נראה אטום לגמרי.= סוג האלקטרודה כלומר הסגסוגת שממנה עשוייה האלקטרודה ואחוז הסיגסוג של כול חומר.

היי,

הלחמה נראית גרוע ביותר !! בסוף תצטרך לקנות צינור חדש-הזול בסוף יהייה יקר.

איזה כייף לי :)

פורסם

נחיה ונראה(ולמה זול? לא עלה לי=חינם...)

אני אדווח כאן בפורום אם יהיו בעיות .

במקרה הגרוע החור ייפרץ שוב ואז אקנה צינור חדש.

לדעתי הוא יחזיק מעמד הרבה זמן.

ג.

•  

פורסם

ואללה, חיצונית היא זהה לשלי, לא יהיה קשה להחליף אותה בלילה ועד שתגלה אני אהיה רחוק...:twisted::lol:

אני קופץ לראש התור, גם ככה אתה לא ממש צריך את הרכב, אני מבטיח לתת לך זכויות ביקור + על האש וקפה בסוף.

דווקא הריתוך נראה מצויין, אבל מרק צודק - לפחות תצבע אותו כדי שלא יקבל קורוזיה ויתפורר.

בריאות לכולם!

פורסם

בדיוק מה שקרה לי ב BX לפני שנה בערך.

הצינור הזה מחובר עם תותבי גומי במקומות שבהם הוא נוגע בגוף המנוע

כשהם מתפוררים-הצינור מתחיל לנקוש על המתכת של המנוע - מה שבסופו של דבר גורם לחור...

על פניו המחיר נשמע מוגזם בטירוף.

את אותו הצינור בדיוק - אבל בדיוק - רק עם מקט של BX

קניתי ב 70 ש"ח + מע"מ.

הסתכלתי שוב בקבלה בשביל להיות בטוח.

מהמשאבה ההידראולית לבומבה המרכזית

פורסם

בהודעה שפתחה את השרשור כתבת שנוצר חור זעיר, אבל בסוף ההודעה הזכרת סדק בצינור.

אם נוצר חור כתוצאה מפגיעה מכנית חיצונית (שפשוף בחלק מתכתי כתוצאה מקריעת ריפוד גומי של בנד וכדומה) אז אינני רואה כל בעיה בהלחמת הצינור.

אם נוצר בצינור סדק, סביר שהוא תוצאה של התעייפות המתכת עקב הווצרות לחץ והעלמותו, מה שגורם להתנפחות ולהתכווצות מחזוריות בצינור. תהליך כזה + מאמצים שהופיעו בצינור עקב כיפופו בזמן הייצור לא יעלמו לאחר ההלחמה ולכן בדרך כלל מקובל לקדוח שני חורים קטנים בקצות הסדק כדי למנוע מריכוז מאמצים בשורשי הסדק להמשיך ולסדוק את הצינור. רק לאחר מכן מבצעים הלחמה לתיקון הסדק והקדחים.

בכל מקרה אני מאחל לך שההלחמה תחזיק מעמד.

יוסי

• תוכן חדש...