Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה להתקין בבית . איך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נורא רוצה לדעת איך מתקינים אזעקה לרכב באופן עצמאי .

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר מסודר בעניין .

אולי מישהו יכול לעזור , להפנות , להסביר .

תודה

פורסם
ומה הקשר לפורום רכב?
מתנצל על אי ההבנה

הקשר שאני שואל לגבי התקנת אזעקה במכונית . הכוונה בבית היא להתקין בבית ולא אצל חשמלאי רכב . בכל אופן תיקנתי את לשון ההודעה ליותר ברור .

פורסם

גש לבלצר אלקטרוניקה בשד הר ציון בתל אביב תחנה מרכזית הישנה או ברחוב לבנדה ליד הכניסה לתחנה המרכזית החדשה

יגאל

פורסם

עם האזעקה מגיע סכמת התקנה.

במידה והאזעקה עם חוטים שחורים בלבד (קודנית) - ישנם מספרים

קח נורת ביקורת איזולירבנד וקאטר. אמור לעשות את העבודה. במידה ואתה לא יודע לעשות זאת לבד - תתרחק. אתה מסוגל לפגוע ברכב (במיוחד אם הוא חדיש עם כריות אויר ומחשוב אחר).

במידה ובכל זאת אתה רוצה לקחת סיכון

פלוס זה אדום. שחור זה מינוס. כחול בדרכ הולך לדלתות. צהוב או ירוק זה לפנסי איתות (מגיעים עם פיוז) ניתוקים למיניהם בצבעים שלהם. כתום ירוק הולך לדוושת בלם. הכל תלוי מה יש לך שם. תעבוד לפי הסכמה. אתה תאלץ להיעזר בנורת ביקורת על מנת לגלות חוט של נעילה מרכזית. במכוניות אירופאיות מדובר על נעילת מינוס. טנדרים בדרך כלל עובדים עם נעילה מנוגדת. מסובך. אם תשרוף את המוח של הנעילה זה יעלה יותר מהתקנה במורשה.

פורסם

תודה רבה על התשובה .

יש לי חוש טכני מאוד טוב .

האם החוטים שאני צריך להתחבר אליהם כולם נמצאים באיזור של קופסת הפיוזים ?

והאם אני מתחבר אליהם דרך שם ?

פורסם

אם לא עשית את זה אף עם לא הייתי ממליץ שזה תהיה הפעם הראשונה ללא מישהו שיודע

במיוחד אם זה רכב חדיש עם מחשבים וכו'.

ןלא כל החוטים הדרושים נמצאים בבית פיוזים.

בא תגיד איזה אזעקה ואיזה רכב..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
צהוב או ירוק זה לפנסי איתות (מגיעים עם פיוז)

אם תשרוף את המוח של הנעילה זה יעלה יותר מהתקנה במורשה.

צר לי, הייעוץ הזה גרוע, פשוט גרוע. נקודה.

"צהוב", זה בדרך כלל שרוולים של חיוט מערכות כריות אוויר, זה מגיע בצהוב בתקן בינלאומי, כסימן זיהוי, וכאזהרה שלא לגעת בחיוט זה, אלא על ידי מורשים לכך ובעקבות צורך מתחייב לתיקון מערכת זו, לאחר ביצוע כל אמצעי הזהירות הנדרשים.

לגבי "אם תשרוף את המוח של הנעילה", הבעיה היא שהוא יכול לשרוף מחשבים, והבעיה הגדולה היא שהוא יכול לקבל את כרית האוויר בפיצוץ לתוך הפנים, ולהפצע, וזה קרה למתקין מקצועי מסויים.

אז אל תסבירו לו איך להתקין, כי הוא לא יודע, והוא לא יידע אם הוא לא ילמד באופן מסודר,

ועל כן הצעתו של "אביזר המאה" היא הטובה, הראויה, וזו שיש להתייחס אליה, על כן אני מצטרף להמלצתו, ומציע לך לגשת למתקין מקצועי, ומזהיר אותך מפני התקנה עצמית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סך הכל רציתי ללמוד את זה באופן כללי ואני מבין שזה דבר לא פשוט ואני לא מתכוון לעשות את זה לבד .

פשוט רציתי לדעת במה כרוך הדבר תודה רבה לכולם מכל הלב על הייעוץ

פורסם

במשפט קצר: 200 שח אצל מתקין מקצועי.

בהצלחה , אני שמח שקבלת בהבנה ובבגרות ,את תגובתי הנחרצת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יכול להעיד שאני מנסה כמעט הכל לבד בבית, אבל אין סיכוי בעולם שאני אתעסק עם האזעקה ברכב שלי.

זה לפי דעתי אחד הדברים שרק אנשים עם נסיון והבנה עמוקה צריכים לעשות.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...