Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, שלום לכל חברי הפורום... חברה שלי מעוניינת לקנות רכב (יד שנייה כמובן) בתקציב של 80,000+-. ההתלבטות שלה היא בין המאזדה 3 (5 דלתות, 1.6) לטויוטה (קורולה-רנקס, גם 5 דלתות, 1.6). השנתונים המדוברים בשני הרכבים הם סביב 04'-05'. מי לדעתכם עדיפה? השיקולים פה הם בעיקר עלות נמוכה של טיפולים, אמינות, וכמובן נהיגה מהירה (כמה שזה נשמע מוזר שזה נוגע לבחורות...). מקווה שתוכלו לעזור.... כי עוד לא מצאתי באף ת'רד משהו שעוסק "למבחן" בין שני הרכבים.... תודה לכוווולם!

פורסם

גם כאן שאלו אולי תקבל תשובה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126248

ואם תריך חיפוש תמצא עוד הרבה שרשורים.

בשרשור שנתתי לך קישור אליו יש תגובה שלי שלדעתי אולי תמצא לך את האופציה (ואני אל ישאיר אותך במתח היא ראנקס).

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לא בטוח שבעיית המזגן החלש ב 3 נפתרה בדגם האחרון. לקורולה מזגן טוב.

בנוסף, אחזקה וביטוח זולים יותר בקורולה.

• תוכן חדש...