Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה מפגש נחמד ביותר, זה שלא היה הרבה אומצה-אומצה לא אומר שזה היה מפגש "קר".

רזי - מה זה הזבל סיני הזה שהכנסת לאוטו? אוו דה פאק איז אודיסון? מה זה הרדיו דיסק המעאפן הזה בלי שום אפשרויות כיוון??? מי זה הרץ???? איכסה פיכסה.

המפגש הזה החזיר את הרוח למפרשי הספינה המוזיקלית שלי ששקעה, והמערכת הולכת לחזור ובגדול! :twisted:

(עופר, נראה לי שאנחנו הולכים לכיוון שלושה חלקים. הכן עצמך בשבת.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נמו אני בעד ההצעה שלך... לנסוע ברכב אחד

מי עוד רוצה?

(באר-שבעים להתפקד)

אגב אם אני מגיע אני מצלם הכל! אז תתכוננו לפתוח את דלתותיכם..

חברה יש מספיק דרומיים בפורום כדי לארגן מפגש דרום ראשון! אני מציע באשקלון ליד מלון הולידיי אין

יש המון מקום, יאלה דרומיים להיתעורר ולארגן מפגש... מצידי גם בשבוע הבאה.. מה יש? :) פעם אחת כל הגוש דניים והסביבה יסעו 45 דקות דרומה... לא יקרה כלום!!

מה אתם אומרים?

פורסם

רותם תפתח חוש טאקט ורק אולי יעזרו לך..

תודה לכל מי שעזר לי בכיוונים למרות שהיום אני הולך לשחק איתם שוב כי האוזן שלי אומרת שיש משהו לא בסדר..

ולמי שראה יש לי חתיכת אוזן. :-D

רותם פעם הבאה תציג את עצמך יא סנוב!

יאללה מתי נפגשים שוב ?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
רותם תפתח חוש טאקט ורק אולי יעזרו לך..

תודה לכל מי שעזר לי בכיוונים למרות שהיום אני הולך לשחק איתם שוב כי האוזן שלי אומרת שיש משהו לא בסדר..

ולמי שראה יש לי חתיכת אוזן. :-D

רותם פעם הבאה תציג את עצמך יא סנוב!

יאללה מתי נפגשים שוב ?

חחח די נו מה עשיתי ימעצבנים שמישהו יגיד ליייי!

וראסמי גמני אחכ בדרך הביתה עצרתי בצד והורדתי טיפה תגיין לא יודע למה היתה לי הרגשה הוא גבוה מדי.. וגם כל הדרך שיחקתי בכיוונים שמה ולא יודע אני מאוכזב טיפה.. לא נורא.. יבוא יום גם לי יהיה מיליונים לשים על מערכתת!

רותם

פורסם

אני לא רואה סיבה מספיק טובה לנסוע עד לקרית-גת או אפילו אשקלון כאשר רוב האנשים נמצאים

בב"ש.

למה שלא נעשה את המפגש בב"ש? יום שישי? ביג?

ת'אמת גם לא חסר מקומות...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

פשש אני רואה יש פה די הרבה מהדרום..חשבתי יש איזה 2 3...וואלה סבבה רצח..

אלה מהמרכז יש מצב גם יבואו?

אני מציע עוד חודש לעשות תמפגש איפשהו בביג...ככה שאנשים יספיקו לשים מערכת נורמלית באוטו..(כמוני) חחח

מה אתם אומרים?

אבל לא ממש שווה עם אנשים מהמרכז לא יבואו...לא נראה לי אבל שצפון יחשבו על זה בכלל..

8-)

פורסם

תכננתי להגיע עם אבנר אבל.... נפלה עלי פתאום שפעת, לא יצאתי מהמיטה ומהכדורים כל השישבת, היום הכל בסדר,

ממתין למפגש הבא, אולי בחיפה??????,

יש מצב?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני גם מהדרום (קריית מלאכי) במידה ויהיה מפגש באיזור אשקלון/אשדוד/קריית גת - אני בא !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
היה מפגש נחמד ביותר, זה שלא היה הרבה אומצה-אומצה לא אומר שזה היה מפגש "קר".

רזי - מה זה הזבל סיני הזה שהכנסת לאוטו? אוו דה פאק איז אודיסון? מה זה הרדיו דיסק המעאפן הזה בלי שום אפשרויות כיוון??? מי זה הרץ???? איכסה פיכסה.אתה רציני?????

איתמר.

אני מאד מקוה שההומר רץ פה.

"נאה דורש נאה מקיים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...