Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאש ב170 מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוף!אולי תקראו מידי פעם מה שאתם מצטטים...כתוב כביש ריק!!!

אם הוא ריק סע גם 180, מה זה כבר משנה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה כולם נהיו צדיקים פתאום....

הוא שאל שאלות תענו לו עליהם

הוא מודע למה שהוא עשה והוא בטח חשב על זה מספיק אחרי הפלאש...

אני בטוח שכל מי שהטיף לו פה לא פחות גרוע...

### חזור אחרי. "..." הן יצירות השטן ###

פורסם

לדעתי גם מהירות 118.234 או מה שלא יהיה....שווה למהירות גבוהה אחרת...ברגע שעוברים את ה80-90....דין פרוטה כדין מאה כל הפתעה שווה מוות כמעט בטוח...זה שהוא הגיע ל170 ולקבל איזה בעיה חס וחלילה...היה יכול לקרות לו גם על 100 ולקבל את אותה השפעה...מוות...פשוט צריך להיזהר...לנהוג במהירויות המותאמול לאותו סוג כביש...ולהיות ממש עירניים...לא לעבור על החוק וזהו...פשוט ככה...לא צריך לחיות בסרט מהיר ועצבני...ממש לא...לא צריך להיות מטורפים ועצבניים על הכביש....חולארות כמו הרבה אנשים בלי סבלנות....שגם בגללם קורים הרבה תאונות...גם הקטנות מעצבנות...

צריך להיות ממש אבל ממש תרבותיים על הכביש ולא להיות ברברים...זה קשה בארץ שלנו אני יודע...אבל אין מה לעשות...

בכבישים צריך להיות...

א.עירני

ב.פיקח

ג.שמרני גם עליך וגם לשמור על נהגים אחרים...אתה צריך שמירה כפולה לא רק על איך שאתה נובג...גם לשים לב על איך שאחרים נוהגים

פשוט להיות חכם...לחשוב לפני כל דבר לאות את הנולד...ולהבין שמהירויות גבוהות מאד יכולות להביא אותך למצבי ביש לא נעימים בהמון מקרים....יש 3890793825623894 אופציות שבהן אתה יכול להתקל....

פשוט סעו במהירות המותרת וסעו בזהירות!

זהו!

פורסם

My few cents,

1. תלמד לשחרר קלאץ' בצורה נכונה וחלקה לפני שאתה קובע עובדות לגבי הסיכון המדוייק במהירויות שאתה לא מכיר, על סמך ידע שאין לך.

2. תתחיל לבצע הגהה עצבנית להודעות שלך לפני שאתה משחרר אותן. משתמשי הפורום לא פשעו בשום דבר שעשוי לחייב אותם בקריאת הודעות עילגות שלא מנוסחות כראוי, ושהפיסוק שלהן עלוב. כמו כן, אני שולל ממך בזאת את ההרשאה להשתמש ברצף "...". אני מציע לך גם להפטר מ! עודפים.

3. קרא את כללי הפורום, למד אותם על בוריים, ואל תביך את עצמך בנסיונות הטפה פתטיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אחרת...ברגע שעוברים את ה80-90....דין פרוטה כדין מאה
ואם הוא יסע על 50-60 ומישהו יתנגש בו חזיתית ?

ברור לך שאת מבחני NCAP עושים ב 60 קמ"ש ושם - אם האוטו לא בטיחותי -יש "הרוגים"

אז מה אתה אומר?

נרד ל 60?

אבל אם משאית תיכנס ברכב במהירות 60 קמ"ש-יהיו הרוגים

אז אולי נרד ל 30

אבל אם ב 30 קמ"ש רכב יפגע בהולך רגל?

אז אולי נחזור לעגלה ולסוס?

קיצורו של דבר

המהירות לא גורמת לנפגעים

חמורים חסרי התחשבות בכביש גורמים לנפגעים

וזה גם (ולרוב)קורה בתוך העיר במהירויות נמוכות בהרבה

לא שאני בעד שכל טיפש שחושב שהוא יודע לנהוג - יגיע ל 180 - אבל יש לשים כ ל דבר בפרופורציות הנכונות

טיפש שנהרג על 170 - זה לא בגלל שהוא נסע על 170 אלא בגלל שהוא טיפש.

פורסם

יש להבדיל בין שני דברים: מהירות מופרזת ביחס לחוק (אך במקום בו אפשרי לנסוע בה בבטחה לפי ההגיון הבריא; ולא, היגיון של ערס הוא ממש לא בריא, ולנסוע מהר בשטח עירוני זה מאוד מסוכן) לא גורמת לתאונות באופן גורף אך מחמירה את הנזק במידה וכבר קרתה תאונה.

• תוכן חדש...