Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תימחור של מיני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אומנם חדש בעסק של המיני אבל שמחתי לגלות שלא חסרים "חולים" לדבר...

ואולי חבל שאין מועדון חברים או דבר דומה.

דרך אגב (ומניסיון כמובן) הכל תלוי במוכר ובמזל!!!

אני קניתי את שלי ב- $100 רק לפני חודש כי המוכר היה מקבל כל יום קנס של 70 ש"ח בת"א על המיני ופשוט נמאס לו :!:

אשמח לקבל הצעות משונות/מגונות לשיפוץ :mad:

שגיא]

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

האמת היא שיש אחד לא רישמי... אותו מנהל בחור בשם אורן

שמגיע לעיתים קרובות למפגשי יום שישי באיצטדיון...

עם מיני כסופה עם גלגלי מגנזיום... ומזגן.

המועדון הזה יקרום עור וגידים שיהיה לי זמן לסיים אתר שהתחלתי לבנות...

אז ארכז הכל ואפתח מועדון רישמי או שאעזור למי שיקדים אותי....

אוטוטו המבחנים יסתיימו ואני נכנס לעניין הזה...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

שיהיה בהצלחה עם פרוייקט המיני שלך שדון.

ולעיניננו: אוקיי נגיד ויתרתי על המזגן (אם אני קונה זה יהיה בסוף ספטמבר, תלוי בעיקרון בתוצאות הגיבוש), יהיה אפשרי לשייט עם מיני 1000 (איזה מנועים הם הנפוצים?) ב-100 קמ"ש בכביש החוף בלי להרגיש כמו ב-100 קמ"ש בתוך קארטינג?

האם קל לטפל במיני לבד? יש מוסך שאפשר לסמוך עליו בעניין מיני? (נגיד להחלפת ברקסים וכו'.)

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
יהיה אפשרי לשייט עם מיני 1000 (איזה מנועים הם הנפוצים?) ב-100 קמ"ש בכביש החוף בלי להרגיש כמו ב-100 קמ"ש בתוך קארטינג?

במיני תחושת הקארט היא תמידית, ואינה תלויה במהירות לטוב ולרע.

אפשר ומומלץ לטפל לבד, בתחילת שנות ה-80 רוב האקזמפלרים הגיעו עם מנוע 1000 היום במרבית המכוניות תמצא מנועי 1.3 עקב שידרוג.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ומבחינת בלימה?

אמנם 650 קילו, אבל צריך גם ברקסים נורמליים שיחזיקו את הירידה לעמק האלה בלי להרגיש (ולהריח) כמו אנטריקוט על המנגל... או בקיצור- יש דיסקים מקדימה?

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
ומבחינת בלימה?

אמנם 650 קילו, אבל צריך גם ברקסים נורמליים שיחזיקו את הירידה לעמק האלה בלי להרגיש (ולהריח) כמו אנטריקוט על המנגל... או בקיצור- יש דיסקים מקדימה?

ירון.

מה אתה אומר על דיסקים מאווררים 4 בוכנות לקליפר?

כל מטרו משנות ה-80 המאוחרות תהיה תורמת נדיבה לעניין הזה...

motorica.net

פורסם

מה?

אלו הברקסים שהיו לכל אוסטין מטרו משנות ה-80 המאוחרות?

אתה בטוח בזה?

פורסם

מה?

אלו הברקסים שהיו לכל אוסטין מטרו משנות ה-80 המאוחרות?

אתה בטוח בזה?

definitely

ואין שום בעיה להרכיב אותם במיני - הדבר היחיד שצריך זה HUB-ים עליהם יהיה ניתן להרכיב את הקליפר - יש 2 אופציות

1. לקנות HUB-ים מתאימים של מיני.

2. להשתמש ב-HUB-ים של מטרו מתחילת שנות ה-80 - לא מומלץ מכיוון שזה משנה את גאומטריית ההיגוי לרעה.

motorica.net

פורסם
תהרוג אותי... :shock:

למה מכונית של פחות מ-800 קילו ופחות מ-50 כ"ס כמו המטרו 1.0 צריכה ברקסים כאלו?

1.3 ו-63/67/72/93 כ"ס במקור...תלוי בדגם כשההספק הגבוה מתייחס למנוע מוגדש.

וכן, גם אני הייתי מופתע כשניתקלתי בזה לראשונה.

1300turbodiagram.jpg

motorica.net

פורסם

ברצוני לחזור לנושא המקורי של ההודעה- תמחור של מיני.

צריך להיות עם הרבה, הרבה, הרבה מזל וליפול על מישהו שבאמת נשבר לו מהמיני כדי לקנות אחת ב 100$ או 1000 ש"ח. והכוונה למיני עם רשיונות וללא פיגורים בטסט.

בעיקרון - אין חיה כזו.

היות ואין מחירון למיני , הרי המחיר נקבע עפ"י כוחות השוק- כלומר היצע וביקוש.

בעיון קצר בדפי הפורום, העלתי בחכתי כ 6 מיני למכירה. מחיר ממוצע (מבוקש ) כ 15K ש"ח. היה מי שהגדיל לעשות וביקש מיני לשיפוץ במחיר של עד 14K ש"ח....

בפוקוס של השבוע מפורסמות 3 מכוניות מיני. מחיר ממוצע מבוקש - כ 17K ש"ח .

בהנחה שמדובר על מכוניות מושלמות, כולל רשיונות כשרים,טסט ושיפוץ ו(ולו חלקי ,)+ מרווח למו"מ עם המוכר - הרי לך מחיר ממוצע 13-15K ש"ח .

מי שמוכר מינימינור ב 4-5K ש"ח- היה סמוך ובטוח כי יש סיבה לכך. שאל את ידידנו ליאור שמכר מיני כנ"ל לאחר שעברה התעללות קשה וונדאליזם אכזרי ע"י בני בליעל, ואף סוגיית הרשיונות שלה איננה ברורה .

בהנחה שמצאת מיני כהגדרתך - עם מנוע וגיר תקינים- הרי לך חשבון פשוט :

פחחות וצבע ברמה טובה - מינימום 4-5K ש"ח . בנוסף השלמת חלקים חסרים, החלפת ציריות, פעמונים, תפוחים, מש' מים, מש' דלק, מש' בלם, דיסקיות בילום, צנרת הדראולית, צנרת מים, רדיאטור, בולמים. ריפוד לגג, גומיות ., אישור מכון התקנים.........להמשיך ????????? הנה הגעת לסכום הרבה מעל הממוצע אשר ציינתי לעיל .

על מנת לקבל מושג מוחשי יותר- תתקשר לחברים מהפורום אשר מרביתם התנסו בשיפוץ כנ"ל ( כמו " טריומף" אשר מפרסם כאן את תהליך השיפוץ של ה 1300 האדומה שלו ).

צריך לזכור כי לעולם רכב ששופץ איננו מחזיר את העלות שלו.

בסוף כל דברי אלו ברצוני לציין כי ברשותי מינימינור למכירה אשר תמונותיה פורסמו בפורום זה לפני מס' שבועות.

בשלב זה ברצוני להתייחס לכל אותם חברים אשר הגיבו להודעתי ההיא :

חבר'ה - קצת פירגון . אל תהיו פזיזים ונחרצים בקביעותיכם המלומדות- " לשבט או לחסד" מבלי שאף אחד לא טרח להתקשר לברר פרטים - גם אם נדמה לכם כי אתם יודעים במה מדובר . ככלות הכל -אנחנו הרי פורום התומך ומסייע לחבריו ולא קוטל.

ול" שדון" ידידי - אשמח להצטרף למפגשים של מועדון המיני לכשיוקם. אחרי מועדון הדה שבו והחיפושיות מן הראוי שגם אנחנו נתאגד - מומלץ במסגרת מועדון החמש ( כמו מועדון הסאאב)

תודה ולהתראות

יניב.

• תוכן חדש...