Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תימחור של מיני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך, ידידי. (מותר לי, נכון ? 8) )

אתה לוקח בחשבון שכלל בעלי המיני הם חבר'ה צעירים שמודעים לערכה המוסף של המכונית הקטנטנה, או כאלו שקנו אותה למטרת מכירה משתלמת. לא כך הדבר...

אתה תתפלא לגלות שישנן מיני בבעלותם של אנשים, מבוגרים בד"כ, שלא שמעו על הטירוף הזה, שלא ממש מבינים על מה המהומה.... שהם נוסעים במיני... כי יש להם.

לא חסרות מיני ב-4K... אבל קשה למצוא אותם. (משפט עם פרדוקס, לא ? :shock: )

להדגשת העניין... נמכרה כאן מיני ב-4K לא מזמן, ע"י אחד מחברי השרשור הזה.

נכון, אתה משלם על ה שאתה מקבל, ומיני, אולי היא אחת מהיחידות שתקבל במכירה שלה חלק מההוצאות שלך עליה... ובזה מתעסק השרשור - תמחור מיני...

ירון ביקש לקנות מיני נוסעת, במצב כללי סביר. כאלו, ב-4K.... יש !

ירוני.. ע"פ שאלותך... אני חוזר ואומר... המיני היא לא רכב בשבילך. אולי ההודעה הקודמת שהשארתי לך נתנה רושם "מתנשא" כלשהוא... ואני רוצה לחדד והבהיר את הנקודה....

המיני לא בשבילך, כי היא לא תענה על צרכיך. היא לא מתאימה לך.

לא... אי אפשר לשייט בה על 100 מבלי להרגיש בקארט.

לא. לרוב אין דיסקים והמרת המערכת לדיסקים כרוכה בסכום לא מבוטל (אלא אם רכשת

כבר מיני עם גלגלי "12)

לא. היא לא עוצרת כמו מכונית חדשה, אבל כשהמערכת בלימה שלה, גם עם תופים, תקינה... הרי שהיא מספקת בלימה נאותה פלוס. הבעיה... המערכת הזו חוזרת

להיות לא תקינה די מהר... החלפת משאבות בלם היא עניין שגרתי למקפידים.

אם עושים לבד, זה לא יקר... אבל מציק. כמובן שכל חלק ניתן לשדרוג, אבל לא נכנס

לזה כי שאלתך המקורית לא עוסקת בכך.

בקיצור התשובות למרבית שאלותיך הן שליליות... ולכן אחזור ואסכם עבורך...

המיני לא בשבילך...

בעניין מועדון... אני יהיה הראשון לעדכן (אם לא יקדימו אותי כאמור, ואני אשמח

אם מישהו יחליט להקדים... :) )

בכל מקרה, ירוני.... בהצלחה.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השורה התחתונה דהבנתי מהדברים שכתבת- שדון, היא שעדיף כבר לקנות אחת שמישהו השקיע בה את הנשמה ועוד קצת במשך שנה, ואז להשתמש בה בתור רכב פאן של סופ"ש ו-5000 ק"מ בשנה?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ב-ד-י-ו-ק !!!

רק שאז... זה כבר יקר... בד"כ.

------------------

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

שדון - סתם בשביל הכיף, נגיד קניתי מיני כמו שאמרתי (מנוע+גיר במצב טוב. זהו.) ועכשיו אני רוצה לשפץ אותה. נגיד קניתי אותה במחיר סביר למיני במצב כזה (4K) , כמה יעלה לי להעלות מיני במצב מושלם.

זרוק הערכה גסה מאד. 20?25?15?

ושאלה נוספת - אין בעיה של חלקים בארץ? יש מי שמטפל?אני יעשה את רוב הטיפולים לבד (טוב, אני והיינס) אבל יהיה לי מאיפה לקנות חלקים בארץ? ייבאת פעם חלקים דרך אתר מסוים בחו"ל?

ומה לגבי שיפורים? קראתי כמה וכמה מאמרים על VTEC במיני, בארצנו זה אפשרי? אם לא, אז האם המיני יכולהלקבל אליה שיפורים כלשהם? סתם שאלה תיאורתית, השלב הראשוןן בכל מקרה יהיה שיפוץ כללי מהעצם.

השאלות מיוחסות לכל בעלי המיני בפורום.

תודה!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

סתם כמה נקודות למחשבה:

1. הסכומים שזרקת הם רק לפחחות וצבע ברמה גבוהה...

2. סכום הקניה שציינת קטן מהסכום שעלו לי צמיגים+ג'אנטים.

3. אין שום בעיה להזמין חלקים מחו"ל רק קח בחשבון שעד הארץ המחיר לעיתים משלש את עצמו.

4. מושלם בעיניך, יכול להיות גרוע מאוד בעיני ולהיפך - כך שהכל עניין של תפיסה.

5. מיני מושקעת מהיסוד חוצה בקלות את ה-50K ש"ח ואין שום בעיה לעבור את ה-100K ש"ח - אני מוכן להראות לך איך (ציינת שיפורים, לא?)

6. קח בחשבון כמה ביקורים בלונדון אם השאיפה היא לרמה גבוהה.

ואני יכול להמשיך, לא חסר על מה...

motorica.net

פורסם

כצפוי... הודעתו של רנסטר מדוייקת... והנה כמה מילים משלי לעניין.

ישנה באמת רמת שיפוץ (ושיפור) שיכולות לחצות גם את ה-200K. וגם אני יכול להראות

לך די בקלות איך... :)

המחיר שציינת הוא לא דמיוני (מחיר רכישה) למרות שרבים האנשים (במיוחד בעלי המיני) שמסרבים להאמין שקיימות כאלו מיני בארץ... :p

העניין הוא שבד"כ, מיני במחיר הזה, גם אם במצב נסיעה, ידרשו המון כסף לשיפוצן ו\או

שיפורן.

כאמור ע"י ידידי רנסטר... השמיים הם הגבול...

עבודת פחחות וצבע נורמליים (כמובן הכל יחסי), המרת מערכת בלימה לדיסקים, השתלת

מנוע מודגש, והחלפת בולמים קומפלט... הערכה שלי (ויודעי דבר יודעים שיש לי בסיס טוב להערכה הזו...) : אפשרי בסביבות ה-25K.... אבל בתנאי אחד... את הכל אתה עושה לבד. הכל כולל הכל, מלבד פחחות וצבע. (אתה גם מכין את הרכב לפחח...).

השתלת מנוע VTEC במיני היא סיפור ידוע... ועכשיו כב סיפור נפוץ ברחבי העולם... אבל לא בארץ. הבעיה היא לא טכנית כמובן, אלא חוקית. גם בארץ יש מישהו אחד לפחות שמתכנן וכבר החל בעבודת השתלה כזו... (בעצם כבר שמעתי על מישהו שני שמתחיל), אבל קח

בחשבון הרכב הזה לא חוקי ולא יהיה חוקי לעולם בארצנו, עם כל המשתמע מכך.

הקיט המרה למנוע VTEC הוא קיט מוכן קומפלט, שכולל תת שילדה, עם בולמים ומערכת

בלמי דיסק... הכל כולל הכל. בוחטה של כסף.

בסוף ?

בסוף מקבלים רכב עם 160 כ"ס (או יותר, תלוי בך), 650 ק"ג, עם אמינות יפנית....

התנהגות של קארט... הבעיה היא שתצטרך המוווון כסף לניתוח פלסטי להורדת החיוך הדבילי מפניך...

------------------

------------------

• תוכן חדש...