Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
די כבר להמליץ על סיר טיגון טויטרים הזה!!! מספיק -זה מגבר גרוע וזהו, שהוא גם אובררייטד.

אני ממליץ לך שתקרא את השירשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124208 ותבין שאתה כותב שטויות. כאחד שהמגבר הזה מותקן אצלו ברכב במשך כמה חודשים + טוויטרים של מורל, אין לי מושג למה אתה חושב שהמגבר הזה "מטגן" טוויטרים. אצלי הטוויטרים עדיין לא "טוגנו". כל מגבר מסוגל "לטגן" טוויטרים הכל תלוי במתקין ובעיקר במשתמש. מי שיכול לקנות את המגבר הזה בדיוטיפרי במחיר של 200$ (כ - 900 ש"ח), יקבל את התמורה הטובה ביותר לכספו!!! (יש לציין שקנייה בדיוטיפרי של המגבר הנ"ל מקנה אחריות של חברת ניופאן על המגבר). אין עוד מגבר במחיר הזה שמתחרה ב - JBL GTO75.4. במחיר שהמגבר הזה נמכר בארץ יש לו כבר מתחרים נוספים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אני ממליץ לך שתקרא את השירשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124208 ותבין שאתה כותב שטויות. כאחד שהמגבר הזה מותקן אצלו ברכב במשך כמה חודשים + טוויטרים של מורל, אין לי מושג למה אתה חושב שהמגבר הזה "מטגן" טוויטרים. אצלי הטוויטרים עדיין לא "טוגנו". כל מגבר מסוגל "לטגן" טוויטרים הכל תלוי במתקין ובעיקר במשתמש. מי שיכול לקנות את המגבר הזה בדיוטיפרי במחיר של 200$ (כ - 900 ש"ח), יקבל את התמורה הטובה ביותר לכספו!!! (יש לציין שקנייה בדיוטיפרי של המגבר הנ"ל מקנה אחריות של חברת ניופאן על המגבר). אין עוד מגבר במחיר הזה שמתחרה ב - JBL GTO75.4. במחיר שהמגבר הזה נמכר בארץ יש לו כבר מתחרים נוספים.

שלו.

אז כנראה שאתה "סופר מתקין" או מה שלא יהיה. כנראה שאתה מהבודדים כאן שלא נשרפו לו הטויטרים מה מגבר הזה. כבר אמרו לך בשרשור אחר בימים האחרונים לגבי "השטויות" שאתה חושב שאנשים רושמים כאן.

פורסם

אני רוצה בחודש הקרוב לנסוע לחו"ל, שווה לחקות לקנות מגבר בדיוטי פרי, לא ידעתי שיש שם מבחר כזה גדול של מגברים לרכב, ושהמחרים זולי משמעותית לאלה שבארץ

פורסם
אז כנראה שאתה "סופר מתקין" או מה שלא יהיה. כנראה שאתה מהבודדים כאן שלא נשרפו לו הטויטרים מה מגבר הזה.

לידיעתך, אני לא "סופר מתקין". אני בכלל לא מתעסק בתחום הזה, אני התקנתי רק את המערכת שלי ברכב. אם תעשה סקר תראה שזה המגבר הכי נפוץ בין אנשי הפורום ולרובם אין בעיה עם המגבר הזה. בד"כ הטוויטרים "שטוגנו" עם המגבר הנ"ל הם ה - MT11 של מורל, על פי מה שהבנתי מאנשים מקצועיים מהפורום הזה הוא שיש או שהייתה בעייה עם המובילים של ה - MT11 ולכן הטוויטרים האלו היו מתנתקים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מה לגביי המגבר הזה - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=72886&saleNo=1519813&comp=1

עוד מגבר סיני שלא שווה שקל?

דווקא לא, תתפלא, שמעתי את המגבר הזה מגביר קמפ' של מורל פולס, וסאב 305C של פיונר, והוא דווקא נישמע טוב, חזק, לא היו הפרעות או זיופים קריטיים, בסך הכל אוליי את ה400 שקל הוא דווקא שווה, הוא מוציא בסביבות ה70-80 RMS ליציאה.

:-) just smile
פורסם
דווקא לא, תתפלא, שמעתי את המגבר הזה מגביר קמפ' של מורל פולס, וסאב 305C של פיונר, והוא דווקא נישמע טוב, חזק, לא היו הפרעות או זיופים קריטיים, בסך הכל אוליי את ה400 שקל הוא דווקא שווה, הוא מוציא בסביבות ה70-80 RMS ליציאה.

הדגם של ה 1600וואט?

פורסם

בתור אחד שיש לו את הג'י בי אל המגבר שרף לי 2 זוגות טוויטרים אחד של קלריון 50 אר אמ אס ואחד של ג'י בי אל 50 אר אמ אס

ואז קניתי את הוויב שהטוויטר הוא 90 אר אמ אס והוא עובד בטורים גבוהים ולא נשרף לי

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...