Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה ,

רציתי להתיעץ איתכם לגבי מערכת ראשונה שלי שאני רוצה לקנות..

חשבתי על השילוב הזה עד שיהיה תקציב לשדרוגים:

קומפוננט של מורל פולס

סאב של קיקר 12 אינץ cvr

הפאנל יהיה של kenwood דגם kdc דומה לזה:

20040206_0f7dcbc3c6428bf6c0dac22f4d16345.jpg

עכשיו אני צריך המלצה למגבר שיוכל להגביר לי את המערכת הזאת ושיהייה כמה שיותר זול אבל שיעשה עבודה כמו שצריך (לא להתפשר יותר מידי)

שכחתי לציין:

אני מחפש מערכת בעיקר למוזיקה עם באסים וקצב, טראנס וכו' אם יש מקום לשינוי ברכיבים שבחרתי אשמח אם תעירו לי גם לגבי זה

תודה רבה.

HU: Panasonic cq-c7103u Amp: JBL gto 75.4 Comp: Morel Pulse 6.5 6x9: Morel pulse 6x9

פורסם

מגבר

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=546&CatCode=167

התמורה הכי טובה למחיר...

ורמקולים - אם אתה אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית, דווקא הייתי מציע לך ללכת על רמקולים עם אופי חד וברור - אבל משהו ממש טוב...

רמקולים

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1043&CatCode=306

הסדרה הפשוטה של פוקל - טוב ופשוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מגברים של ליטינינג האודיו ביד שניה 4 ערוצים יחזיקו לך את הכל מעולה

ועולים שם רק 700 שקל , מגברים בני חודשיים שלושה

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

אתם אומרים להחליף את הקומפוננט לפוקל? ואיך הסאב ?

HU: Panasonic cq-c7103u Amp: JBL gto 75.4 Comp: Morel Pulse 6.5 6x9: Morel pulse 6x9

פורסם

לא יותר מידי גבוהה בסביבות ה900-1100 (אפשר לעלות קצת אם זה משמעותי)

פורסם

במחיר הזה אתה לא תימצא מגבר ראוי שיזיז לך את הCVR במלוא יכולתיו,ובנוסף הגברה שתשמש גם לעוד אלמנטים[דייהנו מגבר 4CH].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
במחיר הזה אתה לא תימצא מגבר ראוי שיזיז לך את הCVR במלוא יכולתיו,ובנוסף הגברה שתשמש גם לעוד אלמנטים[דייהנו מגבר 4CH].

מה המחיר עבור מגבר שיזיז לי אותו? ועל איזה דגמים אתה ממליץ?

והאם הסאב הנ"ל מתאים לסוג המוזיקה שהזכרתי?

תודה,

פורסם

תשמע אני אישית הייתי חוסך והולך בכיוון של מונו טוב[לפחות 450RMS ב2 אוהם]וכמובן מגבר 2 ערוצים איכותי כמה שאפשר מיד שניה עם הספק של לא פחות מ75RMS ליציאה!

מונו כזה מיד שניה ינוע בין 750-950 שח[מהפנטום ועד ל1200D]

ומגבר 2 ערוצים נחמד שעונה על הקריטריונים הנ"ל,ינוע בין 550-650 שח.

הCVR מתאים לסוגי המוזיקה שתיארת כאשר הוא בתיבה אטומה בנפח של בין 1.2-1.4CF[ובליטרים 33.6-99.2]וכמובן עם הזנה של מעל 300 Wrms-מובטח!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה אסף על העזרה - אני יפעל על פי העצה שלך

רציתי לשאול עוד שאלה..

האם אפשר לחבר Ipod למכשיר מדגם זה?

• תוכן חדש...