Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רעש יחסית חזק של השסתומים. אבל אמרו לי לא אחת שבדגם משנתון זה השסתומים הידראוליים ואין מה לכוונם . האם זה נכון?

פורסם

מתי החלפת שמן לאחרונה ?

החלף לשמן איכותי (15/40)+פילטר, וראה אם יש שיפור. אצלי היו רעשים כאלה (ליגאסי 1800 סמ"ק 1991) ונעלמו לאחר הביצוע הנ"ל.גם ברכב הזה קיימים מרימים הידראוליים.

פורסם

הרעש יכול להגיע גם מכיוון משאבת השמן, האם התיקטורים הם בעמידה או בנסיעה או בשניהם?

אם רק בנסיעה בעיקר,יכול להיות שהם באים מכיוון האגזוז הקדמי, יש בתוכו מין פחית שהיא משתחררת אז זה גורם לתיקטוקים מתגברים.

מעבר לזה ,זה יכול להיות מהשסתומים עצמם,ישנם שני סוגי מנועים, גם ב 93, יכול מאוד להיות שלך אין שסתומים הידראולים (לרוב הסובארואים דיאל בארץ=אין),וכיוון שסתומים ישפר לך את המצב,בתוספת ניקוי פלאשינג למנוע ושימוש בצמיגות 20W50.

בהצלחה.

אני חוזר ומדגיש: רוב הסיכויים שאין לך שסתומים הידראולים במנוע.

פורסם

לGL-10 הדברים שאתה אומר נשמעים בהחלט סבירים לאור זה שחבר שלי מכונאי ביצע כיוון שסתומים בDL 93 .קצת היה לי מוזר כי במשך יותר מעשר שנים אני יודע שהשסתומים ב93 הם הידראוליים.{נסעתי 11 שנים עם מנוע 93 -מכסי שסתומים שחורים ולא כחולים ,בהאצ"בק 81 שלי ללא כיוון שסתומים אפילו פעם אחת} וכאן למרות שבצעתי אינפוזיה ,הרעש קיים. אני אכניס את הרכב לכיוון אצל החבר ואדווח.

פורסם

לפי ספרות רכב מקצועית - כיוון שסתומים צריך להתבצע כל 3 שנים ברכב הזה.

אישית אני מכיר אנשים שלעולם לא עשו כן , זה לא משנה,הרכב ימשיך ויסע .

עצה: תעשה קודם כל פלאשינג ואח"כ כיוון שסתומים.

אני אכתוב לך בפרטי.

פורסם

מתעלק על השירשור (סליחה).

יש לי רנו 5 GT טורבו,8 שסתומים רגילים עם כיוון,משום מה אחרי כיוון יש שקט שמחזיק בדיוק שבוע,אחרי זה שוב רעשים מעצבנים,מה יכולה להיות הסיבה שהשסתומים יוצאים מכיוון,יש לציין שמידי פעם אני מאמץ את הרכב (6500 סל"ד),האם יש קשר בין השניים?

תודה מראש.

פורסם
מתעלק על השירשור (סליחה).

,מה יכולה להיות הסיבה שהשסתומים יוצאים מכיוון,יש לציין שמידי פעם אני מאמץ את הרכב (6500 סל"ד),האם יש קשר בין השניים?

תודה מראש.

האם השסתומים יוצאים מכיוון באמת או שסתם הרעש חוזר?

לעובדה שאתה מאמץ את המנוע יכולה להיות חשיבות שולית או מכרעת - אם במהלך השיפוץ של המנוע הוחלפו כל החלקים - כולל דיסקיות מרווח, כולל אומי נעילה, כולל דיסקיות קפיצוית - אין סיבה אמיתית שהמנוע יצא מכיוון אחרי שבוע, עם או בלי קשר לסל"ד בו אתה נוהג

אם במהלך השיפוץ היו שימוש חוזר ברכיבים "עייפים" אזי יכול להיות שכתוצאה מסל"ד הגבוה יחסית [במנוע עם דחיפים סל"ד של 6500 הוא לא נמוך בכלל]

כיוון השסתומים יפגע - לכן - חשוב לבדוק שאכן השסתומים יוצאים מכיוון והרעש באמת מגיע מהם ולא ממקום אחר

[האם מוטות הדחיפים תקינים \ ישרים? האם הקאמ' תקין? שחוק בחלקים מסויימים יותר מבאחרים? - ]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הראש נפתח פעמיים לבדיקה(סתם פרנויה שלי ,הוא לא התחמם),הוחלפו כל הברגי ראש,הוחלפו כל גומיות השסתומים,הפסנתר נבדק ונמצא תקין,הראש עבר שיפוץ מלא,כל הברגה נבדקה ואם נמצאה לקויה תוקנה.

אני יודע שזה רעש שסתומים,לאחר הכיוןן הרכב היה שקט מאוד,משום מה זה לא מחזיק,אולי אני צריך לכוון במוסך אחר.

מה שכנראה לא הוחלף זה הדיסקיות מרווח והאומים,אולי זאת הסיבה,תודה לך.

• תוכן חדש...