Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מספר שאלות בקשר לביצוע האינפוזיה ברכב.

שמעתי שהתוסף שהוא הכי טוב לזה הוא BG44K,אבל,איפה ניתן לקנות אותו?סתם אתמול בדרך נכנסתי להום סנטר לראות מה יש להם ויש להם תוסף שנקרא STP והוא עולה 39 ש'ח(והוא כמובן לניקוי,הרגיל עולה 20 לשימוש רגיל).

מה אתם אומרים עליו?הוא מוכר ביכלל?כי יש להם רק את זה.

איפה ניתן לקנות את BG44K וכמה הוא עולה?(לא חייב מחיר מדוייק כמובן,בערך.)

עכשיו בנוגע לאופן הביצוע,אני מעדיף לעשות את זה לבד אבל כמובן עם אני יסתבך אני יסע למוסך(דרך אגב כמה זה יכול לעלות במוסך עם אני נותן לו את התוסף והוא רק מבצע את זה?)

איך בדיוק אני עושה את זה?מישהו מוכן להסביר לי שלב אחרי שלב?

כי בקרוב אני צריך לעשות טיפול לאוטו (עוד 1000 קילומטר) אז אני רוצה לבצע את האינפוזיה לפני הטיפול.

הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר 96 1.6 אוטומטית.

תודה מראש!

פורסם

את ה- BG44K אתה יכול לקנות באוטו דיפו(אבל יקר), חנויות לחלפים, או במוסך. החירים הם בין 75-ל100 ש"ח(אוטו דיפו).

בקשר לאופן הביצוע, יש את הפרוייקט המצולם של איציק, תחפש.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

אל תשכח שאינפוזיה בעזרת K44, דורשת לאחר מכן החלפת שמן ופילטר שמן, קח גם את זה בחשבון.

לכן רצוי לבצע אינפוזיה או צמוד לטיפול קרוב או פשוט לרכוש גם שמן ופילטר בנוסף לתוסף( חרוז:wink: ).

under construction..

פורסם

לא לשכוח בנוסף למסנן שמן ושמן גם מסנן דלק להחליף לאחר מכן.

מהיכן אתה בארץ? אתה יכול לרכוש את התוסף מחנויות חלקי חילוף יותר זול מאוטו דיפו אפילו אם תקנה 2 או 3 פחיות יוכלו לעשות לך מחיר טוב.

איתמר ג'ורג'

פורסם
לא לשכוח בנוסף למסנן שמן ושמן גם מסנן דלק להחליף לאחר מכן.

מהיכן אתה בארץ? אתה יכול לרכוש את התוסף מחנויות חלקי חילוף יותר זול מאוטו דיפו אפילו אם תקנה 2 או 3 פחיות יוכלו לעשות לך מחיר טוב.

איתמר ג'ורג'

מסנן דלק לא נדרש להחליף (אפשר להחליף אבל ללא קשר)

כיוון שבאינפוזיה אתה עוקף את מסנן הדלק ומיכל הדלק - אם היתה עובר דרך המסנן כל מה שנעצר בו יגיע לאינגקטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...