Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה נשרף לי הכוהל באוטו קניתי חדש האוטו הניעה נסעתי יומיים נשרף שוב שמתי חדש אחרי שבוע נשרף שוב... אוקי מה יכול לגרום לכוהל לישרף? עם יש כאן חשמלאי רכב שיודעים אני ישמח לדעת וגם החלפתי בעקבות המקרה פלאגים ינסטרבוטור רוטר וחוטים (כי כמה אמרו לי שזה מה ששורף אותו... אבל לא עזר) השתגעתי כבר בבקשה עם מישהו באמת מבין בזה או שקרה לו אני ישמח לשמוע תודה מראש

נ.ב אני עדיין צריך כוהל אז למי שיש אחת כזאת לחלקים שיגיד גם

חתימתי עברה על הכללים ולכן נערכה

פורסם

איזה אוטו , איזה דגם, איזה נפח מנוע, איזה שנה?

בכללי, יש לבדוק עם אוסילוסקופ, מתחים במעגל מתח הכניסה לכוייל, והמתח הגבוה, ולהתקדם בהתאם לתוצאות. אם התוצאות יראו שהכל תקין (וסביר להניח שיראו שלא תקין) יש לבדוק את סוג סליל ההצתה (חליפי? סיני פשוט?) ומידת התאמתו מעבר להתאמתו הפיזית , לאוטו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חברים- כויל (coil מאנגלית)=סליל

אם החלפת את כל מה שהחלפת גורם נוסף לשריפת סליל הצתה הוא תזמון הצתה לקוי. עדות לכזאת בעיה יכולה להימצא ע"י בדיקה עם סקופ כמו שדני המליץ. בכל מקרה כדאי שתציין את סוג הרכב כדי להבין איך ניתן לטפל בבעיית תזמון ההצתה, באם קיימת.

פורסם

מצטער שלא כתבתי אני מדבר על מאזדה שנת 93 עם הפנסים שניפתחים קרבורטור לא אזרקה

חתימתי עברה על הכללים ולכן נערכה

• תוכן חדש...