Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד צרפתייה בפורום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן....עוד אחת!

אני יודע שיש לי כבר צרפתייה אחת בבית, אבל בגלל שאחי רוצה לנסוע עם האוטו לבסיס תמיד אבל לא יכול בגללי, אז היינו צריכים לקנות עוד אוטו...ולבסוף, במזל של הדקה ה 90 מצאנו אותה למכירה. עוד צרפתייה יש לנו עכשיו.... איזה כיף. האוטו במצב כללי נראה טוב והכל, וקניתי במחיר טוב יחסית. צבע לבן (כמו כולם...). עם מזגן הגה כח והכל.

אה, כן, בלי שום תוספות למיניהם (מקורית), יד שלישית, ומהדור החדש (כלומר, כן, יש מזגן כסטנדרט, וחלונות חשמל כסטנדרט). הממ....מה עוד?

לא יודע. מה שטוב זה שאני ימשיך ללכת לאותו המוסך (מרום צמרת) ולא צריך למצוא מוסך חדש עכשיו...

אבל לא....זו לא ראלי! אתם חייבים להודות שחשבתם שזו ראלי! :p .

לא לא... סקסו דיזל:).

היה היום מכרז, אז הלכנו וקנינו אותה. נכון שבעיקרון קונים משהו על עיוור במכרזים, אבל בכזה אוטו זה שווה את זה. האוטו יסע לבסיס של אחי וככה הראלי תיהיה רק אצלי כל הזמן. הכי מצחיק היה שהלכנו אני, אבא שלי, וחבר שלו לקנות את האוטו. אבא שלי הביא לו סכום מסוים כדיי שיהיה לו למקדמה ואמר לו "כשתגיע הסקסו, תציע עליה בשמי אם לא תראה אותי עושה את זה". כשהגיע תור הסקסו אני ואבא שלי היינו שם, אבל החבר שלו לא היה איתנו. המחיר ההתחלתי היה 26, אז הוא הציע 28, אבא שלי 30, אז הוא הציע 32. אבא שלי אמר שב 34 עדיף כבר לא לקנות חתול בשק. כשקראו לזוכה לעלות למעלה, אבא שלי ראה שזה חבר שלו :shock: . אז סידרנו הכל וזה, ובסוף זכינו באוטו. המחירון שלו 44 אלף (שנת 2000). אגב, הפרטים שכתבתי למעלה באמת נכונים, פשוט רציתי לעבוד עליכם...האוטו באמת לבד, עם הגה כח וחלונות חשמליים ומזגן...ו....עוד משהו?

אה, כן, לוקח קצת זמן עד שמקבלים את האוטו כי הוא מהוצאה לפועל (נבדקו פרטים של שיעבוד וכל זה).

Back to the original - NC again.

פורסם

המון מזל טוב ,

רק לא קצת יקר הרישוי של הדיזל בשביל נסיעות לא ארוכות ,

אנחנו גם שקלנו הרבה זמן לקנות דיזל ובסוף קנינו בנזין חסכוני.

פורסם
המון מזל טוב ,

רק לא קצת יקר הרישוי של הדיזל בשביל נסיעות לא ארוכות ,

אנחנו גם שקלנו הרבה זמן לקנות דיזל ובסוף קנינו בנזין חסכוני.

נסיעות לא ארוכות...?

אם האוטו היה בשבילי אז זה נכון..... (למרות שיחסית אני נוהג הרבה מעל נהג ממוצע).

אבל האוטו בשביל אחי, שמשרת ליד רחובות (באזור תל נוף). ככה שהאוטו אכן יסע הרבה, הרבה מאוד....

Back to the original - NC again.

פורסם
אבל לא....זו לא ראלי! אתם חייבים להודות שחשבתם שזו ראלי! .

תפסת אותי על חם :oops:

תתחדשו ותהנו ! והכי חשוב סעו בזהירות... 8)

פורסם
המחיר ההתחלתי היה 26, אז הוא הציע 28, אבא שלי 30, אז הוא הציע 32. אבא שלי אמר שב 34 עדיף כבר לא לקנות חתול בשק. כשקראו לזוכה לעלות למעלה, אבא שלי ראה שזה חבר שלו

אם הם היו קצת יותר מתואמים - אז כל הסיפור היה נגמר ב-26.

אבא שלך היה מציע את ההצעה הראשונה, והחבר לא היה "מושך" למעלה.

לא נורא.

תתחדש ותהנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...