Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי ברכב והכל היה תקין . היום בשעות הצהריים האוטו לא הניע . יש סטרטר ויש ריח של דלק אבל האוטו מסרב להניע. האוטו רנו טווינגו 95 1250 עם 178000 . תקין לחלוטין עד היום:(

מה אפשר לעשות בנתיים לפחות להגיע למוסך ? או רק להזמין גרר?

נ.ב הרכב עם הזרקה דלק, ואין אימובליזר לדעתי

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

בדוק את מערכת ההצתה ושמגיע ניצוץ לפלאג ..

כנראה הבעיה נעוצה בהצתה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הזמנתי שגריר . והוא הניע בפעם השנייה :oops: . הוא טען שהמנוע היה מוצף ... ואני אף פעם לא מניע עם גז . בקיצור הוא שמנוע מוצף מניעים עם רגל לחוצה על הגז עד הסוף . נחמד ללמוד עוד משהו :)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

לוחצים על דושת הדלק באופן קבוע עד הסוף (אסור לפמפם) ומנעים , עלידי לחיצה עד הסוף מאפשרים כניסת אויר מקסימלית למערכת שהיא מוצפת. אתה בעצמך אמרת שיש ריח דלק .

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אם משום מה הרכב הוצף, חייבים פול גז, על כל יחידת דלק יש 14.7 יחידות אוויר, בכך בעצם שלוחצים פול גז בעת שהאוטו מוצף, דואגים לאפשר כניסה רבה של אוויר מה שמקל על ההנעה, זאת בתנאי שהפלגים לא רטובים מידי מדלק, אז האוטו לא יניע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם הרכב הוצף סימן שאחד החיישנים לא תקין ,

לפי מה שהבנתי מהבחור זה שהשירות דרך אמר לו להניע תמיד עם גז

זה לא תקין

פורסם
אם הרכב הוצף סימן שאחד החיישנים לא תקין ,

סימן שאין הצתה ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• ספונסר פורום
פורסם

למה הרכב הוצף מלכתחילה?(אם בכלל!)

רכב מוזרק מניעים ללא נגיעה בדוושת הדלק! בכל מקרה עם גז בלי גז לא ניתן להציף רכב מוזרק,

לך למוסך לבדיקה ממוחשבת.

פורסם

מנוע יכול להיות מוצף בדלק, ולא קשור איזה מערכת דלק יש לו.

לדוגמא, חיישן טמפ' מנותק, מחשב מוטעה לחשוב שקר מידי וקוצב דלק בכמות גדולה מידי, התוצאה מצתים מוצפים בנזין והתנעה קשה עד בלתי אפשרית.

כנ"ל לבעיות הצתה או למצתים לא תקינים/מתאימים שגם עלולים לגרום להצפת דלק בהתנעות בוקר.

בדגמים אמריקאים ויפנים וכמה דגמים ארופיים, התנעת רכב עם דוושה לחוצה עד הסוף גורמת להפסקת פעולת המזרקים ועל ידי כך ניתן לייבש את המצתים. זהו תכנון מכוון של היצרן לנתק את המרססים ובכך לייבש את המצתים לאחר הצפה, לידיעתכם.

• תוכן חדש...