Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מנטרלים את האזעקה במאזדה לנטיס? יש לי את המפתח הקטן שנדמה לי שאמור לנטרל את האזעקה רק שאני לא יודע איפה זה? מישהו יכול לעזור???

(אגב, אם מישהו תוהה...זה רכב מהעבודה שלי שאני פשוט לא הכי מכיר...)

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

אמור להיות מאחוריי הסעפת יניקה קופסא שחורה קטנה עם מקום להכניס את המפתח הקטן,

ככה זה במזדה של שכנה שלי לפחות...

סובב את המפתח זה אמור לנטרל.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל אתה יכול לכוון אותי איפה זה ממוקם בערך כי אני לא ממש יודע...

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

מאחרי הסעפת יניקה הכוונה בסמוך לקיר אש (בסמוך למגבים אולי יהיה יותר ברור)

אמורה להיות קופסע שחורה עם מקום להכנסת מפתח...

קח כמה סנטימטרים מהמנוע לכיוון תא הנוסעים ושם זה אמור להיות..

פורסם

רכב מהעבודה, שאל את אחראי/קצין הרכב.

יש ככ הרבה אפשרויות שחבל להתחיל, אלא אם תרשום כאן את שם האזעקה, לפחות מה כתוב על השלט, כי בטלפטיה זה קצת קשה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ניתקתי חיבור צמת חוטים מאזעקה של " סרפי סטאר" לאחר בעיה בשלט רכב שיצא מסינכרון ואשר גרם להפעלת האזעקה בפתיחת הדלת..רציתי לדעת כיצד אני אמור לגשר במחבר הפלסטיק שמתחבר לאזעקה בכדי לאפשר הנעת הרכב.. מפתח לאזעקה אין..אמרו לי שאני אמור לקצר בקצוות.. יש בערך איזה 16/18 פינים.. בצד אחד היה חוט שקוף ובמקביל אליו היה חוט שחור ..בצד השני היה חוט לבן ובמקביל חוט ירוק אם אני לא טועה.. יש אפשרות לבדוק עם אבו מטר..?כיצד?

• תוכן חדש...