Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנטיס שנת 95 95000 ק"מ אוט' , מחיר 28000 ש"ח . מנוע 1870 סמ"ק , יד 2 מהשכן...

יש למישהו עצות? כמה כ"ס ? נתונים יבשים כגון האצות ,כ"ס , דלק ממוצע? חלפים יקרים? אמינות?

הרכב להורים מבוגרים לאחר סופר לנסר...

תודה רבה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נפח המנוע המדויק 1840 סמ"ק. 114 כ"ס. אם מדובר בדגם האוטומטי צפה לצריכת דלק של כ 10-11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. בעיקרון נתוני הרכב מצויינים לשנה זו, בכל מקרה לא הייתי מוותר על בדיקה לשלילת פגיעות שילדה ובעיות מכניות קשות. רכב סולידי ואמין אם טופל כהלכה, חשוב לבדוק האם רצועת טיימינג הוחלפה ומתי מכיוון שבקילומטרז' זה נדרשת החלפתה. במידה ועדיין לא הוחלפה רצועה מאז רכישתה כחדשה, יש לבצע מיידית ורצוי גם להחליף משאבת מים "על הדרך", למניעת נזקים בעתיד. חלפים זמינים, לא יקרים, וכמו שאפשר לדמיין לא בעיה להשיג תחליפיים או מפירוק בגלל נפיצותה של המכונית. בהצלחה.

פורסם

תראה, 95 אלף ק"מ זאת בהחלט מציאה, כמובן במידה וזה הק"מ האמיתי של הרכב.

בגדול, רכב אמין ביותר במידה והטיפולים נעשו בזמן.

אחלה רכב להורים, תסחוב נהדר בטיולים לצפון ובעליות לירושלים :-)

אהה, נפח המנוע המדויק 1839 סמ"ק.

פורסם

מאיץ לא רע בכלל, אם זה מה שמעניין.

אבל המושבים, אוי המושבים...

האסלה שלי יותר נוחה מהמושבים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בעלים של לאנטיס 99 (כלומר הדגם החדש יותר) עם מנוע 1.8, ידנית.

צריכת דלק: בידני 1:11-12 במעורבת. באוטומט אני מניח שהמצב פחות טוב.

נוחות: גרועה מאוד. ועוד היה לי דגם GLX...

אמינות: לא כמו שחושבים. שני מוליכי הצתה לפלאגים "קפצו" מהמקום, אף אחד לא ידע למה, פשוט החליפו חוטי הצתה ופלאגים; מחשב ABS (יקר!) הלך; נורת SRS נדלקה לפעמים.

מחירים: לא כמו פיאט, לא כמו BMW. טיימינג + מותחן מעל 2000 ש"ח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לעומת זאת אני נוסע על לנטיס f 97 בארבע השנים האחרונות, עשיתי איתה כ 80K ק"מ (היום על 160K), החלפתי שסתום בגיר בעלות של כ 1K ש"ח ו...זהו, טיפולים שותפים. לשיפוטכם בסעיף האמינות.

• תוכן חדש...