Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליאור, יש לי שאלת קיטבג שמסקרנת אותי.

העניין הזה עם השתלת מנועים מרשימים כל כך, איך הוא מתיישב אצל האנשים הטובים ממשרד הרישוי, מסלול 1 בחולון וכו' ?

כי אני יודע שמידת הפתיחות שלהם לדברים שהם לא מבינים שואפת לאפס.

ארנון

נ.ב. נראה מדהים, למרות שהיא עדיין אמריקאית, כלומר את החיסרון הכי גדול שלה עדיין לא הצלחת לפתור... :mm_wink:

למזלי יש יתרון ענק למכוניות האמריקאיות על "יתר" המכוניות בכל הקשור לרישוי ושיפורים, זאת בשל העובדה שכמעט לכל רכב אמריקאי, הוצעו תמיד גרסאות מנוע שונות, אם שישה צילינדרים ואם שמונה. כל מה שצריך הוא להביא אישור מהנדס ראשי של UMI + ספר רכב מקורי לאדם מסויים במשרד הרישוי והוא מאשר את ההחלפה. במקרה שלי, השינוי אפילו יותר פשוט, שכן בעבר היה מותקן ברכב מנוע V8 בנפח 5700, כך שאני לא צריך לספק אישורים...

לגבי נושא השיפורים במנועים, GM בעצמם שיפרו לאורך כל השנים מנועים בגרסאות שונות של המנועים. אם אני מוסיף היום 100 כ"ס למנוע שלי, אני לא אהיה חלוץ, שכן GM כבר עשו את זה לפניי, בגרסא כזו או אחרת של אחת ממכוניותיהם, באופן חוקי ורשמי. אני לא אכנס לאיזה סעיפים בחוק מאפשרים זאת (או אילו פרצות...), רק אומר הנושא נבדק היטב ;-).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תוכל לבדוק צריכת דלק ולומר לנו?

מסקרן אותי נורא מה הצריכה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אתה לא רצני נכון?

אתה שואל אותי?

אם כן אז כן

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

מן הסתם שזה מעניין אותי אחרת לא הייתי שואל

אני מעריך שזה בסביבות הספל ל לקילומטר

אם אתה עוצר לקפה שחור בדרך אז יש סיכוי שיווצרו לך משקעים בתחתית המיכל

פורסם
תוכל לבדוק צריכת דלק ולומר לנו?

מסקרן אותי נורא מה הצריכה

יש משפט שאומר... שמי ששואל מה הצריכת דלק של מרצדס, לעולם לא יקנה אחת... ;-)

אין לי מושג מה צריכת הדלק, לא בדקתי מעולם באף מכונית שהייתה לי מסיבה פשוטה, זה לא ישנה כלום... אם אני "אגלה" שהצריכה היא בעצם צריחה... זה לא יגרום לי להוריד את הרגל מהדוושה ולו לרגע... ואם אני אגלה שצריכת הדלק טובה משחשבתי, טוב נו, אין מצב.. ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...