Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* נמחקו מספר שורות לבקשת פותח השרשור *

שאלה לקהל -

1. עד כמה לדעתכם הסוביקטיבית אפקט ההגעה של הפאסאט גבוה מזה של נניח מאזדה 6 עליה אולי יוכלו להתפשר.

2. האם יש רכב אחר בקטגוריה 3 או 4 שהייתם ממליצים עליו כבעל אפקט הגעה גבוה ?

להבהרת הענין - המטרה היא שכשהיא תגיע עם הרכב וסמל החברה עליו יהיה ברור שהגיע בכיר בחברה ולא מנהל דרג ביניים.

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתגיע במסוק.

רק ככה יחכו לה בחוץ כל העובדים והמנכ"ל של החברה שאליה היא מגיעה , ינחיתו את המסוק ויקבלו אותה בטקס נשיאותי מלא.

במציאות אף אחד לא יסתכל לחנייה לראות באיזה רכב היא הגיעה.

בכל מקרה הרכבים המומלצים בקטגוריה הם הפסאט (ולא רק בגלל הפוזה) האקורד והB4.

המחיר של הפסאט בשמיים והוא לא מוצדק לפי דעתי.

האקורד בגרסה הבסיסית מגיעה לא ממש מאובזרת.

אני הייתי בוחר ב B4.

אסף

נ.ב. רכב הוא לא בגד או אביזר אופנה. צריכים להיות לך שיקולים אחרים לגמרי שאתה בוחר רכב.

פורסם

מזדה 3 ומזדה 6 נראות כמעט אותו דבר לפועל שלא מבין כלום במכוניות...

הכנסת אותי אגב לשוק מוחלט, ואני עדיין לא יודע איך אתמודד עם זה.

פורסם

אחד השרשורים הכי הזויים שראיתי :shock: זה אמור להיות בדיחה או משהו?

לפי דעתי המשפחתית הגדולה עם הכי הרבה אפקט הגעה זה פיז'ו 407 כחולה עם ג'אנטים (רמת גימור ST ומעלה).

A050714_P21_P407HDI01_V.JPG

פורסם

שירשור הזוי משהו, אבל אנסה לענות ברצינות: ברוב החברות במשק, מנהל בדרג סמנכ"ל מקבל רכב "מנהלים" בדרגת מס 4. כך מקובל, ויש לזה גם משמעות מבחינת זקיפת המס שהמנהל ישלם. עליה לרכב בדרגה 5 מעלה כמובן את תשלום הליסינג (רכב יקר יותר...9 אבל בעיקר את הזקיפה, ובכמה מאות שקלים נטו לחודש.

לאור כל הנ"ל, התעקשות של זוגתך-שתחיה על פסאט היא "קפיצה מעל לראש" - מדובר ברכב שעולה מעל למאתיים אלף ש"ח, ובחברות רבות הוא נחשב לרכב ברמת מנכ"ל. רכב צמוד הוא הטבה מאד "ויזואלית" (להבדיל ממתן תוספת שכר - שרק אתה, הבוס וחשב השכר יודעים עליה). לכן, הרבה חברות מנסות לא להוציא את העיניים לעובדים ולספקים עם רכבים יקרים. בנוסף, יש גם הרבה חברות שבהן כל עובד יכול לקחת מאזדה 6 בתנאי שישלם את הליסינג. לכן כל העניין הזה של אפקט הגעה הפך לאנכרוניסטי ולא רלוואנטי.

שורה תחתונה - אם הבוס מסכים לתת לה משהו כמו B4 (המומלצת שלי), מאזדה 6, מונדיאו וכו' - שתגיד תודה ותלך על זה.

אופס - ועוד משהו קטן לסיום - המעמד וההערכה שניתנים למנהל בחברה לא מתבססים על גודל האוטו שלו, אלא בעיקר על המנהיגות, הדוגמה-האישית, הערכים והמקצועיות שלו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
זוגתי שתחיה מתפקדת כמשנה למנכ"ל בחברה בת מאה ומשהו עובדים. התואר הרשמי שלה נמוך יותר אך בפועל היא מס' 2 בעסק.

המנכ"ל / בעל הבית הציע לה רכב צמוד ברמת מאזדה 3. היא כמובן סרבה בתוקף.

אני מיעץ לה להתעקש על הפאסאט החדשה בגלל הסטאטוס ואפקט ההגעה.

שאלה לקהל -

1. עד כמה לדעתכם הסוביקטיבית אפקט ההגעה של הפאסאט גבוה מזה של נניח מאזדה 6 עליה אולי יוכלו להתפשר.

2. האם יש רכב אחר בקטגוריה 3 או 4 שהייתם ממליצים עליו כבעל אפקט הגעה גבוה ?

להבהרת הענין - המטרה היא שכשהיא תגיע עם הרכב וסמל החברה עליו יהיה ברור שהגיע בכיר בחברה ולא מנהל דרג ביניים.

אם זוגתך זקוקה ל "אפקט הגעה", יש להניח שהתואר הרשמי שלה מתאים לה יותר מאשר מעמדה בפועל. אני מניח לזכותה שהבעיה אינה שלה אלא של בן זוגה.
פורסם

סביר להניח שאם היה מדובר בגבר אשר היה שואל שאלה מעין זו היו מגיבים פה על גודל (חסר) של אחד מהאברים שלו..

כמו שנאמר פה, רכב כבר מזמך הפך להיות דבר נדוש שאינו מרמז על דבר, נהפוך הוא לאנשים שבאמת יש כסף, דווקא הם בוחרים ברכבים צנועים יחסית חיצונית, אך משודרגים להפליא מבפנים..

קודם כל שתזכה בסטאטוס בתוך החברה, ואז תגלה שהרכב הופך לדבר זניח..

אני בתור פריק של סיטרואן, הייתי ניגש ללובינסקי להעמיס לי איזה C5..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
סביר להניח שאם היה מדובר בגבר אשר היה שואל שאלה מעין זו היו מגיבים פה על גודל (חסר) של אחד מהאברים שלו..

C5..

לפי השירשור מסתבר שהתופעה קיימת גם אצל נשים. רק שאצלן יש פיתרון הרבה יותר זול- תוספת של 300 סמ"ק בכל צד . (ואני לא מתכוון למנוע בתצורת V).

אסף

פורסם

היכן שאני חי, הפאסט הוא רכב לפרולטריון +, יש פה דיי הרבה כאלה.

אתה ואשתך מכוונים נמוך מדי.

לסמנכ"לית של חברה עם 100 עובדים מגיע יותר.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חבר'ה, הבנאדם שאל שאלה וחטף מטר של ציניות וסרקזם !

לפותח השרשור, לדעתי לכל רכב מקבוצה 4 יש מקדם פוזה מסויים (פאסאט, אקורד,B4,6)

מביניהם הייתי בוחר רכב שעונה על הצרכים והאופי שלי.

פורסם

רוצה שלא יפספסו אותך?

תקני את הג'יפ של אינפיניטי.

אבל מה נהיה?! אני רוצה לראות שכל מנהל של 100 עובדים יבקש לעצמו לפחות פאסאט חדשה (תזכורת: 197,000 ש"ח לגרסת בסיס).

זה רק מראה על חשיבות ה- "תראו אני מנהלת", הפאסאט לא תהפוך אותך לעובדת טובה יותר.

(בעבודה עובדים, לא מוציאים את הראש מהחלון ומראים לכל העובדים איזה רכב מפואר קיבלת מהבוס)

יש לנו חבר שעובד עם אבי בחברת HP, ויש מתחתיו מחלקה שלמה וגם משהו כמו 100 עובדים, ומה הוא לקח? 307SW.

כי זה כולה מכונית, זה לא מוכיח כלום על מי שנוהג בה!

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

"אפקט ההגעה"(פוזה) נשמע הזוי ביותר,לא נראה לי שהעובדים יזילו ריר כל פעם שהיא תגיע ויפרסו לה שטיח אדום מהאוטו עד לכניסה.

בכל מקרה זוגתך רוצה להראות סמכותיות שתלך על B4 מאזדה 6 או אקרוד.

פורסם

השרשור הזה נשמע לי קצת הזוי,

כמו שכבר נאמר פה.

אני חושב שאני בכלל הייתי מבקש BMW סדרה 7

שיבינו שאני אפס שרוצה להרשים..

(NOT)

ועכשיו לתגובה יותר רצינית.

לדעתי הונדה אקורד עושה את ההבדל מול מזדה 3...

ועדיין, אם אשתך מתפקדת כמשנה למנכ"ל ולא באמת משנה למנכ"ל אז הייתי מציע לה לקבל את מה שנותנים לה. כי בלי התואר הראוי, מן הסתם אותו בעל בית יכול לומר לה יפה שלום...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...