Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הסתכנתי ונסעתי לשדרות.

לא..אל תחשבו שהסתכנתי בגלל הקסאמים. נכון, נפלו שם שלושה (עד כתיבת ההודעה) וזה מלחיץ אבל מתגברים. מה שלא מובן לי זה שהעיר שהכי סובלת, כבר חמש שנים מהפצצות, סובלת גם מאחד מכבישי הגישה הכי גרועים שאני מכיר, הכביש מצומת הודיה לשדרות ובעיקר הקטע מצומת הודיה לצומת גבעתי. ממש חזרנו לימי המנדט. לא מגיע להם (ולנו) קצת יותר? האם באמת חייבים לשחק ברולטת כביש בנוסף לכל הצרות? את יתר הגיגי על מצב הרוח שם ועל ראש העיר ההסטרי, אשאיר לעצמי.

ולענייננו: הפלקון סוף סוף מרופדת, הכסאות בפנים והרצפה מכוסה גם כן והאוטו מקבל יותר ויותר צורה. והיום גם נזכרתי שבחיים לא ישבתי ליד הגה של פלקון..פשוט שכחתי באיזשהו מקום שהגשמת חלום בן 46 שנה (בעלות ונהיגה על פלקון 1960) מחייבת גם לשבת ליד ההגה.

אז גבירותי, רבותיי, חבריי להובי ולמועדון, הנה הגיע הרגע. יקיר החזיק את המצלמה, יורם (האבא של יקיר והאיש שעושה קסמים באוטו) פתח את הדלת והזהיר אותי להיכנס ברגל ימין, והנה אני, מאושר מאושר, יושב ליד ההגה של פלקון 1960 שלי!!!.

Copy of IMG_4438.JPG

Copy of IMG_4442.JPG

Copy of IMG_4444.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

החיוך נראה כאילו אתה עדיין לא מאמין/בטוח שהרכב שלך ואתה מאחורי ההגה....

שיהיה במזל טוב ושרק תחווה נחת מהחלום-אין כמו להגשים חלום , ובטח חלום בן 46 שנה!!!

כל הכבוד

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

נחום, אצלי בתמונה לא שומעים את ה-"ברוווומממ ברוווווממממ ברווווומ" שאתה עושה, למרות שהרמקולים פתוחים- למה?

מדהימה, ויפה....אל תחסוך בפרטים...ולי לא ממש איכפת גם אם יש לה מנוע של סובארו רקס...(הישנות)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נחום, אצלי בתמונה לא שומעים את ה-"ברוווומממ ברוווווממממ ברווווומ" שאתה עושה, למרות שהרמקולים פתוחים- למה?

מדהימה, ויפה....אל תחסוך בפרטים...ולי לא ממש איכפת גם אם יש לה מנוע של סובארו רקס...(הישנות)-רן

בני כמובן...העייפות מהמופע של אתמול משפיעה עלי...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזה יופי האדום הלוהט!

הרדיו מחכה בחיפה.

לשלוח את השברולט 57 עם "הטילים" להגן עליך?

בהצלחה!!!

שלמה דן גדרון

פורסם

לבני שלום האים אתה עושה שוב פעם צבע לפלקון ומה מצב הגריל והפגושים של האוטו.

ובהצלחה מישל גולן

בעל פלקון 61

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם

תודה על הפירגונים.

אז ככה: כשהייתי נער ורק פינטזתי על פלקון 60, אכן עשיתי הרבה ררררממממ רררררממממ על האוטו של אבא'לה (אנגליה, פיאט 1300, וולוו וכו וכו, רק לא פלקון...:-( ). אז כל שדרות שמעה היום את הררררמממ רררמממ שלי.

מישל, הגריל בדרך, הוא התחיל השבוע את המסע הארוך מבית הבתדודה היקרה שלי בקליפורניה לפלורידה שם הוא יועמס על האניה ביחד עם גלגל הגה, כיתוביות ועוד כל מיני.לא אעשה עוד צבע לרכב. מה שאתם רואים זה ליכלוך וסימנים של סתימת חורים...

נחום, אני לא יודע מתי אשיק את הפלקון, זה יהיה כשארגיש שהיא ראויה להשקה וכנראה רק אחרי הרשי. צריך למשל להחליף את התקרה הפנימית וזה מצריך את הורדת השמשות אבל כל זה יהיה רק אחרי שאביא מהרשי את התקרה ואת הגומיות שמחברות את המסגרת ניקל. הן יחודיות לפלקון.

בקיצור, כל העניין די מורכב. לכן אני אעשה לה טסט בקרוב מאד, ארכיב את הגריל השחור-מאולתר ואקח אותה לרעננה ורק אחרי הרשי אחזיר אותה לשדרות. המוסטנג מאידך תהיה מוכנה כנראהבעוד חודש וחצי-חודשיים....

IMG_9845.JPG

Copy of IMG_4371.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יפה מאוד, אני רואה שהמון התקדם מאד הביקור האחרון שלי...

אני מקווה שהחיוך הקפוא הוא לא מהפחד מהקסאמים...אם כי יש לזה נקודה חיובית..

אם חס וחלילה האוטו יפגע מקסאם, תקבל כסף מהמדינה לקנות שווה ערך...

תוכל להגיע להרשי ולקנות אחד חדש שהיה כל השנים באסם באריזונה.

בעצם, תקנה סיאט חדשה..שכחתי את הסטיות האמיתיות שלך.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...