Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פאנל של ר"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

יש לי רדיו דיסק MP3 של קנווד, אין לי מושג איזה דגם כי קניתי את הרכב איתו מה שאני יודע זה שהוא 4*50. האם ניתן להזמין רק פאנל וכמה זה אמור לעלות בערך? (אני יודע שהרדיו דיסק עולה בערך 1300 ש"ח בחנות "קאר בר" בבאר שבע).

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

קראתי כמה טופיקים על אותו נושא בפורום סאונד. שורה תחתונה הפאנל יעלה לך יותר מ50% מהמכשיר.

אם זה לא מכשיר יקר אז תוותר. אולי אם זה פאנל נפוץ (והייה לך מזל) תוכל לקנות אחד יד שנייה מחנות שמע לרכב.

את דגם המכשיר תוכל לברר לפי הקוד שמודבק עליו בשביל זה אתה צריך לפרק את הרדיו דיסק מהמקום.

פורסם

מצאתי את הפאנל :-)

היה לי מזל, איבדתי את הפאנל במונית, התקשרתי לתחנת מוניות ראשונה שעלתה לי לראש (אין לי מושג איזה תחנה הוא כי עצרתי אותו בדרך) ואמרו לי שיש מישהו שמצא פאנל. הנהג בא אליי הבייתה, נתתי לו 40 ש"ח (פי 2 ממה שביקש, בכל זאת מגיע לו...) ובאמת...אני מעריך אותו! חסך לי המון כסף!

• תוכן חדש...