Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה תראו לחבר של אבא שלי יש נגריה והוא יכול לארגן לי כמה חתיכות MDF...

אז ככה מישהו יכול לעזור לי קצת ...

יש לי סאב ישן של רוקפורד ויש לי אותו בתיבה אטומה .. והיא על ידי התאמת היצרן.. אז עכשיו מרוב שעמום בא לי לעשות לה תיבה עם פורט מישהו יכול לעזור לי?

התיבה צריכה להיות 56.63 ליטר ... מה זה אומר ?

מישהו יכול להביא לי את הגודל בנורמליות ?

וגם רשום לי :

Fb-35hz

Pd-4" (10.16 CM)

Pl -10.75" (27.300 CM)

ככה כתוב לי .. ורציתי לדעת האם הסאב יותר חזק ?או שיהיה אותה העוצמה ?

עוד דבר בדבר האחרון שציינתי קודם עם מה שכתב היצרן לא יודע אם זה PL או PI

..

תודה רבה לכם!

פורסם

אתה צריך לפרט איזה דגם זה של הסאב בתור התחלה.

אגב, האם הסאב יוכל לעמוד בהספק המטורף של של המגבר 4000 וואט ב 1 אוהם? :roll:

פורסם

זה סאב של רוקפורד ..

Punch xlc. 12 אינץ .

ולא זה לא הסאב שאני משתמש בו זה בעצם סאב שחבר שלי נתן לי .. אז הקטע הוא שהוא עם תיבה אטומה.. אז אני מועניין בפתוחה מבין ? כתוב לי שאני צריך 2.0 FT ושלוש קטנה.. מה זה אומר ?

בבקשה עזרה.

black mazda אני לא הולך להגביר את הסאב הזה במגבר של MTX חחח .. מה פתאום עם המגבר של MTX אני לא יכול להפעיל תגיין.. הסאב הוא 200WRMS והמגבר הוא 1000 WRMS ב4OHM....אני אעשה תסאב על האש אם אני אחבר אותו לMTX.

פורסם

אהה ותראו יש לי שאלה טיפה מוזרה..

תראו נכון יש סאבים שהם שני סלילים ?

וכל סליל הוא בצד אחר של הסאב?

אז הקטע אצלי שיש לי שני מ קומות פלוס ושני מקומות מינוס בסאב הזה אבל באותו המקום אחד מעל השני מה זה אומר:S?

פורסם

בנוגע לנפח תיבה:

הנוסחה מאד פשוטה, אתה צריך שהנפח הפנימי יהיה 56 ליטר. הנוסחה הינה גובה X אורך X רוחב.

שים לב כי יש להתחשב במידות מכיוון שהתיבה גדולה והבאגז' מוגבל במקום. בנוסף יש להתחשב בעומק, דאג להשאיר לפחות מס' סנטימטרים בין הקיר האחורי לגב הסאב! שים לב כי מעברים פנימיים של הפורט חייבים להיות נקיים מכל בליטה או בד, האוויר חייב לנוע בפורט בחופשיות.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

בנוגע לכיוון גיין:

גיין לא נועד לכוון את העוצמה, או בכדי שתבין הגיין הוא לא בורר הVOLUME. תפקידו של הגיין הוא לבצע התאמה בין מתח היציאה המקסימלי של מכשיר HU למתח הכניסה המקסימלי של המגבר זאת בכדי למנוע את תופעת הCLIPPING.

בנוגע למגבר הMTX או איך שאתה קורא לו:

הוא לא ישרוף את הסאב, ראשית כל בגלל שמערכת החשמל שלך לא מסוגלת לתת לו רבע מהעוצמה הדרושה ושנית גם אם היא כן מסוגלת עדיין הכל תלוי בכיוון נכון.

בנוגע לחיבור הסאב:

קיימים שני סוגי חיבור. האחד חיבור בטור- בחיבור זה ההתנגדות עולה פי 2 ואופן החיבור הוא +1 ל+2 ול+מגבר, כנ"ל -1 ל-2 ול- מגבר.

השני הוא חיבור במקביל- בחיבור זה ההתנגדות קטנה פי 2. אופן החיבור הוא +1 ל-2 ול+ מגבר, ו-1ל+2 ול- מגבר.

בקיצור, תלמד להבא ותפסיק לפלוט שטויות.

פורסם

אז בקיצור בלי כל התיסבוכת מישהו יכול לתת לי מידות סנטימטרים .. ?

גודל רוחב וכל מה שצריך ?? והפורט איך אדע כמה יהיה הגודל שלו כתוב לי רק 35 הרטז.

• תוכן חדש...