Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רכב דייהטסו שרייד 1.3 שנת 99 120K ק"מ -טופל עד היום במוסך מרכזי

הוא בבעלותי כ חודש.

צריכת הדלק באוטו שלי גבוהה לטעמי --1 ל-10 ק"מ

שאלתי היא : כיצד אני מודד בעזרת אמפרמטר את חיישן החמצן כלומר יש לי אמפרמטר אך איני יודע להשתמש בו וכן איני יודע מה התוצאה האמורה להתקבל על צג המכשיר.

אשמח אם משהו יסביר לי-לפני שאני מתחיל לרוץ למוסכים.

בתודה מראש

עומרי

פורסם

קח רב-מודד שים אותו על מתח ישר, חמם את המנוע לטמפ' עבודה , דומם את המנוע כלומר סגור סוויטש עד הסוף נתק את המחבר של החיישן ותניע שוב את הרכב.

אני לא יודע כמה חוטים יוצאים אצלך מהחיישן אבל בעקרון החוט השחור זה המוצא, תמדוד את המתח שהחיישן מוציא , התוצאה צריכה להיות קפיצות בהפרשים של 0.6v בין 0.1 עד 0.9 לפחות פעם אחת בחמש שניות .

כדי להיות בטוח במאה אחוז , תיעזר בעוד בן אדם שירסס מעט ספריי קרבורטורים לבית המצערת בזמן המדידה הדבר אמור לדמות תערובת עשירה ויקפיץ את המתח לגבול העליון , ולהיפך תזרים אוויר לבית המצערת בלחץ והמתח אמור לרדת לגבול התחתון כלומר תערובת ענייה.

אם יש לחיישן סליל חימום זה שני חוטים בצבע זהה , לבן בדרך כלל , תמדוד התנגדות של סליל החימום.

פורסם

דובר על כך רבות.

אני מניח שהשרשור הזה ינעל.

בכללי, דובר שיש לבדוק עם סקופ מעבדתי, את התנודות (איציק נ. רשם גם את איפיונם) , בכלל, יש לבדוק את הרכב ומומלץ , במכשיר 4 גזים, יתכן שהכל תקין.

לא רשמת למה אתה שואל זאת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הוא בבעלותי כחודש.

צריכת הדלק באוטו שלי גבוהה לטעמי --1 ל-10 ק"מ

אם היא אוטומטית צריכת הדלק סבירה עד טובה.

דני, זו הסיבה מדוע הוא שאל.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...