Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני עברתי אותו בערך שנה אחרי שהשחרור, ועד היום שמעתי מהם רק עוד פעם אחת, אבל זה לא היה רציני אלא טופס משוב כזה + אגרה של 90 שקל .. ואז קיבלתי מכתב בדואר שיש לי אישור לעוד שנה וחצי..

בנתיים עברו 4 שנים... וחידשתי רישיון לפני בערך חודש..

פורסם
1. כל עוד לא שללו לו את הרשיון טוסטוס והתוקף לא פקע - אין שום סיבה שהוא לא יהיה תקף.

2. אני הייתי מתייעץ עם עו"ד לגבי המכון הזה, זה לא הגיוני שהם יוכלו להציק לך ככה אחרי שכבר היית שם ועברת את הבדיקה שלהם פעם אחת.

המטרה של הועדה הרפואית היא לבדוק אם הוא כשיר לנהיגה. על כל כלי רכב... בינתיים מבחינתם הוא לא כשיר לנהיגה.

פורסם

צריך לשים את הדברים על השולחן ואולי זה ירגיז כמה אנשים פה.

מי שהשתחרר מהצבא בגלל בעיה נפשית הוא בחזקת אדם שספק אם מתאים לנהוג ברכב,זה לא אומר שהוא לא יקבל רשיון אך צריך לבדוק שבעייתו הנפשית אינה מפריעה ליכולתו לנהוג.

הליך נורמלי לחלוטין.

כך גם לגבי מי שאובחן כבעיה רפואית אחרת (עיוורון,חרשות,בעיות מוטוריות וכיו"ב),צריך לבדוק האם הוא כשיר לנהיגה.

לגבי משתמטים,אז שישלמו על הבדיקות והלוואי שגם לא יעברו אותן... בעיני הם לא גיבורים גדולים ובוודאי שלא אנחנו צריכים לממן להם את הבדיקות.

חשוב מאד שמי שמקבל רשיון נהיגה ויש לו את ה"כוח" להרוג ולפגוע ברבים אחרים,יהיה כשיר רפואית ונפשית לנהוג ולשלוט ברכב.

לגבי המקרה הספיציפי,מדובר באי תקינות,אם אינך כשיר לנהוג ברכב אזי אינך כשיר לנהוג באופנוע ולא ברור מדוע נזכרו רק עכשיו,אולי שווה לפנות במכתב,לציין שמדובר בהוצאה כספית ובזבוז זמן ניכרים ושיעשה בירור האם לא מדובר בטעות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
...

חשוב מאד שמי שמקבל רשיון נהיגה ויש לו את ה"כוח" להרוג ולפגוע ברבים אחרים,יהיה כשיר רפואית ונפשית לנהוג ולשלוט ברכב.

לגבי המקרה הספיציפי,מדובר באי תקינות,אם אינך כשיר לנהוג ברכב אזי אינך כשיר לנהוג באופנוע ולא ברור מדוע נזכרו רק עכשיו,אולי שווה לפנות במכתב,לציין שמדובר בהוצאה כספית ובזבוז זמן ניכרים ושיעשה בירור האם לא מדובר בטעות

לגבי הפסקה הראשונה - אתה מציע שכל מי ששירת בקרבי והרג ערבים יזמנו אותו לבדיקות האלו כל שנה-שנתיים?

רעיון מעניין דווקא.

לגבי רשיון האופנוע - כרגע זימנו אותו לבדיקות, זה לא אומר שרשיונו נשלל.

גם מי שמזומן לבדיקות בפעם הראשונה אחרי השחרור מהצבא (ויש בידו כבר רשיון), לא נשלל אוטומטית אלא פשוט לא יבוצע חידוש הרשיון שלו אלא אם יעמוד בבדיקות.

כך שכל עוד יש בידך רשיון בתוקף - אתה רשאי לנהוג, נקודה.

כדאי להסדיר את עניין הבדיקות (או ללכת לעשות אותן או לגרום להם לוותר לך) כדי להימנע מבעיה כשתוקף הרשיון ייגמר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
צריך לשים את הדברים על השולחן ואולי זה ירגיז כמה אנשים פה.

מי שהשתחרר מהצבא בגלל בעיה נפשית הוא בחזקת אדם שספק אם מתאים לנהוג ברכב,זה לא אומר שהוא לא יקבל רשיון אך צריך לבדוק שבעייתו הנפשית אינה מפריעה ליכולתו לנהוג.

הליך נורמלי לחלוטין.

כך גם לגבי מי שאובחן כבעיה רפואית אחרת (עיוורון,חרשות,בעיות מוטוריות וכיו"ב),צריך לבדוק האם הוא כשיר לנהיגה.

לגבי משתמטים,אז שישלמו על הבדיקות והלוואי שגם לא יעברו אותן... בעיני הם לא גיבורים גדולים ובוודאי שלא אנחנו צריכים לממן להם את הבדיקות.

רק לחדד..

במקרה שלי הייתי נפגע בתאונת דרכים. אז גם במצבים כאלו..

פורסם
לא רלוונטי לגבי חרשות. הנהלים שונו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המטרה של הועדה הרפואית היא לבדוק אם הוא כשיר לנהיגה. על כל כלי רכב... בינתיים מבחינתם הוא לא כשיר לנהיגה.

נמצאתי כשיר לפני 5 שנים.

בינתיים חידשו לי את הרשיון .

בגלל בעיות בירוקרטיות שכחו לשלוח לי את הזימון לביקורת ( לפני 4 שנים)

ועכשיו אני צריך לספוג רת הבומרנג.

הובהר לי הן במשרד הרישוי והן במכון שעליי להמתין עד שיתעשתו ויואילו בטובם לזמן אותי ...

היש דרך לזרז את התהליך?

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אז יש לי סיפור מתסכל בשבילך:

לפני כשמונה חודשים עברתי התקף שנראה כהתקף אפילפטי

אושפזתי עברתי בדיקות שלא מצאו אותי אפילפטי

ומנהל המחלקה הסביר לי שכל ! בנאדם יכול לחוות התקף כזה פעם אחת בחייו וזה נורמאלי

אממה ? ברוב טיפשותי דיווחתי למשרד התחבורה כמו אזרח טוב מהשורה.

והם קראו לי לוועדה ברח' הארבעה

בוועדה נכנס איזה רופא מצ'וקמק הסתכל על הנתונים והחליט שאני לא כשיר לנהיגה לפחות לשנה

רשיוני "הופקד" במשרד הרישוי ומאז ועד עכשיו אני סופר את הימים אחורה ל שנה על מנת לערער

[אי אפשר לערער לפני שעברה שנה]

ומה שהכי מעצבן נשלחתי לעשות את הבדיקה שעלתה לי 400 שח וקבעה שאני בסדר גמור !!!

זאת אומרת שהבדיקה יצאה תקינה :-( אני מאוכזב ונשבעתי שזוהי מדינת חלם

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לגבי משטמטים- על מלכוד22 שמעת?

צר לי לאכזב אותך אבל עברתי אותן ונמצאתי כשיר לנהיגה.

הבעיה היחידה ששכחו לשלוח לי זימון לביקורת כעבור שנה.

נעשה בירור טלפוני הן מול המכון והן מול משרד הרישוי. זו אכן טעות שלהם, אבל אני צריך להמתין עד שיזמנו אותי לביקורת... יכול לקחת חודשים.

ומה בינתיים?! אני ללא רשיון ותלוי לחלוטין במשרד הרישוי שלא שש לבדוק את הבעיה אלא פועל בהליך סטנדרי ( שאותו עברתי כבר! ואיני צריך לעבור שוב) .

במילה אחת, אבסורד.

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
אז יש לי סיפור מתסכל בשבילך:

לפני כשמונה חודשים עברתי התקף שנראה כהתקף אפילפטי

אושפזתי עברתי בדיקות שלא מצאו אותי אפילפטי

ומנהל המחלקה הסביר לי שכל ! בנאדם יכול לחוות התקף כזה פעם אחת בחייו וזה נורמאלי

אממה ? ברוב טיפשותי דיווחתי למשרד התחבורה כמו אזרח טוב מהשורה.

והם קראו לי לוועדה ברח' הארבעה

בוועדה נכנס איזה רופא מצ'וקמק הסתכל על הנתונים והחליט שאני לא כשיר לנהיגה לפחות לשנה

רשיוני "הופקד" במשרד הרישוי ומאז ועד עכשיו אני סופר את הימים אחורה ל שנה על מנת לערער

[אי אפשר לערער לפני שעברה שנה]

ומה שהכי מעצבן נשלחתי לעשות את הבדיקה שעלתה לי 400 שח וקבעה שאני בסדר גמור !!!

זאת אומרת שהבדיקה יצאה תקינה :-( אני מאוכזב ונשבעתי שזוהי מדינת חלם

אתה אומר שאתה בלי רשיון שנה?

חל שינוי במצבך הבריאותי בעקבות המקרה?

פורסם

אני בלי רשיון שנה

נוסע במוניות לעבודה וחזרה שזה מתסכל וקורע את הכיס

והשינוי היחידי שחל במצבי הבריאותי הוא שאני בדיכאון איום :-(

נ.ב.

עוד לא היה לי שום התקף מאז

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה שום בצל :shock2:

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...