Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון , בשעה טובה , עברתי טסט לרכב .

כן כן , רק עכשיו נזכרתי.

מורה הנהיגה שלי הפנה אותי למשרד הרישוי לקבלת הרשיון ( היות ויש לי רשיון לאופנוע 8 שנים , ואני לא נחשב ל"נהג חדש" )

נאמר לי שאקבל רשיון נהיגה רגיל - ללא מלווה וללא "נהג חדש".

הגעתי ביום ב' למשרד הרישוי בחולון לקבלת הרשיון המיוחל . המתנתי בסבלנות כשעתיים בתור המייגע עד שלבסוף הגיע תורי.

ניגשתי לפקידה וביקשתי הרשיון.

למרבה ההפתעה הפקידה אמרה לי כי איני יכול לקבל רשיון נהיגה לרכב , היות ונמצאתי לא כשיר לנהיגה , ושאני חייב בבדיקה במכון רפואי לבטיחות בדרכים.

eek.gif מההההההההההההההההההההה????!!!!

לאחר כדקה של הלם מוחלט ניסיתי לברר את פשר ה"שלילה" .

הפקידה , שניסתה לעזור, הראתה לי את הטופס הירוק ( עליו רשומות הבדיקות הרפואיות , הן תוצאות הטיאוריה והמבחן המעשי) . מישהו הוסיף בכתב יד "חייב במכון".

נשאלתי אם נבדקתי אי פעם ברח' הארבעה - עניתי שלא , ורק אחרי השחרור מהצבא עברתי שאלון 800 . salute.gif

הפקידה אמרה : אה אז זה זה.

נסיונותיי להגיע לאחראי ולברר לעומק את פשר הדבר עלו בתוהו , והדבר היחיד שיכלתי לעשות הוא למלא שאלון שישלח למכון.

עכשיו עליי להמתין כשבועיים עד שהתפסים ישלחו למכון, עוד, ה' יודע כמה זמן, עד שיזמנו אותי לבדיקה וגם להמתין שהתוצאות ישלחו חזרה למשרד הרישוי.

מה עליי לעשות עכשיו???

המכון עובד רק שעתיים בשבוע , המענה הטלפוני מאפשר להקליט שאלה ט\ולחכות 4 ימים לתשובה ( הקלטתי).

למי אפשר לפנות ?

כיצד יתכן שאני כשיר לחלוטין לרכב על אופנוע אבל לא כשיר לנהיגה ברכב???

למה לעזאזל אף אחד לא שם לב לזה בשלבים המוקדמים יותר? בשלב בו רק ניגשתי למשרד הרישוי ...

היתכן כי כל הסיפור הזה נועד בסה"כ להעשיר את קופת המכון? ( בזמנו השאלון עלה סביב600 ש"ח. וכן אני אוהב את אמא אני לא נסיך confuse.gif )

איך זה שמשרד הרישוי מחדש לי את הרשיון נהיגה ללא שום בעיה ופתאום צץ לו מישהו שמוסיף בכתב יד הערה (וללא חותמת) ששוללת ממני את הזכות הבסיסית הזו?

אני די אובד עיצות ולא ממש יודע למי לפנות היות והרשויות רק מטרטרות אותי ומתנערות מאחריות.

האם מישהו מכם עבר חויה דומה ?

MERD!!! mad.gif

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אאללה ייסטר רק שזה לא הבדיקות שאני חושב שזה

גם צריך לשלם 400 ומשהוא שקלים וגם מלא שאלונים מפגרים שבכלל לא כשורים לנהיגה...

מיצטער שאני שליח הבשורות הרעות אבל אין מה לעשות רק להתפלל ולקוות שתצא מזה כמה שיותר בזול.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש למכון מענה "אנושי" (עד כמה שאפשר לקרוא לו כך) בכל יום פרט לשלישי, בין השעה 10 ל-11.

אתה צריך להתקשר למספר, ולהקיש את הספרה 7 במענה הממחושב.

No worries 8)

פורסם

משרד הרשוי לא יודע להזיז עניינים...

אני עוד מחכה שיחליטו גם לגבי אם אני כשירה לנהיגה או לא...

אמרו לי עד חודש... איזה חודש ואיזה נעליים כבר אוטוטו חודשיים..

ואני סופרת ימים כמו מטורפת כי נמאס לי מהבלאגנים האלה ששנים מטרטרים אותי סתם!!!!!!!!

אל תבנה עליהם - תרים טלפון תצעק ותצרח..

לא הגיוני שפתאום אתה לא כשיר- פישי לגמרי!!!!

כתוב בלי שום סיבה ובלי שום חותמת...

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

אני מבין את ההרגשה שלך עכשיו, של "באיזה ברוח נתקעתי"

ואני מכיר גם את "המכון לבטיחות בדרכים" הייתי שם כבר פעמיים ובכל פעם ראו שאני כשיר 100% לנהיגה (אגב ההמתנה שלי במכון ערכה יותר זמן מהבדיקה).

אולי זה באמת כדי להעשיר את קופת המכון, כי שיש להם הזדמנות הם ישר קופצים עליך, אבל זו רק השערה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

השאלון עולה 540 אם אני לטועה היום

הדרישה שלו גדלה בהמון לאחרונה!

ד"א את מי אתה יותר אוהב את אמא או את אבא?

מצטער על השנינות אבל זה בעיה שעשית את הרישיון אחרי שיצאת מהצבא

זאת אחת המגבלות שיש

כי אתה צריך למאלות את הטופס הזה במשך כמה שנים אם אני לא טועה

עם אישור של פסיכולוג כי אתה כשיר לכמה שטויות

ועצם מילוי הטופס הזה מונע ממך חידוש רישיון ושלילה של רישיון מעל 4 טון

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

גם מי שהתגייס עם רשיון והשתחרר על 21 מזומן למכון הזה.

אני זומנתי פעם אחת, בזבזו לי יום עבודה ו-450 שקל (בזמנו...) ושלחו לי אחרי כמה שבועות מכתב שאני כשיר לנהיגה ושיזמנו אותי שוב לבדיקות בשנה הבאה.

מאז עברו כבר כמה שנים וגם חידוש רשיון ולא שמעתי מהם.

אבל לא ניסיתי עדיין להוציא שום דרגה נוספת חוץ מ-02.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
השאלון עולה 540 אם אני לטועה היום

הדרישה שלו גדלה בהמון לאחרונה!

ד"א את מי אתה יותר אוהב את אמא או את אבא?

מצטער על השנינות אבל זה בעיה שעשית את הרישיון אחרי שיצאת מהצבא

זאת אחת המגבלות שיש

כי אתה צריך למאלות את הטופס הזה במשך כמה שנים אם אני לא טועה

עם אישור של פסיכולוג כי אתה כשיר לכמה שטויות

ועצם מילוי הטופס הזה מונע ממך חידוש רישיון ושלילה של רישיון מעל 4 טון

לא הבנתי משהו, מי שמוציא רישיון אחרי שהוא סיים צבא עושים לו בעיות או שזה בגלל יציאה על נפשי או משהו כזה?

אופק.

פורסם

מדובר על משוחררים בפרופיל 21.

פורסם

כאשר אתה מתגייס לצה"ל או יותר נכון לא מתגייס ואתה מצהיר שאתה מעשן סמים / יציאה על סעיף נפשי -

הרשיון שלך "נתלה" במכון רפואי לבטיחות בדרכים , כעובד לשעבר שם אני יכול להגיד לך, שיש שם

אלפי תיקים של נהגים המבקשים רשיון נהיגה על מונית , עוברי תאונות דרכים , משתמטים ועוד...

אני מציע לך לברר את העניין במהירות האפשרית כי להזיז עניינים שם עלולים לקחת הרבה זמן .

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

תצטרך לשלם 500 ש"ח אגרה + תעבור בדיקה רפואית + פסיכולוגית + תענה על איזה 1700 שאלות.. עברתי את זה ב-1/5/06 היה סיוט.. ומחזירים לך תשובה "לפחות חודשיים" איך שאמרו לי.

עדיין מחכה.

פורסם

בירור העלה כי הטעות של המכון הרפואי.

שכחו לשלוח לי זימון לבדיקה שנה אחרי ...

היום 5 שנים אחרי נזכרו לא לתת לי רשיון

סה"כ מדובר בטעות שתעלה לי כסף ( שוב פעם להבדק) וכמובן שכל הפרוצדורה תיקח כמה חודשים טובים ( בהם לא אוכל לנהוג ברכב) .

מזל שיש טוסטוס ...

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אני במקומך לא הייתי דואג לכסף.. הייתי דואג לזמן - שבו לא יהיה לך רשיון עד שתעבור את הוועדה, וגם הטוסטוס לא תקף אגב..

פורסם

1. כל עוד לא שללו לו את הרשיון טוסטוס והתוקף לא פקע - אין שום סיבה שהוא לא יהיה תקף.

2. אני הייתי מתייעץ עם עו"ד לגבי המכון הזה, זה לא הגיוני שהם יוכלו להציק לך ככה אחרי שכבר היית שם ועברת את הבדיקה שלהם פעם אחת.

• תוכן חדש...