Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה המוכר לא מוכן להוריד לא הבנתי מילא שאסי אבל האוטו לא במצב מושלם

גם חסר לו 2 כנפונים בצד שמאל שזה יקר קצת לפחות שיוריד:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מההיכרות שלי עם השוק :

מי שמודה בקצה שילדה, יש לו מכת שילדה.

מי שרוצה למכור ראלי עם מכת שילדה מעל המחירון, בסופו של דבר יקבל מעל אם יפרסם את האוטו

בחוגים הנכונים.

ראלי שצצה סתם כך עם שלט למכירה, עלולה להיות של סוחר, אבל גם יכולה להיות אחת כזאת שהוסתרה במשך כל חייה , כמו שאני למשל החניתי את הרכב הקודם שלי בחניון תת קרקעי / מתחת לכיסוי ככה שהרכב לא היה מוכר בנוף הסביבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדובר על הראלי הכחולה מבת-ים?

האוטו לא שווה את המחיר שמבקשים עליו (תאונות, חוסר בכנפונים).

פותח השרשור, תמשיך הלאה, לבסוף תמצא אוטו נורמלי.

* בנוסף, אל תילחץ ממאה וששים עם נסועה גבוהה.

הראלי 97' שמכרתי לפני שנתיים וחצי נושקת בימים אלו אצל בעליה ל-240 אלף ק"מ,

ללא פתיחת מנוע. TU מטופל כראוי הוא מנוע אמין.

דניאל

MCS 2008

פורסם
מדובר על הראלי הכחולה מבת-ים?

האוטו לא שווה את המחיר שמבקשים עליו (תאונות, חוסר בכנפונים).

פותח השרשור, תמשיך הלאה, לבסוף תמצא אוטו נורמלי.

* בנוסף, אל תילחץ ממאה וששים עם נסועה גבוהה.

הראלי 97' שמכרתי לפני שנתיים וחצי נושקת בימים אלו אצל בעליה ל-240 אלף ק"מ,

ללא פתיחת מנוע. TU מטופל כראוי הוא מנוע אמין.

דניאל

כן זו זאת מבת-ים

פורסם

זאת מבת-ים בלה בלה בלה, אני מכיר את האוטו הזה המון זמן, הייתה תקופה שגרתי בדניאל ובזמנהוף ובלי שום קשר אני יודע טוב מאוד מה יש בבת-ים, אפילו מכיר את רוב המכוניות המיוחדות שעומדות ללא תמועה שנים מתחת לבניינים.

פעם הייתה חונה שם ראלי דור ראשון ואני מדבר על מזמן מאוד, הראלי הזאת עומדת מספר רב של שנים באותו האזור, עד לפני 3 שנים הייתה שם גם גולף GTI דור שני 16V מהממת.

הראלי הזאת - אני זוכר שלא היו לה כנפיים, זה לא שלרכב הייתה מכה ולא היו כנפיים, לי נראה היה בזמנו שפשוט גנבו אותם, הייתי רואה את הרכב כל יום וזה רכב שכייף לראות, ויום אחד פשוט לא היו כנפיים והוא היה שלם אז מה זה אומר? אני לא מכיר את הבעלים אבל אני זוכר את הרכב היטב.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב והייתי קונה אותו אם הייתי מחפש ראלי אבל אני לא.

אני גם לא מתרגש מפגיעות שילדה אבל זה משהו אחר, אם יש משהו לשילדה אז לבדוק - לא לשלול על הסף. לבדוק מה המשמעות ולא לעשות הכללות כמו קצה שילדה = לא לגעת.

ראבק זאת ראלי, 22K ש"ח על קארטינג עם גג שבדר"כ ילדים מתלהבים מפרקים על ימין ועל שמאל.

גם חשבתי שהרכב יד ראשונה, אבל הוא יד רביעית ואז חשבתי ונזכרתי שב97 וב98 וגם ב99 הרכב לא עמד שם. מעניין כמה זמן הוא אצל הבעלים הנוכחי?

haters will hate

פורסם
זאת מבת-ים בלה בלה בלה, אני מכיר את האוטו הזה המון זמן, הייתה תקופה שגרתי בדניאל ובזמנהוף ובלי שום קשר אני יודע טוב מאוד מה יש בבת-ים, אפילו מכיר את רוב המכוניות המיוחדות שעומדות ללא תמועה שנים מתחת לבניינים.

פעם הייתה חונה שם ראלי דור ראשון ואני מדבר על מזמן מאוד, הראלי הזאת עומדת מספר רב של שנים באותו האזור, עד לפני 3 שנים הייתה שם גם גולף GTI דור שני 16V מהממת.

הראלי הזאת - אני זוכר שלא היו לה כנפיים, זה לא שלרכב הייתה מכה ולא היו כנפיים, לי נראה היה בזמנו שפשוט גנבו אותם, הייתי רואה את הרכב כל יום וזה רכב שכייף לראות, ויום אחד פשוט לא היו כנפיים והוא היה שלם אז מה זה אומר? אני לא מכיר את הבעלים אבל אני זוכר את הרכב היטב.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב והייתי קונה אותו אם הייתי מחפש ראלי אבל אני לא.

אני גם לא מתרגש מפגיעות שילדה אבל זה משהו אחר, אם יש משהו לשילדה אז לבדוק - לא לשלול על הסף. לבדוק מה המשמעות ולא לעשות הכללות כמו קצה שילדה = לא לגעת.

ראבק זאת ראלי, 22K ש"ח על קארטינג עם גג שבדר"כ ילדים מתלהבים מפרקים על ימין ועל שמאל.

גם חשבתי שהרכב יד ראשונה, אבל הוא יד רביעית ואז חשבתי ונזכרתי שב97 וב98 וגם ב99 הרכב לא עמד שם. מעניין כמה זמן הוא אצל הבעלים הנוכחי?

לא אמרתי שהכנפיים יצאו בגלל תאונה כול שהי זה לא קשור לשאסי מקדימה הכנפיים גנבו לו זה נכון

והרכב אצלו 4 שנים ואם לא מפריע לך שאסי לבריאות אז מה עם זה ראלי ויש לה שוק אבל עם שאסי מקדימה במיוחד מה שהפחח אמר לי טוב שבמזל שלי מצאתי ראלי עם שאסי נקי :-D

פורסם

בנצי לא היתכוונתי שיירד מהרכב בגלל שיש לו פגיעה בשילדה, היתכוונתי שייבדוק טוב טוב את המשמעויות שלה.

אופק(שכמעט קנה אחת עם פגיעה בשילדה אבל המוכר לא מוכן לרדת במחיר לצערי)

פורסם

זה הקטע, הבן אדם מבקש מחירון ואני חושב שמגיע לו, במיוחד לאור העובדה ששגם על מכוניות מתוחות מבקשים יותר משום מה, גם ככה המחיר נמוך ועל כמה שקלים ואיזו מכה קטנה לא הולכים לרבנות.

לבדוק, לקבל עוד חוות דעת, אני אישית לא סומך על אף אחד, פחח שמחח אני עושה והולך על מה שאני רואה נכון. אבל זה אני, לא בעיה לחפש עוד חוות דעת ועוד ממבין עניין, קח את הרכב למרום צמרת ותבדוק אותו שם. הם אובייקטיבים מאוד ויש להם היכרות עם המכוניות הספורטיביות למשפחת פיג'ו . בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

haters will hate

• תוכן חדש...