Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש איזו ראלי עם קצה שלדה שראיתי (דור שני 97). לפי מה שטוען המוכר, המכה לא עברה את בית הבולם (מה שנקרא קצה שלדה לפי ההגדרה.

1. בהנחה והפגיעה תתברר כלא משפיעה על התנהגות הרכב - והשאר יתגלה טוב (מנוע, גיר, בולמים, קלאץ' וכולי...) - בכמה לדעתכם שווה לקנות אותה מתחת המחירון?

2. למישהו יש ניסיון במכירת ראלי עם קצה שלדה? האם ניתן למכור אותה בקלות יחסית (יחסית=לא שבוע, אלא חודש חודשיים - כלומר זמן סביר).

תודה מראש לעונים!!

פורסם

אביעד, ראיתי שירשור דומה עד מאוד במקס טונינג, זה אתה או שיש לך תחרות על הראלי?

בדקת שאין בכלל השפעה על היתנהגות הרכב? (שחיקת צמיגים, בלימות חריפות, חוזק שילדה וכ'ו?)

אני לא הייתי קונה ראלי עם שילדה, לא חבל?

לא חסרות כאלו עם שילדה יותר נקייה, אפילו אם הן קצת יותר יקרות.

אופק.

נ.ב- תמצא לי כבר 306!!!

פורסם

תראה אביעד בהמשך לשיחתנו הטלפונית בנושא:

לדעתי אם שאר המכלולים תקינים,והמכה עצמה והתיקון לא משפיעים ביטחותית על הרכב,התנהגות,שריפת צמיגים וכל הנאמר במודעה מעליי ע''י fish .

אני הייתי לוקח את האוטו בסופו של דבר ראלי זאת ראלי גם אם יש לה קצת שילדה.

או שתחסוך לי עבודה תבדוק אותה תראה שהכל תקין ואז אני ארכוש אותה :wink: .

פורסם
אביעד, ראיתי שירשור דומה עד מאוד במקס טונינג, זה אתה או שיש לך תחרות על הראלי?

בדקת שאין בכלל השפעה על היתנהגות הרכב? (שחיקת צמיגים, בלימות חריפות, חוזק שילדה וכ'ו?)

אני לא הייתי קונה ראלי עם שילדה, לא חבל?

לא חסרות כאלו עם שילדה יותר נקייה, אפילו אם הן קצת יותר יקרות.

אופק.

נ.ב- תמצא לי כבר 306!!!

איפה הן? וכמה מהן למכירה?

haters will hate

פורסם
איפה הן? וכמה מהן למכירה?
אחת אצלי, אבל לא למכירה כרגע:wink: .

אביעד, במידה ולראלי שבדקת יש קצה שלדה והדבר אינו משפיע על התנהגות/בטיחות הרכב אלא רק עניין פסיכולוגי, תקנה אותה.

לגבי בכמה מחיר...

לפי מחירון המטופש של לוי-יצחק האוטו שווה 22K.

המחירים בשטח הם בסביבות 30K.

אני לא חושב שמישהו ימכור לך כזה אוטו במחיר נמוך ממחירון לוי-יצחק.

ואם כן אז סבירות גבוהה מאוד שהקצה שלדה הזה הוא רק קצה הקרחון.

תבדוק לעומק.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תיקון בקצה שלדה באמת לא אמור לפגוע בהתנהגות הרכב, מצד שני מכה חזקה לפעמים משפיעה גם על מערכות אחרות.

אל תתפלא אם זז משהו בחיבורים של צינורות מערכת הקרור, או המזגן, או איזו גלגלת ("פולי") כבר לא 100% בזווית הנכונה, והדברים האלה עלולים לצוץ מתישהו או שלא...

בפועל מורידים על קצה שלדה יותר ממה שמוצדק בעקבות הפגיעה האמיתית ברכב וזה מתבטא גם בקושי למכור.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב הרבה זמן שווה לשקול את זה, תמורת הנחה נאותה כמובן, ואז אתה נוסע ברכב ששווה יותר ממה שהיית יכול לקנות בסכום שהקצבת לולי הפגיעה בקצה השלדה.

אם הרכב לא יהיה אצלך יותר משנה-שנתיים, לדעתי זה לא מצדיק את בלבול המוח לכשתמכור.

פורסם

זה לא אני במקס. יכול להיות מישהו אחר.

בכל אופן, מחר נלך לראות אותה, לא עולה כסף. (פזומט :))

אני לא הולך להחזיק אותה יותר משנה, אבל אני מקווה להאמין שיבוא מתי שהוא איזה ילד-ראלי שיקנה אותה. בגלל זה אני אנסה לברר איך ראלי עם קצה שלדה נמכרות.

נדבר מחר ;-)

פורסם

כדי להיות הוגן,אני גר כל החיים שלי כמעט בבת-ים והפעם היחידה שראיתי אותה הייתה לפני חודש,שהיה אליה שלט למכירה....

לא יודע מה זה אומר...אז זה תחליט אתה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתה אומר שכנראה שאין קופצים. תודה על האינפורמציה. מצד שני, יכול להיות שחודש-חודשיים זה הזמן שלוקח למכור ראלי עם קצה שלדה.

אגב, האם אתם ממליצים על פחח טוב בראשון, או שאולי כדאי ללכת למוסך פג'ו-סיטרואן בראשון? (רק להעיף מבט שיגיד לי מה קורה?)... לא נראה לי שתהיה לו בעייה להעלות את הרכב על ליפט לשנייה...

במחשבה שנייה, אולי אצור קשר עם בני ל. מהפורום, יצא לי לדבר איתו עד עכשיו רק טלפונית והוא נשמע לי מבין ואדיב.

אביעד

פורסם
אתה אומר שכנראה שאין קופצים. תודה על האינפורמציה. מצד שני, יכול להיות שחודש-חודשיים זה הזמן שלוקח למכור ראלי עם קצה שלדה.

אגב, האם אתם ממליצים על פחח טוב בראשון, או שאולי כדאי ללכת למוסך פג'ו-סיטרואן בראשון? (רק להעיף מבט שיגיד לי מה קורה?)... לא נראה לי שתהיה לו בעייה להעלות את הרכב על ליפט לשנייה...

במחשבה שנייה, אולי אצור קשר עם בני ל. מהפורום, יצא לי לדבר איתו עד עכשיו רק טלפונית והוא נשמע לי מבין ואדיב.

אביעד

גם אני מבת-ים ודרך אגב לפני שרכשתי את הראלי שלי בדקתי את הרכב הזה והוא יותר מחודש אלא חודשים אם לא טועה מפורסם ולקחתי אותו לבדיקה אצל פחח חבר שלי והוא אמר לי להתרחק מהרכב הזה שיקולים שלך :roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא הבנתם אותי.

מה שאני התכוונתי הוא...

שאני מכיר את בת-ים,והרכב הזה לא היה באיזור...הוא פתאום "צץ" עם שלט למכירה...

יכול להיות שהרכב במצב מושלם..הוא נראה יחסית טוב...

ויכול להיות שקצת פחות...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

במיוחד לא הייתי מתקרב לאוטו עם שאסי מקדימה אבל אם אתה ממש מעוניין ברכב אז תקח אותו למכון בדיקה לא שהוא יחדש לך משהו שאתה לא יודע :roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ללא ספק הסבר מלומד.

כמו ההסבר של שמעון מזרחי על פליטות הפה של פיני :

פיני זה פיני....

אייל הכוונה הייתה בזמן המכירה ,האוטו כן יימכר וכמו ש aa123 אמר ,שהוא לא מצפה למכור את הרכב בתוך כמה ימים ,אלא בתוך חודש-חודשיים זמן סביר לדעתו למכירה.

"ראלי זאת ראלי", כוונתי היתה אך ורק בנוגע למכירה עצמה, שיש לרכב הנ''ל שוק ולא חסר ילדים מתלהבים שישמחו לקנות ראלי במחיר מחירון+שאסי ולהרגיש על גג העולם.

לא היתה שום התייחסות לנושא המכניקה וכמו שכבר אמרתי ל aa123 (אביעד) בטלפון, שהוא חייב לקחת את הרכב לבדיקה לראות שהמנוע והגיר תקינים ושאין פן בטיחותי למכת השילדה.

פורסם

רכב ספורט עם שאסי...?

למה לך לקנות דבר כזה?

תקנה אחת טובה, מעל למחירון, תמכור אותה תוך יומיים עוד שנה - מעל למחירון.

השקעה שתחזיר את עצמה.

ואתה תהנה ממנה על הדרך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...