Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

ברשותי רנו מגאן קופה 1.6 שנת 96..

שמתי לב בשבועיים האחרונים הרכב מתחיל להתחמם מעט

רק בעצירה ברמזורים או בנסיעות בעיר (פקקים עצירות וכו')

ולא חסר שמן או מיים הרכב עבר טיפול לפני חודש

האם זה בגלל מזג האויר החם ?

כי בנסיעה רגילה מחוץ לעיר החום אפילו מתחת לקו החצי הרצוי..

אשמח לשמוע תגובות ..

תודה מראש :)

פורסם

ישנם מכונים (יותר נכון , מוסכונים) המתמחים בכך . במידה ויש לך מכונאי קבוע שאתה מרוצה ממנו, הוא ישמח לגזור קופון ולשלוח את הרדיאטור בשבילך . במיקרה שלך ,לדעתי , זהו הפיתרון המשתלם ביותר .

בהצלחה

פורסם

וכמובן לא לשכוח לבדוק שהמאוורר ניכנס לפעולה כאשר המנוע מתחמם, זה שבכביש מהיר החום לא עובר את החצי לא מעיד על זה שהוא עובד, אצלי לדוגמא נסעתי שבוע בלי להרגיש (בעיקר כבישים מהירים) אחרי שנשרף לי הפיוז של המאוורר.

בברכה זיו.

פורסם

תנקה רדיאטור, בעצם לא, תחליף אותו, גם את התרמוסטט ומשאבת המים. רוצה להיות בטוח, תחליף מנוע.:?

או שתכנס למוסך, שראשית יבדוק הפעלת מאווררים ואולי הוא ימצא נגד מאוורר מהירות נמוכה שרוף....8)

פורסם

המאווררים עובדים בדקתי את זה

גם יש מיים אבל עדיין האוטו מתחמם לו במצב של עמידה או נסיעה בעיר.

החום עולה מעל החצי ויורד

פורסם

כמה מעל חצי הוא עולה ? בוא תדייק במיקום שלו ואפילו תוסיף תמונה. לדעתי המצב שאתה מתאר תקין.

אם המחוג עולה קו אחד מעל החצי ואחרי מס' דקות יורד חזרה לחצי, זה תקין.

Veni Vidi Vici

פורסם

לי היתה מזדה 121 והמחוג של החום היה תמיד מעל החצי...

בכל מזדה 121 שראיתי ככה זה היה... יש מכוניות שזה משחק על החצי לכאן או לכאן...

אם זה עולה בצורה דראסטית בפקק או לא, כשאתה עם מזגן או בלי... תלוי...

תנסה ותגיד מתי ואיך בדיוק המחוג משחק...

אגב, שיטה "כורדית" (ויסלחו לי כל אותם הכורדים כאן... חלקם חברי הטובים;)) להוריד את החום, ליפתוח את כל החלונות, ולהפעיל חימום עם כניסת אוויר מבחוץ על המהירות הכי גובהה... כטיפול מונע וכדי להגיע למוסך או ליעד זה סבבה... כדרך קבע זה כמו לתת לחולה סרטן מוח אופטלגין...:|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אוקיי בדקתי שוב פעם את הבעיה. היום עלה לי קו מעל החצי .. צירפתי תמונה להראות(מגיע לאיפה שהסימן האדום)

אולי ניקוי רדיאטור ? כמה צריך לעלות דבר כזה?

שוב אני מזכיר רק שאני עומד במקום

IMG_1557.JPG

פורסם

שלום.

בפעם המיליון אולי אם לא יותר!!!

סימפטום להתחממות יתר = עיבוד מים.

מאבד מים מיתחמם ולא משנה מה הסיבה.

לא מעבד מים לא מיתחמם!!!

בקיץ הטמ' הסביבתית עולה ובהתאם התנהגות שעון החום מישתנה.

כאשר הרכב עומד ומנוע פועל אין זרימת אויר חיצונית ,עד שהמאוררים נכנסים לפעולה ומקררים את המנוע.

ואת זה אתה רואה בשעון עליה של המחוג ברמזור ובנסיעה המחוג יורד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תקין לחלוטין - מגיע לקו שסימנת - נדלקת הוונטה וזה יורד לחצי. בנסיעה זה יורד עד הקו

התחתון. זה הטווח שהמחוג אמור להיות בו.

230.JPG

STI 2004

פורסם

חום המנוע שלך תקין. כמו שבני ציין, ברמזורים ונסיעה איטית בעיר המחוג מגיע לסמן (מה שסימנת בתמונה) והמאווררים נכנסים לפעולה. אחרי בערך 2 דקות המחוג יורד חזרה.

תעמוד מחוץ לרכב כאשר המנוע עובד ותראה+תשמע שכאשר המחוג מגיע לקו שסימנת, המאווררים נכנסים לעבודה ואז המחוג יורד חזרה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...