Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מרוכזת של צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך במידה 225/70/15 לג'יפ

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיוני המחיר בארץ יותר נמוך יותר מהמחיר באתר.

הנתונים רק באים להראות את הצמיגים שיש לדגם ולא מחירים ...

פורסם
כרגע מביע התעניינות. אם יהיה מחיר טוב, אני אקנה (למרות שלצמיגים הקיימים יש עוד כמה חודשים טובים).

מידה: 195/55/15, דגמים: ה-TOYO נשמע טוב, falken azenis rt-215/615 גם רלבנטי. לצערי ה-F1 לא מגיעים במידה שלי. בכל מקרה, פתוח להצעות.

דווקא כן מגיעים גם במידה זו, לפחות בבריטניה, בתצורת D2 (להבדיל מ- D3), ראה כאן:

http://eu.goodyear.com/uk_en/tires/repository/EagleF1GSD3_2/index.jsp?page=sizes

אם המחיר לא בשמיים אני מצטרף לקניית רביעית צמיגים ספורטיביים איכותית במידה 195/55/15

(עם עדיפות ל- F1, אבל אשקול גם יצרנים/דגמים אחרים).

דרור.

פורסם

אני ממתין כבר חודש וחצי (!) לגודייר שלי.

בימים הקרובים אדע סופית אם אני הולך לקבל אותם או לא.

במידה ולא - אשמח להצטרף עם רביעיית GSD3 ב205x55R16

פורסם
דווקא כן מגיעים גם במידה זו, לפחות בבריטניה, בתצורת D2 (להבדיל מ- D3),

D2 לא מעניין. יש צמיגים טובים בהרבה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני בפנים , רק תן לי משהו טוב בתקציב של עד 500 ש"ח לצמיג למידה 195/45/15 .

אני רציתי את הדנלופ SP9000 אך אין את המידה לצערי , את הגודייר גם אין (גם יקר) וזהו כרגע , אניממתין להמלצות והצעות..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

D2: מדורג כ-ultra high performance עם traction A

D3: מדורג כ- max performance עם traction AA.

אני לא אומר שה-D2 הוא זבל, פשוט אני מחפש צמיג יותר טוב.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...