Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מרוכזת של צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוב, יש לי SP9000 כרגע, לצערי אני לא יכול לתת עליהם חוות דעת כי האחורים גמורים לגמרי והקדמיים בדרך לשם. מה שכן כבר הייתי בלא מעט מקומות וביררתי, הכי זול שמצאתי פה באזור הקריות היה 480 לצמיג כולל עבודה. אני יכול לקנות אותם ב-400, אבל באזור המרכז ואני בחור דיי עצלן.

מה שכן, לא לחוץ לי. הוצאתי עכשיו 4.5K אצל "החברים הטובים" בקרסו, אז אפשר לחכות עם זה עוד קצת, אני בינתיים רגוע בפניות. בערך.

תעביר את הצמיגים היותר טובים אחורה.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לרזמל.

אם יהיה מחיר טוב לצמיג טוב במידה 185/60/14 אני בפנים.

רק חשוב לקבל חותמת Tire tested and approved מהאיש במיאטה לפני הקנייה :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בוב, יש לי SP9000 כרגע, לצערי אני לא יכול לתת עליהם חוות דעת כי האחורים גמורים לגמרי והקדמיים בדרך לשם. מה שכן כבר הייתי בלא מעט מקומות וביררתי, הכי זול שמצאתי פה באזור הקריות היה 480 לצמיג כולל עבודה. אני יכול לקנות אותם ב-400, אבל באזור המרכז ואני בחור דיי עצלן.

מה שכן, לא לחוץ לי. הוצאתי עכשיו 4.5K אצל "החברים הטובים" בקרסו, אז אפשר לחכות עם זה עוד קצת, אני בינתיים רגוע בפניות. בערך.

לא קורה שאתה מגיע קצת לאזורינו? :wink:

אני חושב שברגע שיהיו לך SP9000 טריים תבין שהם צמיגים מאוד טובים בשביל המחיר.

לדעתי אין פשוט מה להשקיע בF1 צמיגים יקרים להחריד! עם לא כזה הבדל.

קליאו ספורט :roll:

פורסם
לדעתי אין פשוט מה להשקיע בF1 צמיגים יקרים להחריד! עם לא כזה הבדל.

לפני ה-F1 היו לי SP8000 וההבדל גדול מאוד. הבדל יותר גדול מכאשר החלפתי בולמים (גמורים) בחדשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הSP9000 טוב משמעותית מהSP8000 ושוב בשביל עוד 200 פלוס לצמיג זה פשוט לא שווה, תאמין לי שאם חושב שאתה מנצל אותם עד הסוף אתה טועה.

פורסם

מה הולך פה, הפכתם לטייסים?

מי שחושב שהSP9000 לא מסוגל לתת תפוקה מאד יפה לא צודק.

ולדעתי הF1 זאת הוצאה כספית מיותרת במיוחד בכבישי הארץ.

פורסם

דבר ראשון, יש פה אנשים שהדרישות שלהם מהצמיגים לא נעצרות בשימוש כביש ציבורי בלבד.

מעבר לזה, גם WRX נותנת תפוקה יפה מאוד. זה אומר ש-STI מיותרת בכבישי הארץ?

מה מיותר ומה לא - יחליט כל אחד עבור עצמו. אל תכנס לאנשים לשיקולים או לכיס.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לא רוצה שיקולים לכיס? אז לך תאסוף את הF1 הראשון שאתה מוצא... כי כל היום אתה בסטייג'ים ובג'ימקאנות... עשה לי טובה גם אנחנו לא נוהגים על ליסינג.

פורסם

ראיתי שיש SP9000 במידה שלי (195/50/15) בשני דירוגי מהירות, ZR או V.

V זה עד 240 קמ"ש, ZR יותר.

בהתחשב בעובדה שהרכב לא סוגר 240 - יש הבדל כלשהו בין הצמיגים האלו?

להזכירכם שניהם דנלופ SP9000.

יש הבדל במחיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני קניתי לפני חצי שנה רביעיית F1 G3 במידה 205/45/16 מאנטון.

הצמיגים היו בני 3 חודשים, ~600 שח לאחד.

הם פשוט מדהימים כשהם חמים.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
לא רוצה שיקולים לכיס? אז לך תאסוף את הF1 הראשון שאתה מוצא... כי כל היום אתה בסטייג'ים ובג'ימקאנות... עשה לי טובה גם אנחנו לא נוהגים על ליסינג.

תאמין לי דור, שאם היה F1 במידה שלי לא הייתי חושב פעמיים.

להגיד לא שווה או מיותר זה פשוט לא רלבנטי. לטעמך זה אולי לא משתלם, לאחרים אולי כן. כל אחד יעשה את החשבון עלות מול תועלת בשביל עצמו.

סתם לדוגמא, ה-SP9000 נחשב באמת אחלה צמיג, אבל עם בעיה לא קטנה של שחיקה מהירה יחסית. מי ששוחק צמיגים בקצב, יכול להעדיף מישלנים, שעולים אולי 50% יותר, אבל גם יכולים להחזיק פי שתיים זמן.

wil, לדעתי לך על קוד המהירות הנמוך יותר, אם הוא מתאים להגדרות היצרן. אבל אני לא סגור לגמרי על הנושא הזה, אז חכה לעצות נוספות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אם אתה חושב שלSP9000 יש שחיקה מהירה אז אין מה לדבר על הF1 שהם חמאה ונגמרים בצורה מפחידה.

אני לא נכנס לכיס של אף אחד, עלות תועלת זה משהו שכולם יכולים לפיק תועלת ממנו ולכן אני חושב שאתה צריך לחשוב עד כמה זה שווה את ההשקעה.

ולמה אין במידה שלך? 195/50/15 אפשר למצוא וגם לאשר על 306

פורסם

אי אפשר לאשר יותר חתך 50 ל-306.

עזוב, אנחנו סוטים מהנושא של השרשור, נמשיך את הדיון הזה מחר בראש העין.

פורסם

קודה, אני ממש לא מבין מה אתה בכלל מתווכח.

בשביל אנשים שמתחרים, אפילו אם זה פעם בחודש או חודשיים (ואני מתחרה לפחות פעם בחודשיים, לפעמים יותר) החצי שניה שצמיג טוב יותר יכול לתת תהיה משמעותית מאוד, אנשים שמשתתפים ב MDC מגיעים לפעמים עם צמיגי סמי סליקס מיוחדים, וגם הם לא מתחרים כל יום ...

אי אפשר להכנס לכיס של אנשים. הרי מישהו אחר יכול לומר שהבריגסטון טורנזה מספיק טוב לו (וחלק מהאנשים במועדון הרודסטרים חושבים שזה אחלה של צמיג על המיאטה ...)

תעיף מבט על מבחן הצמיגים המקיף הזה (הדנלופ הנבחן הינו סוג אחר)

http://www.caranddriver.com/features/10252/tire-test-the-quick-and-the-tread.html

לפי המבחן ההנקוק ניצח את הדנלופ ולמעשה הגיע במקום מכובד למדי ... הוא אפילו עולה פחות מהדנלופ (ובעצם מכל שאר הצמיגים).

שם לב אגב שלצמיג F1 יש שחיקה של 280 לעומת 240 של הדנלופ ו 200 של ההנקוק 212

הדנלופ 9000 הינם בעלי יחס שחיקה של 280 - בדיוק כמו ה F1

כלומר כנראה שהבריגסטון לא נשחקים מהר יותר

דרך אגב אני אחרי שנה שלמה עם ה F1 זיכרונן לברכה. אחלה צמיגים:!:

• תוכן חדש...