Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי קצת באיחור

לgreen monster

1."בניגוד למחשבים, בסאונד יש גורם הכי מכריע והוא טעם אישי"

עד כמה את באמת אתה יכול לייעץ לבחור מהפורום מבלי שהוא ישב ליד רמקול ויגיד איזה אופי צליל הוא אוהב

דרך מסך אי אפשר לקלוע 100 אחוז לטעם האישי

הכוונה היא שהבן אדם ילך לחנות אם משהו מסודר פחות או יותר כמו רשימה של מפרטים מומלצים.

2.כל בן אדם מתבטא אחרת

הערות כמו: "אני רוצה באס שירעיד לי את הסמל הקידמי"

או אני רוצה מערכת איכותית - אנשים פה אפילו לא יודעים מה זו איכות

בשבילך איכותית זה גם התקנה נסתרת במה ממוקמת לרצונך ואימיג'

בשביל מישהו אחר זה אומר שהוא יוכל להגביר עד הסוף בלי לעוות וזהו

3.המפרטים פה רק באים לתת כיוון כללי ואני לא רואה סיבה שצריך לפתוח כל יום אשכול חדש מפני שגם ככה לא תמצא את הטעם האישי של המבקש

ואם כבר שהבן אדם יפתח אשכול על מפרט שהוא ראה בנעוץ הוא יוכל לשאול אם זה יתאים למוזיקה התיימנית שסבתא שלו שומעת, וזהו ,וכל מה שנוגע למפרט יקושר למפרט המומלץ -- יש?

מידן

"מי בדיוק יחליט מה יהיה ב"מומלצים" ?

העדר?"

1. לא כולם פה אודיופילים (מספר קטן מאוד חד ספרתי אפילו שהם כן)

לא כל אחד פה יזנק על דריבר של VIFA או על איזה ריווליטור

2. לדעתי ההמלצות צריכות לבוא ממי שהתנסה עם הציוד המומלץ (ולא, זה שלדוד שלך יש חנות שבה פעם מישהו בא עם מגבר ממש טוב לא הופכת אותך למנוסה עם המוצר)

3. אתה ממליץ לעדר העדר צריך לתת את הכיוון של מה הוא רוצה

4.הרעיון שלי הוא לפני הכנסה לנעוץ צריך לעשות דיון על המפרט

אחר כך להכניס את המפרט לנעוץ ולקשר לתגובות

5. מידן אתה מגיב בהתנשאות ,כל תגובה שלך צריכה באמת לכלול מסכת אבות על כמה שבן אדם לא מבין? (ואני מבין שכבר נמאס לך לחזור על דברים כל פעם שחמור עם JBL קופץ)

ואני מבין שהרסו לך את הרמה של הפורום אבל גם אתה התחלת איפשהו

למרות שגם לי בא לפעמים פשוט לנתק מישהוא מהאינטרנט מרוב פיגור :idea:

• תוכן חדש...