Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש צורך לאשר?. הבעלים טען שאין צורך ושאף אחד לא ירגיש. אותי לא מעיינות קומבינות, אני רוצה את הכל ישר.

האם צריך לאשר? האם אפשרי לאשר?...

תודה מראש, אביעד.

פורסם

אה,המנוע מאושר ברישיון...לך לא משנה איך הוא מאושר.

העיקר שהוא מאושר.

וזה מה שחשוב...

המנועים נראים זהה ואף אחד לא יוכל להבחין שזה לא 1.3,אז תהיה רגוע,מנוע מקורי למהדרין (-:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתה רומז שהוא מאושר בקומבינה?...

דווקא כן משנה לי איך אושר, כי אם כבר אישרו.. למה לא אישרו כ-1600?..

האם אפשר לשר בראלי 1600

?

האמת גם שמעתי דעות אחרות....

פורסם

פעם היה אפשר לאשר בראלי 1.3 מנוע 1.6 בלי שום קומבינה,לפני כשנתיים.

היום זה אחרת...וצריך להפעיל קצת קומבינות...

בכל מקרה,זה באמת משנה שרשום 1.3 ברישיון?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שמע... אולי זה ישמע לך מוזר אבל אני מהבודדים שמשתדל לא לגנוב.. (וקונה דיסקים מקוריים לא רק בגלל האיכות, ועובד בתוכנות מקוריות (על המחשב של העבודה והטכניון בתקופה שהייתי סטודנט) ועל תוכנות OPEN SOURCE). אלה היו 60 שניות על עצמי.

איך זה מתקשר?

1. לשלם פחות כסף לביטוח זה אומר לגנוב.... כי אתה אמור לשלם יותר ואתה מסתיר מהם את זה.

2. במקרה של תאונה, חלילה, במידה והפרטים לא זהים למה שכתוב ברישיון הביטוח לא יתפוס... גם אם לא יעלו על זה, אני לא רוצ להרגיש שקיבלתי כסף במרמה ממישהו.

עכשיו, אני מבין שאי אפשר לאשר... תודה לכולם.

פורסם

אם אתה קונה את הרכב עם המנוע מותקן כבר, והמספר מאושר ברשיון (כלומר המספר שמוטבע זהה למספר ברשיון הרכב) - זו לא בעיה שלך. שחק אותה ראש קטן.

ואין פה גניבה מהביטוח, דווקא הביטוח (חובה) עולה פחות ככל שנפח המנוע גדל... כך שהבחור פה משלם ביטוח-יתר, אם כבר.

לגבי ביטוח מקיף זה ממש לא משנה, הרי ישלמו לו לפי מחירון של רכב סטנדרטי כך או כך, מה אכפת להם איה מנוע משופר יש שם. הם ממילא לא ישלמו עבור שיפורים (אלא אם כן אתה עושה פוליסה מיוחדת....)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בוא נשאל ככה: במידה ורכב עבר תאונה, ומצאו שהוא משופר (או אפילו יש שינוי של יותר מ-15% הספק ללא אישור מעבדת הטכניון) - האם חברת הביטוח תתנער מהאחריות?.. או לפחות יכולה להתנער? האם מקפידים על זה?

האמת היא שאני רוצה את הרכב, והוא נוסע חזק מאוד. אבל הנקודה הזו מטרידה אותי.

פורסם
בוא נשאל ככה: במידה ורכב עבר תאונה, ומצאו שהוא משופר (או אפילו יש שינוי של יותר מ-15% הספק ללא אישור מעבדת הטכניון) - האם חברת הביטוח תתנער מהאחריות?.. או לפחות יכולה להתנער? האם מקפידים על זה?

האמת היא שאני רוצה את הרכב, והוא נוסע חזק מאוד. אבל הנקודה הזו מטרידה אותי.

גם אם הוא משופר ביותר מ 100% לא יגידו מילה :)

(מניסיון של הונדה סיויק טורבו עם קרוב ל 300 כ"ס שמצאה את המוות..)

אף אחד לא יגיד לך "אהה! יש פה טורבו !" ..

מה גם שבמנועי 1.3 ו 1.6 ההבדלים הם בבוכנות .. ותאמין לי... אף אחד לא יבדוק לך מהלך קדח :)

בדיוק אותו דבר עם מנועי 1.6 ו 1.9 של 205 GTI , נראים 1 ל 1 ..

פורסם

תתפלא אבל היו מקרים בארץ שאותר מגדשון שלא אמור היה להמצא ברכב וחברת הביטוח הודיעה שאם רוצים להוציא ממנה כסף הם מוזמנים להוציא ממנה דרך בית המשפט.

בקיצור לא שילמה כסף ולא בטיח.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ברשד, אתה מדבר על חובה או מקיף?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תתפלא אבל היו מקרים בארץ שאותר מגדשון שלא אמור היה להמצא ברכב וחברת הביטוח הודיעה שאם רוצים להוציא ממנה כסף הם מוזמנים להוציא ממנה דרך בית המשפט.

בקיצור לא שילמה כסף ולא בטיח.

ואם אותר מגדשון ?

אז מה?

איך זה משפיע ישירות על התאונה? האם זו תאונה עצמית ? האם הבנאדם נסע במהירות מופרזת וזה הוכח ?

אם יהיה לך 7 מגדשים ברכב (1 במנוע ו 6 בבגאז) ותפגע במישהו מאחורה .. לא יגידו לך כלום על המגדשים.

כל עוד אין השפעה ישירה על התאונה, אין שום קשר.

• תוכן חדש...