Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עכשיו כשיצאתי לנסיעה קצרה בעיר נסעתי על כביש עם 2 נתיבים לכל כיוון עם שטח הפרדה בנוי. בזמן שנסעתי היה אדם ברכב מסוג יונדאי חדש יחסית שנסע קבוע על השמאלי במהירות 40 קמ"ש לערך ולא הסכים לזוז ימינה על מנת שאעקוף אותו. בשלב מסויים סבלנותי פקעה ועקפתי אותו מימין.

באיזהשהו שלב בהמשך הנסיעה הוא עקף אותי (משמאל, וחזר לימין אחר כך) ושוב האט. אותתי שמאלה ע"מ לעקוף, והוא גם עבר לנתיב השמאלי. לפני. אותתי חזרה ימינה, ושוב, הוא חזר מהר לימני. אחרי כמה פעמים כאלה אותתי שמאלה, הוא עבר מהר לשמאלי, ואילו אני המשכתי ישר בנתיב שלי, כך שעקפתי אותו מימין.

לאחר מכן הוא האיץ, כנראה על מנת להתחיל שוב לשחק איתי, לא היה לי כוח אז עברתי מהר לשמאלי וחסמתי לו את הדרך. בינתיים הגענו לרמזור, אני הייתי מאחורי מישהו והוא היה מאחורי. לפתע שמתי לב שהוא פותח את הדלת ויוצא לקראתי. מהר נעלתי את הדלתות וסגרתי את החלון. אבל הוא לא בא אלי לחלון. במקום זה הוא נעמד מאחורי האוטו שלי ורשם את מספר הרישוי שלי. הוא חזר לרכבו, הרמזור התחלף לירוק, ונסעתי. הוא בינתיים פנה ימינה ונעלם.

שאלתי אליכם היא כזאת: האם הוא יכול לעשות משהו עם זה? לא כתוב שם החברה או לוגו של החברה על הרכב, אך כן כתוב על לוחית הרישוי "אלבר ציי רכב". מה הוא יכול לעשות? מה יקרה לי?

במידה והוא מתלונן עלי שעשיתי משהו (ומלבד שתי העקיפות מימין, שדי הייתי חייב לבצע, לא עשיתי כלום) זו הרי המילה שלי נגד המילה שלו. נכון?

תודה,

אורן

*** עריכה: ייתכן וזה היה בעצם תומר הדר, שחשב שאני משתולל, ואז אני באמת בצרות...***

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, איך זה שאתה תמיד בא עם איזה סיפור חדש על הסתבכויות שלך על הכביש ?

גם את המספר שלי רשמו כמה פעמים, אני מקווה שרשמו אותו על נייר רך...

בלי קשר אני מקווה שסופסוף תעבור איזו חויה שתתקן אותך, שלילה ארוכה תיהיה אחלה חויה לדעתי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תגיד, איך זה שאתה תמיד בא עם איזה סיפור חדש על הסתבכויות שלך על הכביש ?

גם את המספר שלי רשמו כמה פעמים, אני מקווה שרשמו אותו על נייר רך...

בלי קשר אני מקווה שסופסוף תעבור איזו חויה שתתקן אותך, שלילה ארוכה תיהיה אחלה חויה לדעתי.

אתה לא יודע לקרוא? אני לא עשיתי כלום. אז למה מגיעה לי שלילה לדעתך?

hagggg55 כתב:

פורסם

כנראה שכחת לספר לנו מה עשית לפני העקיפה הראשונה מימין שהתחילה את כל העניין. לי נראה שמהתחלה הוא חסם אותך על 40 קמ"ש בשמאלי כי עצבנת אותו עוד קודם. על זה שחלפת מימינו כשהוא על 40 אף אחד לא היה מתעצבן.

פורסם

גם אם הוא יילך עם זה למשטרה תהיה לו בעיה,

על מנת שתואשם בכלל במשו, הוא צריך להגיש עלייך תלונה. תלונה זה אומר שהוא צריך עדויות ועניינים חותכים למקרה, ובמקרה זה, זאת מילה שלו נגד שלך...

ייקח לו זמן והרבה סבלנות על מנת שיגיש עלייך תלונה,

Polo 2012

פורסם

זה מזכיר לי שכשהייתי בצבא ובתור סדירניק יצא לי כמה פעמים לנסוע עם נהגים מופרעים מהיחידה, תמיד היה איזה מישהו עצבני שאיים לרשום את המספר "צ" של הרכב ולהלשין - אז בשביל להקל עליו הנהג היה מצמיד את התיק מסמכים (עליו רשום בגדול מספר הרכב) לחלון שלצידו ע"מ להקל על המלשן לרשום את המספר ;-)

כמובן ששום תלונה לא הגיעה (והיו הרבה שרשמו), לאף אחד אין כח להתעסק בבירוקרטיה ולבזבז זמן יקר בהגשת תלונות על נהגים "מופרעים".

בו לא נלך רחוק, לפני איזה 7 שנים עצר אותי ג'יפ עם שוטר סמוי, באמצע כביש דו נתיבי (ללא מקום עצירה) ורשם את המספר שלי. עד היום אני מחכה לדו"ח... :p :P :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קח כרית, כנס למיטה ולך לישון בן יקר, הוא מקסימום יכול לדחוף את התמונה לת*ת, או לעשות עם התמונה קבלת שבת, או טיירה!

לילה טוה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי תודה. אבל הוא לא יכול לעשות מה שתומר הדר עשה לנהג שעצבן אותו? להתלונן עלי לחברת הליסינג?

נהג רגוע- לא שכחתי. אני פשוט לא יודע מה עשיתי לו. אפילו נתתי לו להשתלב כשהוא בא מפנייה מצד שמאל. כך שגם אם היה משהו- הוא לא היה שם כדי לראות ולהתרגז.

hagggg55 כתב:

פורסם
אוקיי תודה. אבל הוא לא יכול לעשות מה שתומר הדר עשה לנהג שעצבן אותו? להתלונן עלי לחברת הליסינג?

נהג רגוע- לא שכחתי. אני פשוט לא יודע מה עשיתי לו. אפילו נתתי לו להשתלב כשהוא בא מפנייה מצד שמאל. כך שגם אם היה משהו- הוא לא היה שם כדי לראות ולהתרגז.

יש מצב אפילו שהוא עשה את זה רק שתלמד את הלקח שלך!!! לפעמים גם עושים כאלה דברים,

חצי מנהגי אגד של השכונה שלי בטוחים שיש איזה מכתב בדרך לתלונות הציבור של אגד רק בגלל שלא עצרו לי בתחנה, המכתב עדיין בדרך.

איומים זה חלק מדרך העולם, במיוחד במדינתנו הקטנה :wink:

Polo 2012

פורסם

הוא כבר עבר חוויה מתקנת בדמות עמוד חשמל\רמזור\תמרור או משהו כזה ברכב הקודם של אביו.....

הוא כנראה מנסה לתקן את הרכב ליסינג החדש גם,אז אל תפריע לו בבקשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאמין כי שמעת את הפתגם אין עשן בלי אש.

תנהג רגוע ואל תנסה לספר סיפורים שלא עשית כלום, אני לא מאמין לך.

ותזכור, יום אחד מזלך יגמר ויפול אליך שוטר!

פורסם
מאמין כי שמעת את הפתגם אין עשן בלי אש.

תנהג רגוע ואל תנסה לספר סיפורים שלא עשית כלום, אני לא מאמין לך.

ותזכור, יום אחד מזלך יגמר ויפול אליך שוטר!

תאמין או לא, זו בחירה אישית שלך. אותי אישית, אם תאמין זה לא יעודד, ואם לא תאמין זה לא יידכא.

hagggg55 כתב:

פורסם

סיכוי גבוה שהוא מעביר את התלונה לציי רכב של אלבר ומשם הם יטפלו בעניין.

GOT סחוג?

פורסם
סיכוי גבוה שהוא מעביר את התלונה לציי רכב של אלבר ומשם הם יטפלו בעניין.

ומה הם יעשו בנידון?

hagggg55 כתב:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...