Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להוציא את כל האנרגיה הזו בכביש וכאן תנסה להימנע מהגעה למצבים כאלה.

לא חבל על הטרחה והכאב ראש?

ולמען הסר ספק אתה יכול לקום הבוקר ולאכול קורנפלקס ולהמשיך בחייך...הכל טוב.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אההההההה.........זה היית אתה!!!!!!!!

חכה חכה, אני גם ניגש למשטרה וגם לחברת הליסינג, אתה לא תצא זול מהעניין, מה אתה חושב, שאפשר לעקוף מימין בניגוד לחוק ולהטריד נהגים הנוסעים במהירות נורמלית רק בגלל שאתה ממהר?

יש לי את כל הזמן שבעולם וגם כסף לבזבז ואם צריך אני אגש לאלבר בעצמי כדי להגיש את התלונה עליך. חוצפן שכמותך. וגם למשפט שלך אני אגיע כדי להעיד נגדך שם. אני מקווה שישללו לך את הרשיון.

סתם, לא להילחץ, זה לא באמת הייתי אני, אבל כמו שרובם כתבו לפני, אין לך כ"כ מה לדאוג אלא אם כן הנהג השני קורא את השרשור הזה ויחליט לעשות לך דווקא.

פעם נסעתי בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון עם קו הפרדה ביניהם, פתאום הגיע איזה מניאק ברכב פרטי וניסה לעקוף מול כל התנועה שבאה מהצד השני ואני (מניאק בעצמי..) לא ממש נתתי לו והכרחתי אותו לחזור אחורה ולהיכנס לנתיב שלנו.

לאחר 200 מטר, עקף אותי שוב בפראות חסרת זהירות ונסע מהר.

בצומת הקרובה הוא חיכה לי ובניפנופי ידיים סימן לי לעצור, מכיוון שאני לא מפחד ממפגשים שכאלה עצרתי בחיוך.

פתאום שלף תעודת שוטר ואז התחלתי לדאוג מעט, כשהתחיל לצעוק שאני משוגע ושחסמתי אותו ויכולתי לגרום לתאונה עניתי לו שנסיון העקיפה שלו היה יותר מסוכן מכל דבר אחר, רשם את מספר הרכב ובאדיבותי הרבה (אה, וגם בגלל שהוא שוטר..) נתתי לו לרשום את מספר רשיון הנהיגה שלי וגם את שאר הפרטים ונסעתי לדרכי משאיר אותו אדום מכעס.

זה היה לפני כ 7 שנים, ועד היום לא קיבלתי הזמנה למשפט או דו"ח...

בקיצור, תשכח מהעניין וסע לשלום. (בזהירות!)

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

קרה לי פעם (בתקופה הפרועה שלי...) - אני עומד ברמזור, שני נתיבים לפנייה שמאלה, אני בימני יותר. שני נתיבים להמשיך ישר עם רמזור משלהם. הרמזור לישר דולק ירוק ושלנו עוד אדום. מגיע איזה ערס בהונדה האצ'בק (שלא נתתי לו 10 שניות לפניי זה לחתוך אותי ואת שאר המכוניות שעמדו יפה בתור לפנייה), מהנתיב להמשיך ישר, עובר את פס העצירה ופס הצומת ועוצר לפני הרכב שלי, כדי לעשות את הפנייה שמאלה. טוב. נדלק הרמזור, נוסעים שמאלה, הוא מחליט לתקוע ברקס ולעמוד אחרי הפניה. עקפתי אותו בעדינות, עם איתות והכול, ואז עמדתי ברמזור לפניה ימינה. הגיע מהנתיב לידי, שממשיך ישר והחליט כשהרמזור נדלק לחתוך אותי על הפניה. אני כבר התעצבנתי ולא נתתי לו. אחרי שהוא מאחורי, רחוב קצת צר (בגלל רכבים בצדדים) החלטתי לנסוע לאט ובזהירות. לאט עד מאוד. עברנו את הרחוב הזה אני המשכתי לנסוע ועצרתי מול התחנה המרכזית להוריד את חברה שלי לשעבר, כי היא הייתה צריכה לתפוס אוטובוס. הוא עוצר לידי, מסמן לי כמו בבון מצוי לפתוח את החלון ומתחיל לצרוח עליי. אני די רגוע, לא כ"כ מתייחס (דווקא האקסית התחילה לענות לו, היא די אוהבת את הדברים האלה...). הבחור - ערס כבד ביותר - מוציא תעודת שוטר ואומר לי שפעם הבאה שהוא יראה אותי משתולל (!!!) ככה על הכביש הוא ידאג שישלחו לי דו"ח הביתה. הסתכלתי עליו, על התעודת שוטר, עליו ואמרתי לו "לא ידעתי שמג"בניקים (מג"בניקי, עימכם הסליחה...) שולחים דו"חות תנועה הביתה..." לא רציתי בכלל להעיר על איך הוא נוהג (למרות שאמרתי לו על הפניה אז הוא טען שהוא התבלבל וכשאמרתי לו שהוא ניסה לחתוך אותי 10 שניות לפני הרמזור כדי לא לעמוד אחרי מכוניות אחרות הוא לא התבלבל לא היה לו מה להגיד). הוא שמע את זה, סתם את הפה, סגר את החלון, לקח את הגלגלים שלו (על משקל לקח את הרגליים שלו... :| ) ונסע לדרכו...

אז פעם הייתי כזה, היום, אלא אם כן זה מישהו ממש מאנייק שחותך כמו נבלה, אני נותן לאנשים להכנס, ואפילו מאט כדי לא לדפוק ברקס אחרי זה, שייסעו, שיכנסו, שילכו קיבנימאט.

ואני הרבה יותר רגוע אחרי זה ולפעמים אפילו (אפילו!) מצליח להנות מהנסיעה...

תחשוב על זה.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להתחיל בקטן- הסמלון שלך.

הצפרדע המעצבנת שלך היא המקור לכל בעיותך!:-P

בקיצור,אל דאגה - לא יאונה לך שום דבר רע.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לדעתי לא יגיע לך דו"ח.

מפני כמה עשרות דקות נסעתי בבני ברק, נסעתי בנתיב השמאלי לצורך העניין.

עמדתי ברמזור, ראשון ומימין יש מכונית.

עובר ירוק אחלה הכל טוב, הייתה מכונית חונה בצד ימין אז הרכב שבצד ימין היה צריך לעבור לנתיב שלי.

אני בדיוק הייתי בתפיסת תאוצה, התחלתי להאיץ כשראיתי שהוא צריך לעבור לנתיב שלי(כמה עשרות מטרים לפני, אני טוב בלימצוא מכשולים בדרך), כדי שלא יקרה משהו חס וחלילה.

כמה שניות מפני המחסום שבנתיב שלו מגיע שאני כמעט עברתי חצי אוטו שלו, לחצתי פול גז כדי לעבור את המכשול במהירות.

עברתי ב"ה, אחרי זה הוא מצפצף, עושה בלאגנים מנסה לסנוור אותי יותר מפעם אחת.

בהתחלה חשבתי אולי הוא פגע בי או משהו, לא הבנתי מה הוא רוצה, לפי החוק, אסור לו לעבור לנתיב שלי שאני נוסע עליו בכלל.

בסוף פנה שמאלה ושלום על ישראל.

יש מצב שהוא כתב את מספר הרכב שלי, או זוכר אותו בעל פה(מספר ממש קל).

אין לך מה לדאוג בקיצור, כבישי ישראל יותר גרוע ממערב הפרוע :-).

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...