Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעשה חיפוש פעם הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113834

קראתי את האשכול הזה כשהוא פורסם. זה לא אותו דבר מכיוון שהרכב המדובר היה בבעלות פרטית. החשש במקרה הנ"ל היה מפני משטרה.

אני לא דואג מבחינת השוטרים מכיוון שאני יודע שזה לא קביל. אני חושש מחברת הליסינג...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה לא חושב שהוא יכל לרשום את מספר הרכב שלך מתוך הרכב שלו.

הוא יצא מהרכב שלו להפחיד אותך.

פעם מישהו אמר לי שהוא רשם את מספר הרכב שלי ונתתי לו גם את הטלפון שלי.:lol:

אנשים לפעמים רוצים סתם להפחיד, אבל זה לא תמיד עוזר.

פורסם

עזוב אותך בחיאת איש. מה אתה דואג? שיקח את הנייר שרשם עליו את המספר וינקה איתו את האסלה מבפנים.

הוא לא יכול לעשות עם זה כלום. וגם אם כן - הוא לא יעשה כי זה ידרוש ממנו זמן כסף ועצבים.

בלי קשר אתה צריך להזהר כי אם זה היה שוטר היה מכניס לך חזק.

תאכל מרק חם, תרגע ותלך לישון. לילה טוב.

פורסם
קראתי את האשכול הזה כשהוא פורסם. זה לא אותו דבר מכיוון שהרכב המדובר היה בבעלות פרטית. החשש במקרה הנ"ל היה מפני משטרה.

אני לא דואג מבחינת השוטרים מכיוון שאני יודע שזה לא קביל. אני חושש מחברת הליסינג...

בקיצור יש מצב שנתקלת בתומר הדר על הכביש ,עכשיו תקרא את התרד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113723

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סתם עצה - אולי בפעם הבאה פשוט אל תשחק עם אנשים כאלה ואז הוא עוד יותר יתבאס... תנסה להיות אתה הבוגר, יש מפגרים כאלה שעולים על הכביש בשביל לעשות את המשחקים האלה. קרה לי המון פעמים. גם עם אנשים מבוגרים, שנראים מכובדים, לא "ערסים"/פרחחים וכו'. למה? ככה... לא ידוע. אישתו לא נתנה לו אתמול, הבוס צעק עליו, הספינות טבעו, המאהבת מבזבזת יותר מדי כסף, אנא עארף... הוא יוציא את זה עליך על הכביש - יסע לך לאט ואז יז**ן אותך - לא יתן לך לעקוף. אז סליחה על הביטוי - שיזדיין. סע אתה בכיף שלך, ושילך קיבינימאט. ככה אני הייתי עושה. (ופעם הייתי יותר גרוע ממך. פעם הייתי לא רק עוקף אותו אלא חותך אותו, שיראה מה זה, החוצפן. אבל עבר לי. מקווה שיעבור גם לך, ואז לא תצטרך לחשוש).

פורסם
עזוב אותך בחיאת איש. מה אתה דואג? שיקח את הנייר שרשם עליו את המספר וינקה איתו את האסלה מבפנים.

אלא אם קצין הרכב יפעיל אגף קב"טים בנוגע להקפאת חוזה החכירה , במקרה כזה אתה גם מפסיד כסף.

נדיר , אבל אפשרי - תלוי עד כמה המתלונן עקשן.

GOT סחוג?

פורסם

שאלתי אליכם היא כזאת: האם הוא יכול לעשות משהו עם זה? לא כתוב שם החברה או לוגו של החברה על הרכב, אך כן כתוב על לוחית הרישוי "אלבר ציי רכב". מה הוא יכול לעשות?

*** עריכה: ייתכן וזה היה בעצם תומR, שחשב שאני משתולל, ואז אני באמת בצרות...***

זה הרכב שלך או שלו ? ניראה שמרבית התגובות מיוחסות לכך שזה הרכב שלך .

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגובות לכולם:

R.L- ו... מה הלאה? מה יקרה לי?

Mitsubishi Rules- חחח... כן אמרתי את זה בעריכה של ההודעה הראשונה.

drx- בדיוק זה מה שהכי הפתיע אותי. זה לא היה ערס או ילדון מתלהב... בנאדם מבוגר ומכובד.

gsi16v- מה? הכיתוב של אלבר? זה על הרכב שלי. התכוונתי שלא כמו בסיפור עם תומR, לי אין מדבקה גדולה על הצד שכתוב עליה את שם החברה. רק בלוחית רישוי כתוב אלבר.

בקיצור, שוב, מבחינה חוקית אני לא דואג. אבל מאז מה שתומר הדר סיפר וראיתי שבאמת הקשיבו לו, אני מודאג שלי יקרה אותו הדבר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

R.L- ו... מה הלאה? מה יקרה לי?.

בדרך כלל נשלחת גלוייה לבעל הרכב + חתימה של חברת הליסינג : מן חותמת כזו עם שני קווים אדומים ריקים.

בעל הרכב צריך להחזיר תוך 48 שעות את הגלוייה חתומה בכתב ידו בחזרה לחברת הליסינג {אפשר גם בפקס אם יש סימוכין}.

GOT סחוג?

פורסם
מה צריך להחזיר חזרה ? תודה על הגלוייה ?

בחג הבא יהיה תורך להחזיר להם גלויה... הם משאירים אותך חייב. :)

לילד - תישן בשקט, לא יקרה כלום. אם מה שסיפרת זאת האמת, כל האמת ושום דבר מלבד האמת, אז אין משהו שהוא יכול לעשות לך.

כי בעצם הוא עשה את אותן העבירות שאתה עשית.

פורסם

בוא נלך הכי רחוק .... אצלי מישהו שהחליט שחכתי אותו יותר מדי , הלך למשטרה והתלונן עלי..

התקשרו אלי , זימנו אותי , באתי, שאל אותי "נסעת ככה וככה ?" אמרתי ... "לא." אמר לי תודה ויום טוב.

או בקיצור , זה מילה שלך מול מילה שלו.

פורסם

כל הכבוד

באמת סדרת חינוך מעולה לנהג הישראלי

איך שהוא אני לא זוכר כי מישהו רשם אותי או התלונן עליי למשטרה. לא יודע, כנראה אני באמת שונה מכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...