Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על חידוש+צביעת הדשבורד בעזרת הצבע נעליים הנוזלי לא הצבע הצבאי שמוריד צבע שנוגעים

בו?

2 פעולות בתכשיר 1 גם צובע לשחור וגם מתנה מראה רענן ומבריק והדשבורד נראה ממש כחדש

מישהו ניסה פעם כתוב על התכשיר שהוא מתאים לעור וסקאי

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הרעיון יתרונות וחסרונות

תודה וחג עצמאות שמח לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אין חכם כבעל נסיון, ממה הדש שלך מפלסטיק או ספוג כזה?

יכול להיות שזה יעבוד אבל לדעתי הצבע לא יחזיק, אולי עדיף לך לצבוע עם ספוג קטן ועם צבע ייעודי ואכותי להשגת גימור טוב.

בכל מקרה נשמח לשמוע תובנות ולראות תמונות אם ניתן, שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני לא בטוח שאפשר להסיק מהפרט לכלל

אצלי זה הצליח!

פיאט פנדה 45 שנת 82

נרכשה בשנת 88, המדף האחורי היה בצבע חום והפך עם השנים ללבן

צבעתי אותו עם משחת נעלים בצבע חום/אדום (כמו נעלים של צנחנים) וזה החזיק מעמד 9 שנים!!! (עד שמכרנו את הרכב)

תנסה בפינה ניסתרת

אם זה יוצא טוב תמשיך והכי חשוב תשלח לנו תמונות שנלמד משהו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אחד הרעיונות הכי גרועים ששמעתי בזמן האחרון.

מה דעתך על חידוש הצמיגים עם משחת שיניים?

אייל, אל תהיה כבד, אני עשיתי תיקוני צבע עם לק אדום לציפוניים (מס' 29) , ככה שלשלול רעיונות אני לא יכול.

haters will hate

פורסם

בסידרה מכסחי המיטוסים הם ניסו 10 תכשירים שונים להברקת ניקל ותנחשו מי הגיע במקום הראשון?

קוקה קולה !!! עברה בגדול את כל התכשירים הסתנדרטיים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכסחי המיתוסים....

מכסחי המיטוסים זו היא יחידה של צה"ל בשם נ"מ.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

על צמיגים זה עובד יופי, אני מניח שגם על דשבורד אם איננו עשוי מפלסטיק- זה גם יעבוד.

אם אתה רוצה שהדש יבריק- תעבור עליו קלות עם וזילין.

פורסם
מה דעתכם על חידוש+צביעת הדשבורד בעזרת הצבע נעליים

לא לשכוח לשים גומיות במאפרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לנסות תמיד שווה,אך כמו שכתבו קודם,תנסה בפינה ניסתרת,תראה כי טוב תמשיך הלאה,אך אל תשכח לצלם לפני ואחרי שנוכל להחכים.

חג עצמאות שמח רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה יעבוד כמו גדול.

רק תעביר מטלית יבשה טוב טוב בסוף,גם בשביל להבריק אותה וגם בשביל שלא יהיה שאריות ככה שמשהו ייגע בדש ויהיה עליו שחור, לא נעים.

בהצלחה.

תעלה כמה תמונות.

פורסם

משחת נעליים זה נפט.

נפט לא ממש עוזר לפלסטיק/ספוג בחום של 60 מעלות בערך - וגם כל מי שייגע בדש בורד יתלכלך.

• תוכן חדש...