Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה עך תשומת הלב

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בסביבות ה 10K

שתי האפשרויות מתאימות לי עקרונית לפי המחיר אך הייתי רוצה לשמוע מה ההבדלים מבחינת :

צריכת דלק (מספרים אם אפשר), אמינות, ובטיחות.

כמוכן רציתי לשמוע את דעתכם על פורס פיאסטה מ90 ומעלה, האם היא יותר / פחות אמינה מהישנות (יש לי נסיון חיובי מאד עם פיאסטות ישנות) וכן אם אפשר פרטים עליה

או אם יש רעיונות (עם הסבר) על משהו אחר

שוב תודה

שחר

פורסם

אמין וחסכוני = אין כמו גאסטי, הכי אמין והכי חסכוני.

בטיחות , אם אתה מחפש בטיחות אז אל תקנה גאסטי, עדיף ללכת לכיוון הפיאסטה.

בכל אופן שתי אופציות טובות לרכב קטן.

פורסם

אם תצליח למצוא 205 במצב סביר ומטופל, היא תהיה נוחה יותר ומהנה יותר, למרות שגם הג'סטי זריזה, במיוחד דגם ה- 1.2. לגבי כל השאר - ראה לעיל. אגב, בג'סטי המזגן המקורי טוב לאין שיעור משל הפיג'ו/פיאסטה, שבהם הורכב מזגן מקומי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היתה לי גאסטי 93

האוטו חסכוני חבל אל הזמן, לא עושה בעיות רק טיפולים.

ממליץ בחום אם אתה מוצא במצב טוב אל תחשוב פעמיים.

ליאור

פורסם
היתה לי גאסטי 93

האוטו חסכוני חבל אל הזמן, לא עושה בעיות רק טיפולים.

ממליץ בחום אם אתה מוצא במצב טוב אל תחשוב פעמיים.

ליאור

ג'אסטי רכב טוב וחסכוני יחסית.

למה יחסית? תנסה ליסוע אתה לאילת,לים המלח,לירושלים,למקומות עם עליות כבדות ותופתע כמה היא לא חסכונית.

פורסם

אין מקום להשוואה.

ה 205 הרבה הרבה יותר טובה.

מניסיון עם שני כלי הרכב.

ד"א גסטי 1200 לא יותר חיסכונית מ 205.

פורסם

יותר טובה מאיזו בחינה?

מבחינת אמינות - שכח מזה, הגאסטי עדיפה עשרות מונים על ה 205.

למעשה , גאסטי זה הרכב הכי אמין שיש , ועל זה יוכל להעיד כל מי שיש לו \היה לו , וכל מוסך שאליו תפנה ותשאל.

פורסם
יותר טובה מאיזו בחינה?

למעשה , גאסטי זה הרכב הכי אמין שיש , ועל זה יוכל להעיד כל מי שיש לו \היה לו , וכל מוסך שאליו תפנה ותשאל.

עזוב רגע מי יותר אמינה..

אתה לא חושב שהאמינות של אוטו במודלים האלה היא לפי איך החזיקו אותו הבעלים?

או שבגלל שהוא made in japan אז רוח הקודש תשמור עליו לאורך כל הדרך..:roll:

ומניסיון (שלי וחבר) עם שתי המכוניות ה205 הרבה הרבה יותר אמינה, בעצם ה205 עדיין אצלי והג'אסטי שפכה גיר ומנוע והיום היא כבר לא על הכביש..

יוגב

פורסם

יש לי כרגע ג'אסטי 1000 ויש לי בבית גם 205 ... ג'אסטי מאוד אמינה, צורכת 1 ליטר דלק לכל 13 וחצי ק"מ משולבים, רכב של אפס תקלות, אתה תגיע מ-A ל-B בכל מצב . רק שבעליות רציניות תהיה לך קצת בעיה - כי הרכב לא הכי חזק שבעולם . דבר שיגרום לצריכת דלק מוגברת בעליה עם שיפוע בזוית של מעל 20 מעלות ( ככה מדברים שלומדים פיזיקה ;) ) ... אבל חוץ מזה, האוטו מפנק מאוד-המזגן מקפיא והמושבים לפי דעתי נוחים . אתה יכול לבדוק שמן מים - ולנסוע איתו לאילת. 205 הרבה פחות אמינה, עלויות אחזקה הרבה יותר גבוהות, אבל היא חסכונית אפילו קצת יותר מהג'אסטי (ובעליות רציניות הג'אסטי שלך תטרוף דלק כי אתה תדביק ת'דוושה) והרבההההה יותר נעימה לנהיגה (שוב, לפי דעתי האישית).

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם
יותר טובה מאיזו בחינה?

היה לי גסטי בת שנתיים עם 30,000 ק"מ מנוע 1200, היה לה נזילות נשנות וחוזרות ממחזירי השמן, בולמים אחוריים שהתעקמו תחת עומס, ובנוסף התנהגות כביש מזעזעת, לפי מה שהבנתי הנזילות זו המחלה של מנוע 1200, ובכלל מבחינת עלות חלקים ואמינות ה 1000 עדיף.

לעומת זאת החזקתי שני 205 1400 ללא אף בעיה מיוחדת וללא נזילות שמן מיוחודות וחוזרות ולכן לפי דעתי עם 205 מטופלת טוב היא גם תהיה יותר אמינה והחלקים המכניים שלה כמו קלאץ, בולמים וכו.. יותר זולים מבגאסטי.

פורסם

לפי מה שאתה אומר, ה 205 עדיפה,

אני יכול לתת לך לא מעט סיפורים מהצד השני של המתרס, אבל לא נכנס לזה.

אני ממליץ לשאול במוסך,זו אינדיקציה הכי טובה בכל הנוגע לאמינות וחסכוניות שהם בעצם 2 הפרמטרים שעל פיהם נפתח שירשור זה .

• תוכן חדש...