Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה אני יודע שכבר קיימתם דיון מלומד על כל הHU בפ'רת שלsnowbol, אבל מה לעשות שלי אין את הסכומים שהוא מדבר עליהם, עכשיו להתלבטות שצריכה להגיע לסיומה כמה שיותר מהר!!

יש לי HU של רוקפורד שקטלתם לו את הצורה 9120 שמישהו הביא מחו"ל ורוצה למכור ב1300 ש"ח. שזה בערך התקציב שלי( אם ניסחט נוציא עוד 200 ש"ח)

השוותי אותו למוצרים במחיר הזה שקיימים בארץ. והוא יצא איך לומר בלשון המעטה ח-ר-א . בקיצור השאלה אם שווה לקחת במחיר הזה אותו בכל זאת , או שלקנות את המכשיר הזה שאין לי מושג איך הוא blaupunkt MP3000' AGUKV שעולה בארץ הקודש 1300 ש"ח. בקריטקיונים שהשוותי הוא יתא בסדר. 98DB יחס אות לרעש שזה נראה לי הכי קריטי. מה שמעניין אותי זה האיכות, השאלה אם ישנם עוד דברים שצריך לקחת בחשבון.

ד"א

אני אם לא שמתם לב חדש כאן ורציתי לומר לכם שיש לכם אחלה פורום ותשובות מלומדות ומנומקות!

תודה על ההענות!

* הודעתך נערכה. אין צורך לרשום אלף סימני קריאה בסיום כל משפט*

פורסם
שלום לכולם!!!

אז ככה אני יודע שכבר קיימתם דיון מלומד על כל הHU בפ'רת שלsnowbol, אבל מה לעשות שלי אין את הסכומים שהוא מדבר עליהם, עכשיו להתלבטות שצריכה להגיע לסיומה כמה שיותר מהר!!!!

יש לי HU של רוקפורד שקטלתם לו את הצורה 9120 שמישהו הביא מחו"ל ורוצה למכור ב1300 ש"ח. שזה בערך התקציב שלי( אם ניסחט נוציא עוד 200 ש"ח)

השוותי אותו למוצרים במחיר הזה שקיימים בארץ. והוא יצא איך לומר בלשון המעטה ח-ר-א . בקיצור השאלה אם שווה לקחת במחיר הזה אותו בכל זאת , או שלקנות את המכשיר הזה שאין לי מושג איך הוא blaupunkt MP3000' AGUKV שעולה בארץ הקודש 1300 ש"ח. בקריטקיונים שהשוותי הוא יתא בסדר. 98DB יחס אות לרעש שזה נראה לי הכי קריטי. מה שמעניין אותי זה האיכות, השאלה אם ישנם עוד דברים שצריך לקחת בחשבון.

ד"א

אני אם לא שמתם לב חדש כאן ורציתי לומר לכם שיש לכם אחלה פורום ותשובות מלומדות ומנומקות!!!

תודה על ההענות!!!

תבדוק אם הרדיו של המכשיר מחו"ל מתאים לארץ .

פורסם

אני בונה מערכת מ 0 אין לי כלום!!!!!!!

רק מגבר בפוטנציה.....

למה זה קשור מה היה לי עד היום?

פורסם

אולי פשוט לא היה כדאי לך להחליף לאחד מהדגמים שהזכרת,

ניסיתי לחסוך לך את הכסף :roll:

אז בקשר לבחירה מבינהם, :

לרוקפוד יש 3 יציאות(1 מהן מאפשרת לך שליטה על סאב) לחיבור מגברים לבלאופונט 1

הבלאופונט קורא MP3 ו-WMA והרוקפורד "רק" MP3 .

אלו חלק מהדברים שהספקתי לראות

פורסם

שוב אני חוזר ואומר, לא איכפת לי מכל הדברים הללו הם בעדיפות משנית. מה שחשוב זה האיכות !!!

מהם הקריטריונים שעל פיהם מודדים את איכות הצליל שהמעשיר מפיק.

פשוט נתפסתי ליחס אות רעש מכוון שהסתכלתי בCD הבייתי שלי וראיתי שזה המימד היחידי שמשותף לשני התחומים הללו. ואם כבר מדברים על זה לא מצאתי מכשיר שמתקרב אליו(115 DB) כמובן שבמחיר סביר.

עוד בהקשר הזה, האם זה נכון שישנם הבדלי איכות משמעותיים בין MP3 לפורמט רגיל. אם אני מחפש רק איכות שמע, האים עדיף לי לוותר על מכשיר בפורמט זה ולרכוש מכשיר רגיל?

מכוון שמחירם של המכשירים הטובים בעלי פורמטMP3 הוא יקר נורא.

בקיצור מה לעשות?

תודה !!!!!

פורסם

אל תסתכל על נתון יחס אות לרעש, מעל 70DB אתה גם ככה לא שומע, ולעיתים צורת המדידה שונה מחברה לחברה.

ההבדלים בSQ לדעתי מזעריים עד לא קיימים בין ההד יוניטים, השיקול של הקניה צריך להיות, לפי תמורה למחיר (זה כולל פיצ'רים, מראה, אחריות וכו').

MP3 זה פורמט LOSSY, כלומר שאתה מקודד נאבד מידע. אם אתה מקדד בקידוד גבוה של 192KBPS ובמקודד טוב לא תוכל להבדיל בינו לבין דיסק מקורי.

פורסם

מה שאתה אומר בעצם, שכל טבלאות ההשוואה מסתכמות בסופו של דבר בצורה החיצונית, באחריות ובתמורה הכספית שהמכשיר נותן?

אז בעצם כל השיחות שהתקיימו כאן בקשר ל HU הן מיותרות :?::?::?::!:

פורסם

לא בדיוק, אבל אם תשים לב רוב השיחות שהתקיימו כאן היו למשל איך ההד יוניט מבחינת אמינות, אם הוא עובד עם MP3 מבחינת דילאי, האם יש לו פיצ'ר כזה או אחר וכו'.

הטבלאות לא אומרות לך הרבה, הן לא אומרות לך על נוחות התפעול, על יופי המכשיר ואיכות התצוגה, על אמינות המוצר, וגם לא על האיכות שלו (שבמוצרים טובים ומעלה ההבדלים מזעריים).

אם תשים לב היום גם דגמים פשוטים של חברה מסויימת כוללים את אותם נתונים טכניים וככל שעולים במחיר מה שעולה היא כמות הפיצ'רים.

פורסם
סליחה על הבורות מה זה פיצ'רים?

כל מני אופציות.. וגאדג'טים שיש במכשיר עצמו

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...