Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מתחיל לעבוד בעבודה חדשה ויצטרך לנהוג כ-80 ק"מ ביום (בעיקר בינעירוני).

אז עולה הצורך לקנות רכב.

הדרישות הן כך:

תקציב, כרגע כ-60 אלף ש"ח.

חיסכון בדלק (דיזל יתקבל בברכה).

בטיחות (4 כוכבים של EURONCAP, 2 כריות וABS מינימום!).

מרחב למשפחה צעירה (זוג+1) עם כלב ענקי.

עליות אחזקה סבירות (מנועי דיזל אטמוספרים וגיר ידני)

כרגע הרכבים בעדיפות הגבוהה הם הברלינגו/פרטנר 03' אחרי מתיחת פנים או קנגו ממודל דומה עם מנועי 1.9 אטמוספריים.

הרכב לאו דווקא חייב להיות דיזל, בנזין ידני גם בא בחשבון ולכן נוסיף לרשימה אסטרה, אוקטביה וקסארה(כולן סטיישן), למרות שהסיכוי למצוא אחת ידנית קלוש.

אין צורך להרחיב בנושא המסחריות הצרפתיות, אני מכיר אותן וגם כבר קראתי עליהן פה בפורום.

עלו לי בראש גם הפאביה סטיישן או הונדה ג'אז (ידניות).

השאלה האם בהן באמת יענו על הצרכים של מרווח (שימו לב שהרכב לא באמת צריך לשמש כרכב מסחרי) אם מדובר על תינוק וכלב ענקי שנסחב לכל מקום?

עוד רעיון הוא יאריס וורסו.

האם הגיעה בגירסא ידנית?

האם למישהו יש ניסיון עם הרכב באופן כללי ובנושא צריכת הדלק בפרט?

כרגע המסחריות הצרפתיות הכי נראות לנו בזכות המרחב הענק, רמת הבטיחות הסבירה, המנועים החסכוניים והאמינים, הנוחות הגבוהה וכל זה במחיר סביר.

האמינות הצרפתית, ירידת הערך, והקושי העתידי במכירה (ואולי אפילו בקניה) נלקחים בחשבון.

עוד רעיונות לרכב מתאים יתקבלו בברכה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי אתה צריך רכב דיזל גיר רגיל זה הכי חסכוני ואים אתה רוצה גם בטיחות זה רק גרמני. לי יש אופל אסטרה שוטה 1/18 בחוץ ושמורה מאוד אם אתה רוצה תצלצל ל 054-6671874 /057-2201145

פורסם

מה דעתך על פולקסווגן בורה (כמו שלנו יש בערך)?

שנתון 2001-2000 עם מנוע TDI לפי הפעם האחרונה שבדקתי, המחירון שלו הוא כ-60 אלף.

הרכב חסכוני מאוד, ברמת גימור קומפורטליין בהחלט מפנק. אצלנו הוא נוסע גם כן 80 קילומטר ביום, עשה כבר 180 אלף ולא מרגיש את זה.

ממליץ מאוד לבדוק את זה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה אתה אומר על וולוו S-40 דיזל ? ב60 אלף נכנסת לך בול לתקציב ואני מאמין שתמצא גם אחת שמורה....והיא גם בטיחותית, יש ABS , כריות אוויר, ו4 כוכבי בטיחות....ויש גם סטייל

ניב

• תוכן חדש...