Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנות על דו"ח משטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם דו"ח משטרה מלפני 6 שנים אמור להתיישן ?

חבר לא יכול לחדש את הרישיון מכיוון שגילו שהוא לא שילם איזה דו"ח מלפני 6 שנים, דו"ח שהוא לא קיבל לידיו אף פעם.

מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה ?

פורסם

אם אני לא טועה יצא איזה פסק דין שדו"ח שלא הגיע תוך פרק זמן של 4 חודשים אמור להיתבטל.

אבל חכה לגדולים וחכמים ממני שיאשרו את הנושא.

אופק.

פורסם

אני אומר שהשמש בצבע תורכיז עם נקודות וורודות... אז מה? אני צריך להוכיח את זה, לא?

אם אכן נישלח אליו דו"ח, הוא היה אמור להישלח לכתובת שמצויינת ברישיון שלו (אותה כתובת, לא שינו אותה ב 6 שנים האחרונות?)

אם נישלח הדו"ח בדואר רשום, והמישטרה תוציא את הספח המאשר, חייך, אכלת אותה... הסבירות שזה יקרה, שלאחר 6 שנים ימצאו את הספח הזה היא כמו הסבירות ששקופים ירוקים יפלו מהשמיים במרכז פתח תיקווה...

אגב, למרות שהסיכוי נמוך, אני תמיד שם מיטריה באוטו :wink: (רמז)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני אומר שהשמש בצבע תורכיז עם נקודות וורודות... אז מה? אני צריך להוכיח את זה, לא?

אם אכן נישלח אליו דו"ח, הוא היה אמור להישלח לכתובת שמצויינת ברישיון שלו (אותה כתובת, לא שינו אותה ב 6 שנים האחרונות?)

אם נישלח הדו"ח בדואר רשום, והמישטרה תוציא את הספח המאשר, חייך, אכלת אותה... הסבירות שזה יקרה, שלאחר 6 שנים ימצאו את הספח הזה היא כמו הסבירות ששקופים ירוקים יפלו מהשמיים במרכז פתח תיקווה...

אגב, למרות שהסיכוי נמוך, אני תמיד שם מיטריה באוטו :wink: (רמז)

גילי

לא יודע לגבי יפלו מהשמיים .. אבל לא חסר קופים בפ"ת :D

לגבי הדו"ח, אמא שלי ביטלה לפני חודשיים בערך דו"ח משנת 2001 .. (ולה כן שלחו בדואר והיא יודעת את זה.. פשוט לא היה למשטרה אישור על כך:D)

פורסם
מישהו יודע אם דו"ח משטרה מלפני 6 שנים אמור להתיישן ?

חבר לא יכול לחדש את הרישיון מכיוון שגילו שהוא לא שילם איזה דו"ח מלפני 6 שנים, דו"ח שהוא לא קיבל לידיו אף פעם.

מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה ?

If your freind´s address was updated all the time in the MOT and no registered letter was sent at least once a year - the report should be cancelled.

Was it a trial , or just a fine ? - if a fine - then police or MOT should prove it was sent registered.

פורסם

זמן ההתיישנות של דו"ח משטרה הוא 10 שנים , וסביר להניח שהוא כבר לא בידי המשטרה אלה הועבר למרכז גביית כנסות .

http://www.court.gov.il/heb/fines/knasot.htm

מינסיוני המר אייתם הם לא ישכחו אלה יחקו לרגע האחרון ואז ישלחו לו אותו שוב בצירוף של רביות על כול השנים שעברו.

במקרה שלי הם לא שלחו תזכורת במשך 9 שנים ולאחר מכן כיבלתי את הכנס מנופך מסכום של כ-400 ש"ח זה הגיע ל-2700 ש"ח .

פניתי לבית המשפט ולא אזר כלום, שילמתי כמו גדול את הסכם הנל.

פורסם

אם מסומן אצלהם שהדו"ח נשלח לחברך, אז הוא בבעיות.

הם לא חייבים להציג אישור על המשלוח בדואר רשום.

אם הוא יילך עם זה למשפט, סיכויי גבוה שהוא יפסיד.

פורסם
אם מסומן אצלהם שהדו"ח נשלח לחברך, אז הוא בבעיות.

הם לא חייבים להציג אישור על המשלוח בדואר רשום.

אם הוא יילך עם זה למשפט, סיכויי גבוה שהוא יפסיד.

They do need. You can not be charged without even a single evidence.

Read what I wrote above.

• תוכן חדש...