Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש אוטו חסכוני בדלק] S2000 - או - M3 E36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן התלבטות קשה

אבל בימרM3 כבר הייתה לך , לעומת זאת ה-s2000 זה כמו הבת המזה כוסית של השכן שתמיד רצית

ל^@&*...

חוויה לחושים , משהו שאני לא חושב שתקבל אפילו ב-M3 המתורבתת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם חיסכון כספי הוא השיקול היחיד שלך, הייתי שוקל שנית. ההפרש בדלק לא יכוסה כל כך מהר, ואתה מוזמן לשבת ולחשב את מעטפת העלויות הכוללת.

מצד שני, אם אתה יכול לקנות עוד רכב, לך על זה.

למה כלבים מלקקים את הביצים? כי הם יכולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מוטי, אמרת שהרכב הזה לא עומד לבקר במסלול בכלל.

זאת אומרת שאם היה לך רכב אחד ויחיד שעליו היית נוהג, ולא היה לך רכב נוסף למסלול כמו המיאטה - לא היית עולה למסלול?

אני חושב שחלק גדול מהאנשים עולים עם הרכב היום-יומי שלהם. לא?

לגבי האתר שהבאת עם מחירים של משומשות, ממש אבסורד השוק שהולך שם.

מיאטה 2006 (NC) עם 1500 מייל למכירה באותו המחיר של מיאטה 2005 (NB) עם 7,500 מייל (שתיהן 22K$).

גם בב.מ.וו למיניהם אני רואה את אותו הסיפור (שנתון נמוך יותר עולה אותו דבר או אפילו יותר, למרות שהק"מ גבוה יותר ואין שום איזכור לתאונות).

Back to the original - NC again.

פורסם
מוטי, אמרת שהרכב הזה לא עומד לבקר במסלול בכלל.

זאת אומרת שאם היה לך רכב אחד ויחיד שעליו היית נוהג, ולא היה לך רכב נוסף למסלול כמו המיאטה - לא היית עולה למסלול?

אני חושב שחלק גדול מהאנשים עולים עם הרכב היום-יומי שלהם. לא?

בוודאי שכן, כמו גם ההנחה הנכונה שלך שהרבה אנשים עולים עם הרכב היומיומי שלהם.

מכיוון שיש לי את המיאטה אז אני מקדיש רק אותה למירוצים וכו' ולא לוקח שום סיכון מבחינת הרכב היומיומי שלי לתקלות ובלאי של מסלול.. גם ככה המיאטה יותר כיפית משתיהן על מסלול :-).

לגבי האתר שהבאת עם מחירים של משומשות, ממש אבסורד השוק שהולך שם.

מיאטה 2006 (NC) עם 1500 מייל למכירה באותו המחיר של מיאטה 2005 (NB) עם 7,500 מייל (שתיהן 22K$).

גם בב.מ.וו למיניהם אני רואה את אותו הסיפור (שנתון נמוך יותר עולה אותו דבר או אפילו יותר, למרות שהק"מ גבוה יותר ואין שום איזכור לתאונות).

אל תשכח שלבקש מותר וכמה באמת ייקבל המוכר זה דבר אחר.. עד היום כל רכב שקניתי בחיים היה במחיר נמוך יותר מהמבוקש, כשה-GMC בהפרש הכי גדול - $2600 פחות מהמחיר המקורי, וזאת בלי לאתר שום תקלה.

לגבי המיאטות, אל תשכח שחבילות אבזור שונות עולות יותר מחבילות אבזור אחרות.. כמו שאיבו RS חדשה עולה פחות מאיבו 8 רגילה (GSR) משומשת והרבה פחות מאיבו MR משומשת.

מוטי

פורסם

כמו שכבר כתבו, אתה מחפש רכב יומיומי, נוח, עם מקום אחרסון מינימלי (אני חושב).

S2000 לא תתן שום דבר כזה.

אומנם לא נהגתי עליה, מודה, אבל משיחות עם 2 בעלים של אחת, חוץ מיתרון גדול במדור הפסיכיות, אין לאוטו הרבה מה לתת ביומיום (גג וזהו).

משהו מעניין שהייתי חושב עליו, אם לא מפריע לך לרדת בשנתון, M3 E30.

מגיעה עם אותו הספק כמו האירופאי, אני מניח שלא יהיה קשה למצוא את ה-EVO2 או אחת שקיבלה כבר קיט סטרוקר ל-2.5.

יש לך רכב מאוד מהנה, חסכוני, נוח ליומיום, עם יותר הספק מהשתיים הקודמות (מדברים על 260-280 עם הקיט).

עכשיו נזכרתי במשהו, אני מניח שה-S נשקלת מאחר והיא רודסטר פסיכית (נגיד לכיוון מיאטה שלך).

ממה שאני יודע, בארה"ב נמכר רכב של החברה שהמציאה את המכוניות. לוטוס.

ממה שאני יודע, לוטוס אליז מגיעה אצלכם עם מנוע של הקורולה TS, זאת אומרת 190 כ"ס אטמוספריים, נראה לי שהיא יכולה להכות הרבה רכבים במדד ההנאה והיחודיות שלה.

* לגבי הערה על לוטוס, אז כן, עד שלא הוציאו את הסופר 7, לא יצאו רכבים בעולם, סתם כרכרות ללא סוס מעוצבות.

** ואכן, הכביש מהים (או יותר נכון האוקיינוס) במעלה הדרך בואכה בברלי הילס (והוא עוד ממשיך) שווה ברמתו לנס הרים, אם לא יותר טוב.

עשיתי אותו שש פעמים, ללא סיבה מיוחדת, עם רכב פשוט מהשכרה, כל פעם בתירוץ דבילי אחר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מעניין שהעלית את האליז לשיחה, יצא לי לנהוג על אחת ואם תקרא את השרשור תראה שגם דובר עליה בהשוואה ל-S2000.

בכל מקרה, מכיוון שהתקציב הוא באיזור של עד $15K האליז נופלת.. התחילו לשווק אותן רק בשנתיים האחרונות והמחירים שלהן עדיין גבוהים מדי.

האמת היא שאני לא לגמרי מבין למה כל מי שאני מדבר איתו על ה-S2000 מחזיק ממנה איזה אוטו פסיכי לגמרי ששואף להרוג אותך תוך כדי שהוא שם לך חיוך ענק על הפנים.. נהגתי על S2000 הרבה פעמים בכבישים ציבוריים וגם על מסלול, אם אתה לא נוהג כמו חוליגן בכוונה היא לא דורשת יותר תשומת לב בנהיגה מה-M3 שהייתה לי, שגם היא לא דרשה יותר תשומת לב מאיזו קורולה.. מה שכן, אם אתה כן נוהג כמו חוליגן היא דורשת יותר תשומת לב.

לא יודע, אולי בגלל שהמיאטה שלי הייתה בעברה מכונית הכביש שלי והיא ב-א-מ-ת פסיכית לגמרי אני לא ממש רואה את הקטע המטורף ב-S2000 כמו שחלק מהאנשים האחרים רואים.

בכל אופן, כמו שכתבתי, אני לא צריך שום שימושיות מיוחדת מהאוטו, מספיק שאפשר להכניס בבגאז' את התיק שלי עם הלאפ-טופ ומשקפי שמש בתא הכפפות :wink:.

לגבי ה-E30, אוטו מגניב אבל אני פשוט לא רואה את עצמי מתעסק עם אחת.

אני מחפש משהו טיפה יותר מודרני שה-E36 וה-S2000 מציעות.

מוטי

פורסם

אין כמעט רכבים חדשים שמפחידים ופסיכיים בנסיעה יומיומית (חוץ מ-911 ישנות, קונטסה ו-KIA RIO).

הכוונה ממה שהבנתי מהם על ה-S היא, שהיא לא נוחה לנסיעה יומיומית (יחסית).

אני מאמין שתוכל לבדוק ולסתור את זה אם יהיה צורך.

אתה מדבר על M3 95-96, מדובר על 240 כ"ס בני 12.

מה עם E46 325 ידנית? לא נכנסת בתקציב? יותר נוחה ומפנקת, הספק יפה מאוד, שנתון מתקדם.

לא יודע כמה קילומטרים אתה נוסע ביום, אבל אם אתה מאנשי ה-100++, נראה לי שרודסטר יהיה פחות מהנה.

מה דעתך על בהמה אמריקאית ישנה? ככה בשביל הפאן ובשביל להגיד ש"ראיתי, ניסיתי".

אני יודע.. מוסטנג? קורבט ישנה? אני פשוט לא מבין במשאיות...

אני מאמין שלא תרצה רכב ישן, אבל אולי בכל זאת.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

ROY ידידי, אם אני לא טועה מוטי מעוניין לקנות עוד אוטו בגלל חיסכון בדלק, בהמה אמריקאית זוללת דלק אחת יש לו, הוא מחפש משהו עם צריכת דלק קצת יותר שפויה.

דרך אגב, לפי מה שאני זוכר, לS2000 מומנט יחסית נמוך, ובשביל להנות ממש מהרכב הוא צריך להשאר בתחום הגבוה של הסל"ד, ואם היעוד של הרכב שאתה צריך הוא רק יומיומי בלבד, אז הM3 אני מאמין שתספק יותר את הסחורה.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...