Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרך חזרה מהאירוע במסלולים ביקשתי מחבר לצלם אותי בנסיעה (מהצד) שימו לב באיזה תיזמון הוא תפס אותי - מזל שרק הפלש שלו פעל (:

PICT0048.JPG

STI 2004

פורסם

ואיך אתה יודע שרק הפלאש שלו פעל? לא רוצה לבאס אותך, אבל באור יום הסיכוי שתבחין בפלאש ממצלמת מהירות קטן מאוד. חוץ מזה שבאור יום לא צריך פלאש..

פורסם

גם אתה מאלה שאוהבים לדמיין שיש להם אוטו ארוך ומשכיבים את המושב אחורה כדי לא לראות את הקצה של המכסה מנוע?

מילא המושב של הנוסע, אבל למה של הנהג צריך לשכב אחורה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כבר חשבתי שאתה עומד להעלות תמונה בסגנון הזה :roll:

שמר

לא התכוונתי בקטלוג פוקס :)

לכל הדואגים - אין לי ספק שלא צולמתי מכיון שנסעתי על לא יותר ממ100,מה שמגניב בתמונה זה שמצלמת המהירות נכנסה בדיוק לפריים - ללא כוונה תחילה.

STI 2004

פורסם

מצחיק, אבל בדרך חזרה מהאירוע של מסלולים נסעתי בנתיב השמאלי ועקפתי איזו מיצובישי שנהגה בה בחורה ב-100 קמ"ש לערך. מיד לאחר העקיפה, עדיין לא הספקתי לחזור לימין וראיתי מצלמה, אז האטתי בעדינות ל-110 בערך. פתאום אני קולט את הלנסר מימיני מאיצה בחוזקה, עוקפת אותי על יותר מ-120 ו...מקבלת פלאש מהמצלמה. מצחיק שכמה שניות אח"כ היא האטה שוב ל-100 וקצת, ואני עקפתי אותה בשנית. מהמבט על פרצופה נראה היה שהיא בכלל לא שמה לב להנצחה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצחיק, אבל בדרך חזרה מהאירוע של מסלולים נסעתי בנתיב השמאלי ועקפתי איזו מיצובישי שנהגה בה בחורה ב-100 קמ"ש לערך. מיד לאחר העקיפה, עדיין לא הספקתי לחזור לימין וראיתי מצלמה, אז האטתי בעדינות ל-110 בערך. פתאום אני קולט את הלנסר מימיני מאיצה בחוזקה, עוקפת אותי על יותר מ-120 ו...מקבלת פלאש מהמצלמה. מצחיק שכמה שניות אח"כ היא האטה שוב ל-100 וקצת, ואני עקפתי אותה בשנית. מהמבט על פרצופה נראה היה שהיא בכלל לא שמה לב להנצחה...

רוני

אתה היית בשמאל? יש מצב שאתה תקבל דו"ח...

STI 2004

פורסם
אתה היית בשמאל? יש מצב שאתה תקבל דו"ח...

הייתי מאחוריה וראיתי את הפלאש על הבגאז' שלה, כך שאני לא חושב שהמצלמה בכלל קלטה אותי.

ובכלל, תקן אותי אם אני טועה, אבל הצילום הוא פעמיים - כך רואים איזו מכונית בתמונה היא זו שנסעה מהר יותר. (ובכל מקרה - אם יש בתמונה שתי מכוניות לרוב מבטלים אותה)

וד"א, תנוחת הנהיגה שלך באמת איומה ונוראה :-P:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני למצלמת רמזור יש שני צילומים כדי לקבוע התקדמות, למצלמת מהירות לידיעתי יש רק צילום אחד.

ולגבי תנוחת הישיבה - זה רק נראה מזעזע למעשה אני יושב לפי כל הכללים.

(לפעמים נוזל קצת למטה...)

STI 2004

פורסם

1. מצלמת רמזור מצלמת פעמיים.

2. מצלמת מהירות בצידי הדרך מצלמת פעם אחת.

3. עדיין התנוחת נהיגה שלך נראית כמו מיטה ששוכבים בה לצפות בטלויזיה (או בשמיים אם הגג היה פתוח)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני קורא לתנוחה הזאת תנוחת הע"ע - ערס בעונדה.

אין ערס שיש לו הונדה והוא לא נוסע ככה.

במקרה של תאונה באמת שחבל עליו. גם עליך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...