Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה שלי ברכב התקלקלה ואני מחפש אזעקה חדשה, מה שחשוב לי שזאת תהיה אזעקה עם גלאי נפח וזעזועים ושיהיה אפשר לכוון את הרגישות של הגלאים, אני יודע שיש את האזעקות הדו כיווניות שמקבלים את ההתראות השלט אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני יודע שזה לא עוזר הרבה כשאנחנו יודעים כשפורצים לנו לרכב כי לא שווה לסכן את החיים בשביל מכונית.

אני רק רוצה לציין שהמטרה שלי בהתקנת אזעקה היא להרתעה בלבד וזה כדי שלא כל ילד או מסומם שרואה שיש רדיו בתוך הרכב ירצה לנסות לקחת אותו והרגישות של האזעקה חשובה לי כדי שלא יתקרבו אליו ולא ישענו עליו כל מיני אנשים שאוהבים להישען ולגעת ולהיסתכל מה יש בפנים.

אשמח לקבל המלצות

פורסם
האזעקה שלי ברכב התקלקלה ואני מחפש אזעקה חדשה, מה שחשוב לי שזאת תהיה אזעקה עם גלאי נפח וזעזועים

גם גלאי נפח וגם זעזועים זוהי תוספת, הגלאים באזעקות מגיעים או עם זעזועים או עם נפח

ושיהיה אפשר לכוון את הרגישות של הגלאים, אני יודע שיש את האזעקות הדו כיווניות שמקבלים את ההתראות השלט אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני יודע שזה לא עוזר הרבה כשאנחנו יודעים כשפורצים לנו לרכב כי לא שווה לסכן את החיים בשביל מכונית.

אני רק רוצה לציין שהמטרה שלי בהתקנת אזעקה היא להרתעה בלבד

איזו הרתאה? האוטו יצפצף ואף אחד לא יסתכל עליו!

וזה כדי שלא כל ילד או מסומם שרואה שיש רדיו בתוך הרכב ירצה לנסות לקחת אותו

שתי שניות ולוקחים אותו, ותאמין לי כפי שרשמתי אף אחד לא יסתכל על האזעקה, ולכן אנשים מתקינים אזעקות ביפר, לפחות להדליק אור, או לצעוק מהחלון

והרגישות של האזעקה חשובה לי כדי שלא יתקרבו אליו

ואם יתקרבו, אז מה , האזעקה תצפצף? ממש לא!! ואם כן, אז היא מכל דבר תצפצף עד שתשתגע.. וממילא כבר לא תתיחס לציפצופים שלה, זה כמו הסיפור "זאב זאב"...

ולא ישענו עליו כל מיני אנשים שאוהבים להישען ולגעת ולהיסתכל מה יש בפנים.

ראה הערה קודמת שלי בפסקה הקודמת

אשמח לקבל המלצות

קיבלת..

אזעקת ביפר, או שתדאג שהאוטו שלך לא יהיה מבריק לא מענייןן, לא ימשוך תשומת לב, ואם מישהו מגיע, אז שלא ייהיה מה לקחת.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מבחינת גניבת רדיו - באוטו שלי אצל הבעלים הקודם גנבו מתחת לבית פעמיים! רדיו-דיסק למרות שהייתה אזעקה מופעלת עם גלאי נפח שהתחילה לצפצף מיד בשבירת החלון. לקח להם כ- 30-60 שניות בכל פעם להעלם עם הרדיו. פעם אחת גם הוא הספיק לראות אותם נמלטים - פשוט באמצע הלילה עד שאתה שומע את האזעקה, קולט שזה האוטו שלך ורץ לחלון, זה בערך הזמן שלוקח להם להעלם.

אז מבחינת הרתעה.....לא נראה שזה עושה רושם על כל המסוממים למיניהם, כפי שאמרת.

לכן, ההמלצה בסוף של דני - זה הכי חכם והכי נכון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

האזעקה כן עוזרת כי לפחות אני ראיתי שמתי שסתם ילדים יושבים על מכוניות או מסתובבים סביבם ואחת האזעקות מתחילות לעבוד אז זה מרחיק אותם, וסתם לידע הכללי אני ראיתי ילדים פורצים למכונית פעם רק בגלל שהם ידעו בוודאות שברכב לא מותקנת אזעקה אז אני לא מתכוון למקצוענים שיודעים איך לעקוף את הכל, אבל עדיין כשאני רואה עבריינים קטנים יושבים על הגדר על יד באיזור ורואים כשאנשים חוזרים הביתה ונועלים מכונית עם המפתח אז ישר הם באים להידבק לחלון כדי לראות אם יש משהו שאפשר לקחת כי גם ככה אף אחד לא ישמע אם יפתחו את הדלת נכון?

פורסם
האזעקה כן עוזרת כי לפחות אני ראיתי שמתי שסתם ילדים יושבים על מכוניות או מסתובבים סביבם ואחת האזעקות מתחילות לעבוד אז זה מרחיק אותם, וסתם לידע הכללי אני ראיתי ילדים פורצים למכונית פעם רק בגלל שהם ידעו בוודאות שברכב לא מותקנת אזעקה אז אני לא מתכוון למקצוענים שיודעים איך לעקוף את הכל, אבל עדיין כשאני רואה עבריינים קטנים יושבים על הגדר על יד באיזור ורואים כשאנשים חוזרים הביתה ונועלים מכונית עם המפתח אז ישר הם באים להידבק לחלון כדי לראות אם יש משהו שאפשר לקחת כי גם ככה אף אחד לא ישמע אם יפתחו את הדלת נכון?

אולי תחליף איזור מגורים..?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא מדובר בבית שלי. אלא במקומות שאני נמצא בהם לפעמים, בכל מקרה כנראה שהאזעקה שלי לא התקלקלה לגמרי ויש בה בעיה עם הסוללת גיבוי,אבל אני לא חושב שברכב שלך דני אין אזעקה ברכב כי אתה לא מאמין שהיא תמנע את הגניבה שלו או של המערכת.

פורסם

מספיק שהגנבים "הפשוטים" רואים את הנורה האדומה של האזעקה מהבהבת הם עוזבים את הרכב ועוברים לרכב של השכן. הרתאה עוזרת לפעמים. חוץ מזה תקפיד לשלוף את הפאנל של הרדיו דיסק, הם לא רואים פאנל ומסתלקים. זה מה שאני עושה.

אזעקת ביפר מתקינים ברכב חדש יחסית.

• תוכן חדש...