Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים ידועים (כיביכול):

מאזדה לאנטיס 323

שנת 2001

גירסת ה-GLX 5 דלתות

יד-שנייה מליסינג; השני היה פרטי ומכר אותה למגרש עקב Trade-In

105,000 ק"מ

מגרש המתחייב לניקיון של האוטו ונותן אחריות 3 חודשים

רשימת טיפולים מהמוסך המורשה

מחירון יצחק לוי: 63,000 ש"ח

מחיר המגרש: 53,000 ש"ח

מקווה לחטוף אותה לבדיקה יום ראשון - האם מבחינת המחיר שווה לי? יכול להוריד יותר?? :roll:

פורסם

2001 גם יד שנייה ,גם מליסינג במקור ועכשיו גם ממגרש.

תעשה את השיקול שלך, אני לא הייתי נוגע ברכב שכזה.

פורסם

ב-53K ש"ח יש הרבה מאוד אפשריות שעדיפות על לאנטיס. (בלי קשר להיותה בעבר בליסינג / מגרש).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במחיר הזה תחפש פוקוס יד 2 שהיתה במקור מליסינג (פרטיות קשה מאד למצוא, והמחירון גבוה יותר).

אפשר למצוא אחת כזאת במצב מצוין - בדיוק כזאת מצאתי עבור חבר לא מזמן. פשוט צריך לחפש עם קצת סבלנות.

לנטיס היא פשרה גדולה מבחינת נוחות ובטיחות.

יש כמובן אפשרויות נוספות, אבל פוקוס באמת מצטיינת ברוב הסעיפים.

בהצלחה!

אורי

פורסם

לאנטיס ממגרש?! האוטו הכי נפוץ בארץ ועוד ממגרש?... אני מתפלא עליך, בחיפוש קצרצר בעיתון או ביד 2 אתה מוצא מיד פרטית עשרות אם לא מאות במצב מעולה עם יד נמוכה וקילומטרז' נמוך - אז אל תעשה טעות.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מחזק את כל אלו שמעלי... יש לך "מציאות" יותר טובות בסכום כזה.

וגם אם אתה "נעול" על לאנטיס - לא חסרות כאלו פרטיות ושמורות.

באמת שלא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...