Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

לא מזמן הופסק יבוא של שברולט אימפלה לארץ עקב יבוא הביויק לאקרוס.

שאלתי היא האם מתוכנן שחזור יבוא של האימפלה? ואם כן מתי?

תודה לעונים.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

UMI לא אוהבים להתחרות בעצמם לכן עד שזו לא תוחלף אל תצפה לאמריקאית מגודלת נוספת מביתם.

מה גם שהאימפלה מיצה את עצמה ולא הוחלפה בדגם חדש, גם בחו"ל היא עדיין נמכר אותו הדבר, אז הם חידשו על ידי יבוא מותג נוסף.

אופנוען

פורסם

אם הייתי מעוניין ברכב הייתי מנסה לפנות ישירות ל UMI ולבקש ספציפית את הרכב..

רכב עם תקינה וחלקים בארץ לא אמור להוות בעיה בשבילם להביא :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
UMI לא אוהבים להתחרות בעצמם לכן עד שזו לא תוחלף אל תצפה לאמריקאית מגודלת נוספת מביתם.

מה גם שהאימפלה מיצה את עצמה ולא הוחלפה בדגם חדש, גם בחו"ל היא עדיין נמכר אותו הדבר, אז הם חידשו על ידי יבוא מותג נוסף.

אני רואה שהעובדות לא מבלבלות אותך...

האימפלה הוחלפה בדגם חדש ב-2006, עם שיפורי שלדה ומתלים, 3 מנועים חדשים (210-305 כ"ס), עיצוב פנים שנות דור יותר טוב, ועיצוב חוץ אלגנטי אך אנונימי משהו.

היא חולקת פלטפורמה עם הלה-קרוס, אך המנועים כולם שונים.

לא ברור למה לא מביאים אותה לארץ, לדעתי היתה יכולה להשלים את הלה-קרוס ולא להתחרות בה.

אורי

פורסם
האימפלה הוחלפה בדגם חדש ב-2006, עם שיפורי שלדה ומתלים, 3 מנועים חדשים (210-305 כ"ס), עיצוב פנים שנות דור יותר טוב, ועיצוב חוץ אלגנטי אך אנונימי משהו.

אורי

די מכוערת לעומת הקודמת, אבל העיצוב פנים באמת יפה:

ext_gallery03.jpg

int_gallery03.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אין להם טעם להביא עוד מתחרה לעצמם...

בנישה היותר יקרה יש את הביואיק "לה קרוס" החדשה (מעל 200 אלף שקל)

ובנישה של היותר זולה (מנהלים) יש את המאליבו (170 אלף שקל)

לא נראה לי שהם זקוקים לעוד רכב בהיצע הזה. גם ככה נתוני המכירות של הרכבים הללו לא מרקיעים

שחקים..

1.8T 8)

פורסם

ואני אומר שמה שלא מייבאים- אי אפשר למכור...

חבל שהיא לא מיובאת לארץ, UMI עושים טעויות של מתחילים בשיווק.

dirty old man

need love too

פורסם

דווקא בקראספורום מבכים את מות האימפלה?! זה עוד ייגמר בשרשור זיכרון לאלמרה.

ממש לא בטוח שהאימפלה היא אבידה גדולה כל-כך, אפילו בדגם החדש. עוד אמריקנית גדולה ותו לא. לא מכונית שיכולה להתחרות בפאסאט, וכנראה שגם לא בקאמרי החדשה.

להפסקת הייבוא היו כמה סיבות. מבחינה שיווקית קשה למכור במקביל גם אוויאו ב-80 אלף שקל וגם אימפלה ב-200 אלף שקל. הגעת הדגמים הקוראניים הפכה את שברולט ממותג אמריקני נחשק בקרב לקוחות מסוימים למותג עממי, כזה שכבר אינו מספיק יוקרתי לכסות מכוניות ברמת המחיר הזאת.

חוץ מזה, חלקן של המכוניות הפרטיות בעוגת המכירות של כלי-רכב במחיר של 200 אלף שקל וצפונה הולך ופוחת, כאשר הג'יפונים והג'יפים כובשים כל חלקה טובה. מכירה מקבילה של אימפלה ולה קרוס רק הייתה גורמת לקניבליזציה של שוק קטן ממילא.

פורסם

ה"אמריקאי" שאתה לכאורה מקבל הוא לא האמריקאי האורגינל שהיית מקבל משברולט נטו בעבר. לשברולט-דייהו אתה כבר לא יכול לקרוא אמריקאי מבלי להזכיר קוריאני באותו המשפט, וזו לפי דעתי בושה לשם "אימפלה".

אני חושב שהיבואן לא מייבא את הרכב מטעמי "בושה" בלבד. :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אודי, אני חולק על דעתך.. ובגדול..

אין קשר בין העובדה שלמותג יש מכונית ב80 אלף שקל לזה שהוא מוכר מכונית ב200 אלף שקל...

לא חסרות חברות שיש להן דגמים באיזור ה100 אלף וגם באיזור ה200 וה300-400 אלף..

רוצה דוגמאות?

טויוטה - יש גם יאריס וגם לנד-רובר וקאמרי..

פולקסווגן - יש גם פולו וגם גולף במעל 200K, גם פאסאט, גם פייטון וגם טאורג'..

פז'ו - גם 206 וגם 607

סיטרואן - גם C3 (ובקרוב C2) וגם C6..

ובאמת שלא חסרות עוד דוגמאות..

זה שלמותג יש דגם בפחות מ100K לא אומר שהוא לא יכול למכור דגם אחר לחלוטין, שאין שום טיפת קשר ביניהם פרט לסמל, במעל 200K..

גם לא חסרים הפרשים גדולים יותר כמו בBMW AUDI ומרצדס, שם יש דגמים באיזור ה200K וגם דגמים במעל 1500K..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון לדימוי שנעשה בקרב הציבור לשברולט, הרי עכשיו שברולט זה לא אמריקה, זה

קוריאה במדיי אמריקה מה שמוריד את הערך של החברה/רכב בכמה רמות. לא הרבה ירצו לקנות

קוראנית ב200 אלף שקל כשיש מגוון רחב מאוד של מתחרות עם מוניטין מצויין.

המותג "שברולט" כבר לא נחשק ויוקרתי כבעבר ואין הצדקה לשלם על רכב שכזה 200K.

1.8T 8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למיטב ידיעתי הם לא ראו טעם להביא את האימפלה החדשה כי היא תפריע למכירות הלוצרן.

גם ככה הלוצרן והלה-קרוס קרובות בגודל בביצועים ובמחיר.

אני לא חושב שיש משהו בדיבורים על הורדת ערך המותג שברולט בעיני הציבור.

אולי הסיבה האמיתי היא שנגמר להם המקום (פיזית) באולמות התצוגה.:biglaugh:

אל תשכחו שבאותו אולם הם צריכים להכניס גם את מותגי דיהו-לט, שברולט אמריקה, ביואיק, קדילק, האמר, אופל, וסאב.

מזל שסגרו את חטיבת אולדסמוביל ושיש צמצומים בסאב, אחרת לא היינו מקבלים אפילו את הלה-קרוס והלוצרן, הג'יפים של האמר פשוט תפסו לכולם את המקום...:wink:

פורסם

בתור אחד עם אימפלה בבית, אני חושב ש UMI עשו טעות .

הפסקת שיווק האימפלה נועדה לחזק את מותג ה-ביואיק.

לביואיק יש שם יוקרתי יותר אך מבוגר יותר, ועיצוב המכוניות מאוד מבוגר.(מיושן לטעמי)

היום חזרתי מאולמות התצוגה וממש התאכזבתי מהלקרוס. עד כדי העדפת הקאמרי על פניה.

אם האימפלה החדשה היתה מגיעה די בוודאות היינו קונים אותה.

פורסם

אודי, אני חולק על דעתך.. ובגדול..

אין קשר בין העובדה שלמותג יש מכונית ב80 אלף שקל לזה שהוא מוכר מכונית ב200 אלף שקל...

לא חסרות חברות שיש להן דגמים באיזור ה100 אלף וגם באיזור ה200 וה300-400 אלף..

זה לא ענין של הפרשי מחיר, אלא ענין של מיצוב של כל דגם.

רוצה דוגמאות?

טויוטה - יש גם יאריס וגם לנד-רובר התכוונת לנדקרוזר, מן הסתם וקאמרי..

אבל להבדיל מהאוואו, יאריס לא נתפסת בשוק כמכונית-ליסינג נחותה, אלא כמוצר שנמצא בתחום העליון של הקטגוריה שלו. וכשטויוטה רצו למכור מכוניות יוקרתיות באמת, הם יצרו לשם כך מותג נפרד - לקסוס.

פולקסווגן - יש גם פולו וגם גולף במעל 200K, גם פאסאט, גם פייטון וגם טאורג'..

המיצוב של של פולקסווגן עבר עליה הדרגתית במשך שנים והיום החברה נתפסת כמותג יוקרתי. הפולו, כמו היאריס ולהבדיל מהאוואו, שייכת תדמיתית ומתומחרת בראש קטגוריית הסופרמיני. הפייטון בודאי לא מהווה דוגמה להצלחה: המכונית היא כשלון, בדיוק בגלל ענין המיצוב. עם כל הרמת תדמית המותג, זה עדיין לא מספיק כדי להצליח בפלח מכוניות הפאר.

פז'ו - גם 206 וגם 607

סיטרואן - גם C3 (ובקרוב C2) וגם C6..

שוב, ה-607 היא כשלון. ולסיטרואן אין שום אשליות לגבי יכולתה להתמודד מול הגרמניות עם ה-C6.

ובאמת שלא חסרות עוד דוגמאות..

זה שלמותג יש דגם בפחות מ100K לא אומר שהוא לא יכול למכור דגם אחר לחלוטין, שאין שום טיפת קשר ביניהם פרט לסמל, במעל 200K..

גם לא חסרים הפרשים גדולים יותר כמו בBMW AUDI ומרצדס, שם יש דגמים באיזור ה200K וגם דגמים במעל 1500K..

כ-ל דגמי אודי, כל דגמי ב.מ.וו וכל דגמי מרצדס ממוצבים גבוה מאד בקטגוריות שלהן. ואפילו מרצדס יצרה מותג חדש, מייבאך, כשרצתה להתמודד מול רולס-רויס ובנטלי בתחום הפאר-על. זו גם הסיבה שב.מ.וו נאבקה על רולס-רויס. [/QUOTE]

ולהבדיל מכל הדוגמאות למעלה, שברולט עם האוואו והאופטרה מיצבה את עצמה נמוך מאד, והמכוניות נמכרות בכמויות גדולות. המשמעות היא ששברולט נתפסת כמותג עממי, זול ולא איכותי במיוחד בעיני רוב הציבור שזה מה שהוא מכיר מהליסינג. המותג עבר תהליך הפוך מזה שעברה פוקלסווגן. כשלאותו יבואן יש ביד מותג שאין לו בעיה כזו - דהיינו ביואיק - המשוואה פשוטה מאד.

תאר לעצמך שקאיה יוצאת היום עם מכונית בפלח-השוק של ב.מ.וו סדרה 5. מי ירצה לגעת בה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...