Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצים האמר 2006 בהנחה של 40K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל שנה נתקעים יבואני הרכב עם מלאי של מכוניות; בדיקת TheMarker מעלה, שאנשי השיווק הממולחים מעדיפים לא לדווח לקונה הפוטנציאלי שהמודל שהוא רוכש כבר מיושן; על השקרים של אנשי המכירות

09:44 | 04.4.2006 תומר הדר

להמשך כתבתו של מיודענו, תומר הדר.

אומנם כתבה מלפני יומיים אבל אולי בכל זאת לא קראתם עדיין. דברים שטוב לדעת! :-D

אופנוען

פורסם

פחחח... התמסחר :)

לפחות שיודה לאירנה והדובלו שהביאו אותו עד הלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא תמיד המבצעים האלה לא כדאיים.

אני קיבלתי הנחה של 12.5% + צ'ופרים בשווי ~7000 ש"ח כשקניתי דגם 2004 כשהיה אפשר לקנות כבר דגמי 2005, ובנוסף דגמי 2004 הגיעו בטעות עם מערכת רדיו-דיסק-ניווט-טלפון (RT3) בלי תוספת מחיר. הניווט אמנם לא יכול לעבוד בארץ בגלל העדר תוכנת מפה תואמת, אבל גם רדיו-דיסק טלפון הוא צ'ופר נאה.

פורסם

תשמע, ההאמר בכל דרך שלא תביט בו יהיה ג'יפ (בהנחנה והציטוט היה אמור להביע ספקות לגבי היותו ג'יפ).

סך הכל הוא בנוי על שלדת סולם עם סרנים חיים ו-4X4, זה דיי מתכון לג'יפ. מצויות בו נעילות חשמליות לדיפרנציאלים.

ישנם אופציות אחרות מבית יצרנים קוריאנים שאצלנו מתהדרים בפאר הדר ותפארת ג'יפאי היוקרה שבשמחה אזלזל בהם עם הפרונטרה הזולה שלי ואראה להם מאיפה הג'יפ מוצאי אבק.

הקיצר: ההאמר H3 אומנם איננו האמר אם כי טרייל בלייזר משופר קוסמטי, אך הוא בהחלט עושה את העבודה נכון. הוא מיועד לאנשים שיושבים על חופן דולרים ורוצים להראות זאת, על הדרך הוא בהחלט קשוח ויבצע מטלותיו לתפארת GM. ההאמר הראשון היה אומנם ה"האמר" אך זה לא חייב שזה מה שהלקוחות רצו באמת, בדיקות נכונות הציגו שלמעשה לקוח ג'יפאי היוקרה אינו באמת רוצה את כלי השטח הקרבי ביותר, אם כי המרשים ביותר.

אחרת איך תסביר את המעבר לשלדות סטייל פרייבט במקבילים יפנים לדוגמאת המיצובישי פאג'רו קינג?

בר"ג ממש ליד בנק בינלאומי ברח' ז'בוטינסקי בשעות הערב חונה על המרכה H3 צהוב עם גלגלי ניקל 22 אינץ' בערך.

כפי שהוא נראה וכפי שהוא חונה זו הייתה כוונת המשוררת בבחירת פלח השוק המיועד של ה-H3!

אופנוען

פורסם

רוב מוחלט של מכירות הרכב החדש בארץ במילא מתבצע ע"י חברות הליסינג, המכירה ללקוחות הפרטיים מבחינת יבואני הרכב כיום היא עניין משני בלבד.

פורסם

כל עוד ניתן לקנות רכב ממודל קודםבהנחה זה מעולה אבל אם שילמת על דגם נוכחי וקיבלת דגם קודם זה כבר עובר כל גבול. איך הקונה יכול לדעת שבאמת קיבל את הרכב ממודל נוכחי ולא עבדו עליו? בהנחה שהרכב לא משתנה משנת דגם אחת לשניה.

פורסם

לבדוק ברישיון רכב כאשר הוא מקבל את הרכב.

בנוסף, יש מדבקה עם סימני זיהוי ברכב עצמו.

אני קיבלתי הנחה של 15% על מודל 2002 וגם זה דרך הטלפון בלי להגיע בכלל ליבואן.

Veni Vidi Vici

פורסם

מה עם טויוטה או מאזדה? אצלהם להפך! במקום למכור דגמים של המלאי ישן שנשאר הם מוכרים 2008 כי נגמרו הדגמים "הישנים" :-D.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

jalaad, כוונתי הייתה להדגיש את הערבוב בין שני המותגים הנפרדים JEEP וHUMMER ולא מעבר לכך. סתם אכזב אותי לראות זאת שכן לא ציפיתי למעידת לשון שכזו מתומר (בתקווה שאולי מישהו אחר ערך ודחף את ה"גי'פ" לטקסט).

בכל מקרה העיקר זה שהוא סוף סוף כותב ומיישם את כשרונו :mm_yeah:.

פורסם

הנושא של "ג'יפ" היה הראשון שתפס את תשומת לבי. ל"הארץ" יש הרבה עורכים לשוניים ולא כולם יודעים מה ההבדל בין ג'יפ לסתם רכב שטח. בחודשים הקרובים אנחנו ניכנס יותר לקטע של העריכה הלשונית ותהיה על זה יותר שליטה. הקטע המעניין היה דווקא לשמוע את החירטוטים שמכרו ללקוח הסמוי כשביקש לדעת האם כדאי לקנות את הדגם המחליף של הקליאו הנוכחית או ה206 (כלומר 207). לצערי לא הכל נכנס לכתבה, אבל בואו נאמר שלשקר אין רגליים...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
jalaad, כוונתי הייתה להדגיש את הערבוב בין שני המותגים הנפרדים JEEP וHUMMER ולא מעבר לכך.
בגדול מצמץ, אתה צודק, אבל זה נשאר רק בגדול.

ה-JEEP האמיתי של קרייזלר למעשה הינו ממציא השם, אין לי מושג איך קראו לקטגורייה לפני זה,

אבל שים לב בעולמנו הכל מוחתם תחת מותגים.

איזה סלולרי יש בבעלותך? סלקום, אורנג', מירס, פלאפון? אתה מסכים איתי שלמרות העובדה שארבעתם בגדר טלפון סלולארי או טלפון נייד לרוב תתייחס לכולם כאחד, "פלאפון".

יש עוד דוגמאוד סטייל "קוקה קולה" ודומיהן שיתאימו לפה פחות או יותר אך אתה מבין את הרעיון.

ג'יפ מנהלים, גיפ עירוני, ג'יפון, ג'יפ קרבי לבן/שחור/אדום או או או או אפילו מוישה זוחנין! כולם באים מאותה הנגזרת = ג'יפ. השם קליט, השם נתפס, השם חדר לייצוג כולם ולא היחיד תוצרת קרייזלר.

אבל שוב, "בגדול" אתה צודק והיתר טועים. אבל רק בגדול.

אופנוען

פורסם

ה-JEEP האמיתי של קרייזלר למעשה הינו ממציא השם, .

יש לי פריג'ידר של סמסונג, ואני הכי אוהב את הארטיקים של שטראוס...
פורסם
לבדוק ברישיון רכב כאשר הוא מקבל את הרכב.

בנוסף, יש מדבקה עם סימני זיהוי ברכב עצמו.

אני קיבלתי הנחה של 15% על מודל 2002 וגם זה דרך הטלפון בלי להגיע בכלל ליבואן.

איפה אני יכול לזהות מדבקות שיעידו על השנה שיוצר הרכב?

אלה בצידי הדלתות ועל כל החלקים שמחוברים לרכב?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...