Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית קטנה .. לא חייב מנוע גדול .. מספיק 1300-1400

שיהיה מעל שנת 96 .. ז"א צורה עגולה , לא אוהב בכלל מכוניות עם צורה ישנה ומרובעת כמו למשל ה205, שרייד , וכו'.

שיהיה אוטו אמין מבחינת תקלות , ואם יש לאוטו מחלה מסוימת .. אז מה המחירים של חלקי חילוף

ואם לאוטו "יש שוק" במכירה לאחר מכן .. בקיצור אני ביררתי המון באינטרנט ולא מצליח למצוא רכב כזה

סך הכל הדרישות הכי חשובות לי שהאוטו יראה טוב מבחינת הצורה (לא אכפת לי סאן-רוף, ג'אנטים וכו) יותר חשוב לי האוטו עצמו, שיהיה בתקציב של עד 15-17 אלף בערך ושיהיה אמין.

תנו כמה שיותר הצעות וכיוונים למכוניות ..

אני רק חייב להגיד שזה נראה אחלה פורום , אנשים איכותיים ועונים תשובות לעניין .. תודה ! :wink:

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

מיצובישי קולט יכולה להכנס לך בתקציב, שנת 93 אמנם. יותר עגולה מהקולט - לא תמצא.

החיסרון היחיד: נפח מנוע 1600, ורצית נפח קטן יותר.

אני הייתי מחפש ידנית, פחות בעייתית ויותר חסכונית.

תצטרך גם להוסיף עוד איזו אלפיה או 2, אך לרכב עם שנתון ישן יחסית, מומלץ להתמקח על המחיר, וזה יכול להגיע גם למתחת ל-17 אלפיות.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אבל לפי מה שהבנתי הקולט לא הכי אמינה מבחינת חלקים

תקן אותי אם אני טועה ... ואם כן .. אז אתה מדבר מנסיון או שככה שמעת ?

וד"א כמה הקולט עולה ? :roll:

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

מה אתה רוצה? בקשת צורה עגולה, ובתקציב שציינת זה רק שנתונים ישנים ואין מבחר של עגלגלות.

לגבי המחירון, מחירון הגה לקולט 93 ידנית היא: 21,500. לוי יצחק כרגע אין לי תשובה אך אני יכול לבדוק לך את זה עד מחר, אבל הוא בד"כ מייקר ב-1000 עד 1500 ש"ח גג ביחס לטוח המחירים הזה. בשנתונים האלו מורידים אבל בד"כ מהמחירון על דפיקות, בלאי, קילומטרז, ושאר ירקות. בקיצור לא חסר על מה להוריד כי בשנתונים האלו במיוחד בקולט, הרכב לא הכי שמור בעולם, כי יש הרבה שחוטות, אמנם לא נדיר למצוא שמורה אבל תהיה בטוח שזה יהיה הרבה יותר קשה מלמשל למצוא יד שניה מאשר יד רביעית או חמישית.

לגבי חלקים - אין לי מושג.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אוקיי תודה רבה.

יש עוד הצעות למכוניות אחרות ?

אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות...

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם
אני מחפש מכונית קטנה .. לא חייב מנוע גדול .. מספיק 1300-1400

שיהיה מעל שנת 96 .. ז"א צורה עגולה , לא אוהב בכלל מכוניות עם צורה ישנה ומרובעת כמו למשל ה205, שרייד , וכו'.

שיהיה אוטו אמין מבחינת תקלות , ואם יש לאוטו מחלה מסוימת .. אז מה המחירים של חלקי חילוף

ואם לאוטו "יש שוק" במכירה לאחר מכן .. בקיצור אני ביררתי המון באינטרנט ולא מצליח למצוא רכב כזה

סך הכל הדרישות הכי חשובות לי שהאוטו יראה טוב מבחינת הצורה (לא אכפת לי סאן-רוף, ג'אנטים וכו) יותר חשוב לי האוטו עצמו, שיהיה בתקציב של עד 15-17 אלף בערך ושיהיה אמין.

תנו כמה שיותר הצעות וכיוונים למכוניות ..

אני רק חייב להגיד שזה נראה אחלה פורום , אנשים איכותיים ועונים תשובות לעניין .. תודה ! :wink:

אתה קצת סותר את עצמך... אתה מחפש רכב שנת 96 לפחות במחיר של 15K-17K שיש לו "שוק" טוב, כמובן שלרכב עם סחירות טובה יהיה תג מחיר גבוה יותר, משמע שנתון נמוך יותר בשבילך

אני הייתי ממליץ לך לבדוק את האופל אסטרה, לרוב אלו לא מכונית שצעירים השחיטו, לפי דעתי נראת טוב ונותנת תמורה טובה למחיר (שאגב ממש לא גבוה)

בהצלחה ויום טוב

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
נראה לי שה106 תכנס לך יופי לתקציב

הלוואי שהייתי יכול לקנות את המכונית היפה הזאת! אבל התקציב שלי טיפה פחות מזה ...

ה106 בצורה היפה שלה, שזה שנת 97 עולה מינימום 23 אלף

o1_1_1_4_20060319100342.jpg

106 בשנת 96 .. שזאת כבר צורה ישנה מרובעת, עולה בסביבות 18

1_1_1__20060325200310.jpg

פשוט המכונית דיי נדירה אז אנשים דורשים מחירים גבוהים......

לא אכפת לי שנתון אפילו 94-93 , כמו למשל הקולט. העיקר שהצורה לא תהיה מרובעת .. וזה נדיר

אז בגלל זה אמרתי מראש.

יש עוד הצעות ..? בבקשה ממכם אני כבר מיואש לא יודע מה לקנות :|

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם
מה לגבי פיאט פונטו? היא עגולה.. :roll:

החלקים זולים, היא חסכונית בדלק..

יש לאח שלי .. בינתיים אני נוסע עליה בעיקר .. אחלה אוטו אבל הוא יקר .. אלא אם אתה קונה שנתון נמוך

בכל מקרה לא חשבתי על זה אני יבדוק .. תודה ..

עוד הצעות ?? :wink:

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

עצה שלי, תרד קצת בשנתון ואז יפתחו כמה אופציות מעניינות כגון רנו טווינגו שיושבת עלייך בול אם אתה לא מסיע אנשים רוב הזמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פולו, פשוט פולו.

אני לא יודע על מחלות כלשהן אבל יש מחלה ברורה אחת!

טיפולים יקרים!!! תחשוב על זה...

אבל תחשוב גם זאת VW - כי חיים רק פעם אחת!

לפי דעתי אוטו ממש חמוד יחסית הוא מאוד עדכני למודלים שלו, ספורטיבי מאוד, צריך לראות יותר כאלה על הכביש עם שיפורים ותוספות למינהן,

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
פולו, פשוט פולו.

אני לא יודע על מחלות כלשהן אבל יש מחלה ברורה אחת!

טיפולים יקרים!!! תחשוב על זה...

אבל תחשוב גם זאת VW - כי חיים רק פעם אחת!

לפי דעתי אוטו ממש חמוד יחסית הוא מאוד עדכני למודלים שלו, ספורטיבי מאוד, צריך לראות יותר כאלה על הכביש עם שיפורים ותוספות למינהן,

בהצלחה!

ספורטיבי מאוד?? אתה רציני? שיפורים?

פולו נסחרת במחיר של 18K+.

פורסם
עצה שלי, תרד קצת בשנתון ואז יפתחו כמה אופציות מעניינות כגון רנו טווינגו שיושבת עלייך בול אם אתה לא מסיע אנשים רוב הזמן.

בדר"כ אני נמנע מלהציע את הטווינגו. רק אציין שאפילו אין חובה לרדת בשנתון, וניתן אף לעלות בו!

והאוטו יענה על כל דרישותיך, למעט הצורה המעוגלת.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...