Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל אוטומט עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

אני ממש ממש מבולבל ואני ממש חייב סיוע דחוף בהחלטה.

סיננתי פלוס מינוס את הדגמים שעומדים בתקציב והגעתי לשתי דגמים אחרונים:

אופל אסטרה 2001 TDI

פולסווגן בורה 2001 TDI

אני יודע שיש עוד דגמים אבל החלטתי ללכת רק על גרמני ולא על צרפתי...

אני ממש מעוניין רק שאני לא יודע כבר מה לקחת - כל מי שאני שואל אומר לי משהו אחר.

ההעדפה שלי הייתה בורה אבל שמעתי על בעיות של גירים שהולכים מהר בבורה.

האם יש אמת בשמועות?

בשורה התחתונה - מה לקחת?

פורסם

קודם כל אתה בטוח שאתה צריך דיזל?

זה כבר לא משתלם כמו פעם.

מה גם שמנועי טורבו דיזל מודרניים עלולים להיות יקרים לאחזקה (חבר שלי היה צריך לשפץ משאבת סולר באסטרה וזה עלה באיזור ה-8000 ש"ח, UMI השתתפו בחצי למרות שנגמרה האחריות).

אני אישית מעדיף את האסטרה, אך זאת מתוך היכרות טובה עם דגמי הבנזין של שתי המכונית, והיכרות קצרה עם האסטרה דיזל.

אכן יש שמועות שהגירים האוטומטיים של קונצרן VW לא מאריכים ימים בגירסאות הדיזל.

בכל מקרה יש לך גם את האוקטביה האחות התאומה של הבורה.

בקשר לצרפתיות, לאבי הייתה מגאן DTI אוטומטית מודל 01' (100 כ"ס), מכונית מצויינת.

נוחה, חזקה ובטוחה.

הייתה אצלנו כשלוש שנים ו250 אלף ק"מ, ללא בעיות רציניות (גם פה טיפול באיזור 200 אלף ק"מ שכלל טיימינג וברקסים ואולי עוד כמה דברים הגיע לאיזור 5000 ש"ח).

עד היום אנחנו מתגעגעים אליה!

(גילוי נאות כיום יש לנו בורה 1.6 בנזין והיא לא משתווה לאותה מגאן בשום תחום!).

פורסם

אני הייתי הולך הטורבו דיזלים של ואג לא משנה כל כך מה תבחר סיאט\פולקסווגן\סקודה הם הכי אמינים שיש חוצמה מרצדס שאין לך תקציב אלא אם כן תלך על מונית עם קילומטרז שיכלה להקיף איתו את כל ארהב

דוגרי אין שום סיבה בעולם הגיונית ללכת על גיר אוטומט אלא אם כן אתה עם רגל שמאל שלך קטועה או אתה מוגבל פיזית באיזשהי צורה

שורה תחתונה גיר אוטומט ודיזל זה קומבינה גרועה מניסיון אני אומר לך תלך רק על ידניות

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אוקטביה שנת 2001 , רק צריך למצוא אחת שלא קרעו אותה בגלל שרוב הרכבים האלו עשו הרבה מאוד קילומטרים.

אופל אסטרה מניסיון של שני מורי נהיגה שאני מכיר שעברו איתה לא מעט קילומטרים פשוט לא אמינה , הרבה מאוד תקלות ככה הם טוענים בכל אופן אישית אין לי ניסיון עם הרכב.

פורסם

טוב הטעות במקור היא שלי -

לא ציינתי כמה פרטים.

אמא של אישתי לעתיד היא נכה, כלומר לא משלמים טסט.

ואישתי לעתיד יש לה רשיון רק על אוטומט.

כלומר -

חייב - אוטומט.

דיזל - כי פשוט לא שווה לי להחזיק אוטו בנזין אוטומט עם הצריכות דלק המטורפות של ימינו - גז אפילו לא הגיע לאזור שאני גר בו.

עכשיו נשאלת השאלה - בורה או אסטרה (יש לי 2, אותה שנה, אותו קיל', אותה יד (1) - מה לקחת?)

פורסם

בורה בלי לחשוב פעמיים - פולקסווגן הרבה יותר טובים מאופל...

(ותחשוב למה אין מוניות של אופל למרות שמשווקים דגמי דיזל )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...