Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהגיב ועזר לי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108864

העניין הוא כזה, אני עתודאי וסיימתי כרגע ללמוד ולא היה לי שיבוץ בצבא, לא למדתי דרך שום פרויקט ושילמתי את שכר הלימודים המלא אבל כל הכיתה למדה דרך פרויקט של חיל האויר לכן הם שילמו רק 2000 לשנתיים והתחייבו לחיל אויר, אני לא רציתי בשום אופן חיל אויר לכן לא הלכתי.

בכל מקרה שלחתי פקס שיקדימו לי את הגיוס וישבצו אותי כי אני לא רוצה להתגייס בגיל 21..והיום קיבלתי צו לחיל האויר!

זה פשוט עצוב ששילמתי כלכך הרבה כסף ובסוף הם שולחים אותי למקום שכלכך לא רציתי אליו!

איך אני יוצא מזה!?אני חייב חיל אחר... הגיוס ב 9.5.2006

פורסם
תודה לכל מי שהגיב ועזר לי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108864

העניין הוא כזה, אני עתודאי וסיימתי כרגע ללמוד ולא היה לי שיבוץ בצבא, לא למדתי דרך שום פרויקט ושילמתי את שכר הלימודים המלא אבל כל הכיתה למדה דרך פרויקט של חיל האויר לכן הם שילמו רק 2000 לשנתיים והתחייבו לחיל אויר, אני לא רציתי בשום אופן חיל אויר לכן לא הלכתי.

בכל מקרה שלחתי פקס שיקדימו לי את הגיוס וישבצו אותי כי אני לא רוצה להתגייס בגיל 21..והיום קיבלתי צו לחיל האויר!

זה פשוט עצוב ששילמתי כלכך הרבה כסף ובסוף הם שולחים אותי למקום שכלכך לא רציתי אליו!

איך אני יוצא מזה!?אני חייב חיל אחר... הגיוס ב 9.5.2006

3 אפשרויות, כאשר השלישית הכי בטוחה:

1. מזל

2. "קומבינה" (כל חיל הרי מקומבן, לא??)

3. הקוסם

פורסם

מה קשור מחט לתחת ? אולי תהיה בח"א בתפקיד אחר ?

ומה גורם לך לחשוב שבתור חימושניק של אכזריות למשל יהיו לך תנאי שירות נוחים יותר ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי דעתי אל תשלוף את כרטיס הקוסם כל כך מהר,תשאיר אותו עדיין בשרוול.....

תנסה דרכים אחרות,תתקשר בהקדם ללשכת גיוס ותראה אם יש עם מי לדבר,תגיד להם שיש סיבה מדוע רצית לשלם מכיסך בגלל שאתה ממש לא מעוניין בחיל תגיד להם שיבדקו אפשרות לחיל התקשוב או למודיעין אם יש לך קב"א גבוהה אז יכול להיות שהחילות הללו ירצו אותך.

(אל תבנה על זה שישמעו אותך אבל תנסה.......)

פורסם

האם קיבלו אותך להיות פרוייקטנט בצבא ?

אם לא , אז למדת י"ד וכל החיילות פתוחות בפניך, אם היית פרוייקטנט או מיועד לחייל מסויים (למשל חיל מודיעין או חיל הים או אגף התקשוב) , אז זה היה שונה..

באיזה מקצוע למדת את לימודיך ?

פורסם

חברס מה זה קוסם

עד עכשיו ידעתי איך זה לשרת בלי לצאת, לא איך לצאת בלי שירות

אז מישהו יכול לעזור לי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
האם קיבלו אותך להיות פרוייקטנט בצבא ?

אם לא , אז למדת י"ד וכל החיילות פתוחות בפניך, אם היית פרוייקטנט או מיועד לחייל מסויים (למשל חיל מודיעין או חיל הים או אגף התקשוב) , אז זה היה שונה..

באיזה מקצוע למדת את לימודיך ?

יכולתי כמו כולם ללכת לפרויקט של חיל האויר אבל לא רציתי מהסיבה שאני לא רוצה חיל אויר....ועכשיו שולחים אותי להתגייס יחד איתם באותו יום אז מן הסתם אני אהיה איתם ביחד...מניסיון של חברים שכר הלכו למסלול ביחד.

למדתי חשמל.

אם אני אתקשר תמיד עונה לי חייל או חיילת שאין מה לדבר איתם בכלל לא מעניין אותם כלום במדור עתודה.. ולדבר עם מישהו מעליהם הם לא נותנים....

אני רוצה לשרת במקצוע אבל להיות הרבה בבית כדי לעבוד ולעזור בבית (אבל למי שם איכפת)

פורסם

אם זה הבעייה אז יהיו אנשים שיעזור לך

לנו למשל המדריכים כולם עם אישורי עבודה למשל

1. תנסה לעבור חיל (תשלח מכתבים אי מיילים תבקש לדבר עם המפקד של החייל)

2. אם לא הצלחת אל תלך עם הראש בקיר לך לח''א נסה לקבל ת''ש

3. אם זה לא קוסם (סלנג יפה, אהבתי)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אין לי מושג לאיזה קורס........

לא הייתי משובץ בכלל, אז שלחתי פקס שיקדימו לי את הגיוס...ותוך יומיים קיבלתי תשובה שאני מתגייס לחיל אויר וזהו בלי שום מידע......

יש דרך לברר לאן בדיוק לוקחים אותי?

פורסם

שמע לי עברתי הרבה שטויות בצבא.

אם אתה ניכנס לחייל אויר, קשה מאוד לצאת עד בלתי אפשרי.(רק 21 נפשי)

אל תזוז מהבקום עד שניגמר הגיוסים של חייל אויר זה הפיתרון.

חיל ירוק יש לך הרבה יותר תפקידים חפשנים :lol:

כך דוגמא התפקיד שלי בצבא שקמיסט 5-9 יומיות שאין דבר כזה בכלל בחיל אויר.

הכי חשוב שתעמוד על עצמך בהתחלה ואל תישבר.

בצבא תמיד התחלה קשה אין מה לעשות.

מקווה שעזרתי.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...