Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי שזה זמן טוב לשפר את המערכת.

מה שאני רוצה להביא זה רדיו דיסק, הבנתי שיש בעיה עם הערוצי רדיו וצריך לכייל את המכשיר.

אבל קראתי פה כמה טרדי'ם ישנים וראיתי שיש רדיו דיסקים של אלפיין אני חושב שנמכרים בארה"ב ולא צריך לכייל אותם בארץ בשביל רדיו.

מישהו יכול לכוון אותי לדגמים מסוימים? התקציב עד 250$, הדרישות: רדיו המכויל לשני האזורים וסאונד טוב.

ד"א

מה עושה הכיול?

פורסם
סבתא שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי שזה זמן טוב לשפר את המערכת.

מה שאני רוצה להביא זה רדיו דיסק, הבנתי שיש בעיה עם הערוצי רדיו וצריך לכייל את המכשיר.

אבל קראתי פה כמה טרדי'ם ישנים וראיתי שיש רדיו דיסקים של אלפיין אני חושב שנמכרים בארה"ב ולא צריך לכייל אותם בארץ בשביל רדיו.

מישהו יכול לכוון אותי לדגמים מסוימים? התקציב עד 250$, הדרישות: רדיו המכויל לשני האזורים וסאונד טוב.

ד"א

מה עושה הכיול?

אז ככה: לכייל רדיו הכוונה לשנות לו את הקפיצות של התדר למשל:בארה"ב הוא רץ 98.9FM,99.1FM

ככה שאת התחנות העגולות כמו99 90 100 102 וכו' לא תשמע טוב.

כיול בארץ נע באזור ה700ש"ח ועוד משהו עם זה רדיו DVD אז שתדע שגם הZONE הוא"1" ולא"2"

כמו בארץ שזה כבר עולה יותר מ2000ש"ח לסדר.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

כיול - התאמה של הטיונר לארץ.

בארה"ב הרדיו עובד רק בתדרים אי-זוגיים, בקפיצות של 200 KHZ , בטיונר זה מתבטא ב0.2.

לדוגמא: אתה מעוניין בתחנה 96.6 , אתה תוכל רק להגיע ל96.5 או הבא בתור: 96.7,

96.9 , לאחר מכן 97.1 וכך הלאה.

ברגע שמכיילים -הרדיו משתנה ב50KHZ , אתה תוכל להגיע בקפיצות של 0.05 עד

לתחנה המבוקשת.

חלק מן המכשירים , ניתנים לכיול ע"י שינוי בעזרת התפריט של המכשיר.

חלק אחר , בעזרת שינוי פנימי במעבדה- העלות נעה בין 150 ש"ח ומעלה, כתלות במכשיר .

בברכה, חיים.

-

פורסם

פיוניר-שינוי במעבדה, סוני-הרוב במעבדה, פנסוניק -כנ"ל.

אלפיין -ע"י תפריט ( שים לב שחלק מן הדגמים החדשים של 2006 דורשים מעבדה)

JVC-תפריט , קנווד-ע"י תפריט לרוב המכשירים).

הכי בטוח -תבקש ממי שקונה בארה"ב שיבדוק את המכשיר בחנות,

עדיף לך שיראו שהוא עובד באופן כללי , כמובן שקורא CD , ולבסוף משנה את תדרי-הרדיו.

בברכה , חיים.

-

פורסם

רוב הדגמים של האלפיין משנת 2005 9855 9847 9851 והישנים יותר 9835 9830 יכולים עם תפריט , כנ"ל עד כמה שידוע לי גם הקלריונים משנת 2006 הם מנסים לבדל וקלריון זה רק מעבדה

וכמו שסאונדר אמר תנסה לבקש שיראו לה שזה עובד

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני מזמין באינטרנט, לא רוצה לסבך את הסבתא עם השטויות שלי.

אתם יכולים להמליץ לי על אחד טוב? בסביבות ה 200-250 דולר.

איך ה9851?

• תוכן חדש...