Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל התותחים!!!

צריך את עזרתכם....

יש לי רכב פולו,98,75 כ"ס... בכל אופן יש לי רמקולים 4 אינטש מובנים בדש, ואני מעוניין לשים יותר מ-4 אינטש בדלתות(5,6.25) שאלתי היא האם זה אפשרי בפולו התקנה בדלתות?

אגב דיברתי אם אדם שאמר זה לא אפשרי אז רציתי בכל זאת לשמוע חוות דעת "מהמקצוענים"...

פורסם

ישנם פולאים עם מקום מובנה(רואים רשת בדלת) אני מבין שזה לא הדגם...

ניתן לעשות בניות ופודים ואז יש רמקולים בדלתות

זה הל תלוי בך ובתקציב שלך..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

בהחלט אפשרי

אתה נדרש לבצע בנייה של פודים בדלתות.

מה שאני מציא לך הוא לעשות חיפוש בערך של "בניית פודים" או "פודים" ולפתוח את השרשורים שכוללים תמונות. אתה תמצא שם הרבה מאד אינפורמציה.

פורסם
שלום לכל התותחים!!!

צריך את עזרתכם....

יש לי רכב פולו,98,75 כ"ס... בכל אופן יש לי רמקולים 4 אינטש מובנים בדש, ואני מעוניין לשים יותר מ-4 אינטש בדלתות(5,6.25) שאלתי היא האם זה אפשרי בפולו התקנה בדלתות?

אגב דיברתי אם אדם שאמר זה לא אפשרי אז רציתי בכל זאת לשמוע חוות דעת "מהמקצוענים"...

אין דבר כזה לא אפשרי.

הרי לך מס' חברים שביצעו זאת כבר בעבר:

1. הבנייה בדלתות לVW פולו של עופר רוטמן.

2. הבנייה בדלתות לVW פולו של עופר דותן.(תראה את תגובה מס' 68).

אין---> לא אפשרי\לא-יכול\לא-בר-ביצוע\לא-ייתכן יש---> לא מסוגל\לא יודע\לא מקצועי\לא רוצה.

under construction..

• תוכן חדש...